|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 12:39 pm
Софтуер за записване на клипове от онлайн HTML5 плеър
| Автор |
Съобщение |
|
Dimitar
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
 Софтуер за записване на клипове от онлайн HTML5 плеър
Трябва ми някакъв изпитан софтуер, дето да записва във файл видео клип, докато го плейвам онлайн ей с тоя плеър на ютуб: https://www.youtube.com/html5Помня, че по едно време Бонго беше пускал подобен софтуер тук, ама не можах да го намеря. Трябва ми нещо изпитано, за да не си играя да ги тествам една седмица.
|
| Пон Яну 02, 2017 5:04 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
 Re: Софтуер за записване на клипове от онлайн HTML5 плеър
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пон Яну 02, 2017 5:38 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Ти май не четеш какво пиша и реши да ми показваш как се търси в Гугъл ли? Сега всичко може да се намери в Гугъл, така че дай да затворим форума тогава. Ако няма какво смислено да напишеш просто не пиши нищо.
|
| Пон Яну 02, 2017 5:44 pm |
|
 |
|
radolin
|
Ползвал съм това: https://rg3.github.io/youtube-dl/download.htmlНяма GUI, command line е, но има доста опции и поне при мен работеше без проблем. Добре е да ползваш винаги най-новата версия, че е малко игра на котка и мишка.
|
| Пон Яну 02, 2017 7:26 pm |
|
 |
|
bobihot
|
VLC трябва да го прави с Ctrl+R. Сега като го пробвах, ми записва нещо като хедър 199 байта. С предишни версии мисля че ставаше, или при мен нещо сега не е наред- пробвай, или някой да ти каже ако знае.
|
| Пон Яну 02, 2017 10:38 pm |
|
 |
|
pipilica
Регистриран на: Чет Апр 16, 2009 1:26 am Мнения: 2763 Местоположение: София
|
Ми що не ползваш screen recorder, не съм пробвал но би трябвало да работи и на тубата нали е на екрана. http://camstudio.org/
|
| Вто Яну 03, 2017 3:57 am |
|
 |
|
gicho
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
За youtube съм ползвал JDownloader - не знам дали сработва с html5, реално то си търси стрийма според url-а. Може да изтегля друга версия на същия клип. Само-ъпдейтва се често и би трябвало да работи с малки пропуски. На cnx-software преди време имаше статия по темата - мисля че точно за youtube-dl скриптове - за линукс.
|
| Вто Яну 03, 2017 3:49 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
А не виждаш ли директно линка със стрийма като прегледаш html кода, би трябвало да го виждаш, може да иска някакъв ключ като при IP телевизиите, или пък потребител и парола, но и двете могат да стант през VLC. Как точно ... не мога да се сетя но ако пороявиш ще го намериш, потребителя и паролата са като при ftp достъп, ключа беше малко по-различно ... отдавна беше, но ако гугълнеш ще го намериш.
|
| Вто Яну 03, 2017 7:08 pm |
|
 |
|
jofcho
Ранг: Популярен
|
Internet Download Manager - тегли по няколко парчета от файла едновременно и става по-бързо, или YTD video downloader - има опции за конвертиране на видеото, както и теглене на цели playlist-и. И двете ги има в рутракер-а.
|
| Вто Яну 03, 2017 9:46 pm |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1511 Местоположение: София
|
От доста време го ползвам и е послушен.  YouTube като бъзикнат нещо по сървърите и започнат проблеми със свалянето, авторите ъпдейтват версията.
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Сря Яну 04, 2017 12:46 am |
|
 |
|
Dimitar
|
Не знам дали има значение, но ще свалям видео клипове от друг сайт, не от тубата. Само знам че ползват плеъра на тубата.
|
| Сря Яну 04, 2017 1:25 am |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1511 Местоположение: София
|
Има значение, софтуерите се напасват според сайтовете. 4K Video Downloader поддържа също Vimeo и Facebook. Като му сипеш линк към неподдържан сайт, предлагат да им го изпратиш за анализ и евентуално добавяне, но не съм изпращал досега и не знам дали наистина добавят. A често свалянето на клипчета чупи идеята за стрийминг и възвръщаемост от кликове, реклами и прочие компоненти от модерната Интернет икономика, против което web-програмистите залагат капани и те така с играта на котка и мишка и невъзможността да има една универсална и винаги работеща програма, трябват си тестове.  За сайтовете на bTV Mедиа Груп се стигаше до нуждата от системен драйвер, част от платена програма, който да слухти трафика, да прехваща потока и да отклонява видеото. В момента не си спомням името на програмата, но ако ми изгрее, ще допиша. Може да я има в този списък: Video Streaming Recording. Явно четат темите по форумите "Как да свалям от bTV?" и вдигат нивото на трудност.  Има и едно друго работещо приложение, което е addon към Firefox:
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Сря Яну 04, 2017 8:52 am |
|
 |
|
bobihot
|
E- то мозилата има добавки, които ти записват плейваният филм. Easy Video Downloader
|
| Сря Яну 04, 2017 5:42 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Сря Яну 04, 2017 9:04 pm |
|
 |
|
Dimitar
|
Не мога да дам линк.
|
| Чет Яну 05, 2017 3:36 am |
|
|