|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 12:38 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Интересна схема се получи.
| Автор |
Съобщение |
|
timt
Ранг: Форумен бог
|
 Интересна схема се получи.
Попадна ми една схема на ком за кола от друг пост в този форум и ми стана интересна. Реших да я симулирам и малко да я украся и се получи интересен ефект. Схемата тръгва и при натискане на два пъти бутон спира, от друг бутон се включва а от трети ако думне реле или нещо се изключва(симулиращо е на късо) Та интересното е че като се кликне на бутона за двойното щракане веднъж и после за включване се нулира а ако се кликне веднъж си чака вторият клик. Виж те я! Не знам за какво може да се ползва но е доста интересна схема. Прилагам симулация на Протеус.
|
| Сря Юни 03, 2015 11:20 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Re: Интересна схема се получи.
Убу де, гледах преди обед и си казах: "Кафето още не ме е хванало". Гледам сега и си викам: "Бирата още не ме е хванала". Е па не е два клика, а въпрос на време. Освен това ми се губи голяма част от смисъла, особено с вълшебния ценер. Симуланщини!
|
| Сря Юни 03, 2015 9:42 pm |
|
 |
|
timt
|
 Re: Интересна схема се получи.
При мен симулацията е два клика и без време, сега ще ме накараш да гепя поялника че скоро не съм го хващал. За мен е интересна схема макар че няма приложение май никъде.
П.П. капризна е от към параметри на реле и кондензатор.(не е баш убава но е интересна)
|
| Сря Юни 03, 2015 9:53 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|