Значи .. CV_mmc_lib.zip ти е библиотечката с основните неща които ще ти трябва (четене на сектор -512баита ... запис на сектор инициализация и четене на на CSD и CID регистрите) ...
В другия фаил FlashFileCF.zip има библиотека за същите функций само че за CF карти (има и документация)...
Немисля ,че ще е особено голям зор да ги сържеш една с друга ... първата библиотека аз съм е писал и е възможно най-изчистена и опростена .. втората е доста по универсална и можеш да е поокастриш малко ..
Малкоя проблем може би идва от там че в CF картите има някои регистри (статус натроики и прочие) които липсват (така де не че липсват ами са доста по различни ) при MMC\SD картите ... така че ще трябва да ги емулираш някак си .. (няма да е особен проблем) ....
Вариянта с CPLD ще е малко по труден ... и съответно пичти 2х по бърз от изпълнението с професор ... макар че ако ползваш някои по пъргав .. може и да не е много драстична разликата в трансферите ... аз лично бих те посаветвал да го правиш с професор (ама то тва е щот съм голям мързел )
Имам доста документация за MC\SD и CF .... ама тая вечер няма да имам време да я търся .. обещавам утре да изровя квото имам ....
Абре бих се позанимавал да ти спретна един екзампал как да стане номера ама съм в сесия и нямам никво време
А .... междодругото .... що толкова държиш на тоз CF интерфеис ... ? Какво си наумил да провиш (ако не е таина

)