| Автор |
Съобщение |
|
TheWizard
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Ловци на зависимости
първата идея беше да се локализират дни след събитие които предразполагат вероятно събитие шаблона е че след няколко дълги прериода следва един къс а късия предполага, че минимум 4 дни няма да се случи събитие (статистика от 44 събития) втората идея беше Аларма секунди преди събитие но трябва да се носи електроника за биометрика и за да се съберат достатъчно данни за невронна мрежа трябват няколко години мониторинг (или много пациенти) третата идея я "доказахме" теоретично снощи паралелно с 4 тенекета ( grok, gpt, deep, qwen ) Готов съм за дисертация всъщност аз наблюдавах ефекта няколко години и момата го прилага по мой съвет, но не знаех защо така става
_________________ main[-1u]={1};
|
| Сря Мар 05, 2025 10:36 am |
|
 |
|
TheWizard
|
Баси Чак ми стана странно и донякъде смешно - Електронен инженер да измисли медикамент ( хранителна добавка ) която помага на болните с Епилепсия. ( над 4 години изследвания и благодарение на AI ) Най-много да "натровя" бившата иначе са максимум 65 милиона опаковки на месец на световно ниво че стана богат и известен 
|
| Чет Мар 13, 2025 12:42 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Ама ти измисли ли наистина медикамент или си се размечтал какво щеше да е ако беше измислил 
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Чет Мар 13, 2025 3:19 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Напомня ми за вица:
- Какви са ти амбициите? - Искам да стана милиардер, като баща ми. - Баща ти е милиардер?? - Не, той също иска да стане милиардер...
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Чет Мар 13, 2025 3:29 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
чак пак мечти ... ебавам се но добавката вероятно има смисъл - 4 AI тенеката я потвърждават но не съм говорил с никой, който разбира...
|
| Чет Мар 13, 2025 4:10 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Що не пиеш една бира...
|
| Чет Мар 13, 2025 4:55 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
абе аз бира пия ама да не ти се случва да гледаш как човек се гърчи всеки месец в контекста на "ебавката" ми беше че AI помага много с анализи дори на човек който не разбира от фармацевтика Нали не мислите че ще тръгна да предлагам нещо на Бялата Мафия Тя оная джофра едвам я накарах да пие витамини, та чак добавки ще продавам 
|
| Чет Мар 13, 2025 5:23 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
Разбирам..., но AI в случая помага колкото бирата, т.е. никак.
|
| Чет Мар 13, 2025 5:48 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
помогна до толкова, че направи финален анализ на 4 години изследване всъщност едно и също нещо го потвърдиха 4 AI (GROK, GPT, DeepSeek, QWEN ) паралелноне че ще вярвам на едно тенеке... всъщност имам и "морско свинче"  за експеримети ... само от месец я тровя но статистиката е много малка и много бавна...
|
| Чет Мар 13, 2025 6:00 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
BTW логиката е проста от инженерна гледна точка проблема се случва някъде в последователността от 1 до 7 ( никой не знае кое какво как ) Това е пътя на всеки Невронен Импулс от Неврон към Неврон и всякакъв проблем с тези канали прави поразии - Невроните стават свръхчувствителни
По принцип всички медикаменти блокират само един вид йонен канал а "добавката" ( която е витаминозна ) блокира по малко всички канали и неврона става малко по-нечувствителен към тригерите ( шума ) които преминават критичен праг ... нещо като компаратор ... и БУМ
Основната идея е да се даде малко повече време на мозъка и организма да се "самоизлекува" .... с пренареждане на мрежата и заобикаляне на "проблема" Нарича се Невропластичност, която е в основата на всички организми...
|
| Чет Мар 13, 2025 6:20 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
Не ми пречи инженерите да се правите на доктори. Страх ме е, ако докторите започнат да да се правят на инженери. 
|
| Чет Мар 13, 2025 6:54 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Абе ти се майтапиш ама колегата инженер в безнадеждна ситуация тегли една майна на химиотерапии за жена си и след яко четене и намери алтернативно лечение и за година успя да и стопи тумора в мозъка. Та не подценявай инжинерите 
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Чет Мар 13, 2025 6:59 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
нещо като: - Как да ида на доктор като знам какъв инженер съм Проблема с Бялата Мафия е - Вземи парите тук и сега ! Но ако оживееш, онези три хапчета ( от картинката ) трупат негативи - и физиологични и психологични капка по капка - 40 години... Много важно, щял да падне и да си чупи носа
|
| Чет Мар 13, 2025 7:11 pm |
|
 |
|
HCL
|
Витамин B6? Ако не помогне може да опита с CBD. Продава се по аптеките, поне в Германия. Не е психоактивен и може да се поддържа дългосрочно. За дозировка има клинични тестове.
|
| Чет Мар 13, 2025 7:23 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
Покланям се пред този човек, ако и да е инженер. 
|
| Чет Мар 13, 2025 7:51 pm |
|
|