Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
За или против модерирането на теми в MCU-BG 

Според Вас има ли нужда от модератори?
Да 79%  79%  [ 27 ]
Не засега 12%  12%  [ 4 ]
Не 9%  9%  [ 3 ]
Общо гласове : 34

За или против модерирането на теми в MCU-BG 
Автор Съобщение
Ранг: Новодошъл

Мнение По Темата
Аз пък бих предложил ако някой/и няма какво да казва да не го казва. Честно казано ми е омръзнал живота от празнодумци, нищоправци и прочее лица. Нека се съсредоочим само върху конкретната тема/питане/въпрос и т.н.
Не разбирам това с по 1500 поста - боже, кога ви остава време за всичко това? И това, че някой си имал ранг за броя постове не означава нищо, освен, че сигурно има много свободно време.
Но пак призовавам да не се изпада в дребнотемие - сами ще видите как ще се поизчисти форума и без модератори - а глупавите или теми вече дискутирани просто ако не им се обръща внимание юзъра сам ще потърси решение. Така че за момента мисля още не е необходим модератор, а само малко повече съзнание, самоконтрол и дисциплина.
Поздрави.

Сря Мар 08, 2006 8:13 pm
Профил
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение 
Nikola Kirov написа:
the_real_maniac да вземеш да млъкнеш,толкова глупости си постнал в тоя форум .........

-> _CUT_ <-

Още ме е яд на някакъв полуидиот дето беше пуснал тема "Трудно ми е" не можел не знам си какво да намери ако можело някои да му помогне.

1. Покажи ми тези глупости, МОЛЯ те. "Никой не се е родил научен."
А и нали затова е форума.
Знам , че съм писал някои грешни неща за които съм се бил заблудил, но в такива случеи (на несигурност в себе си) винаги съм ги писал с твърдението че ТЕ НЕ са на 100% така.

2. Значи 'моето неправилно комуникиране с другите' и спамването + "полуидиотите"(цитирам теб) , които не могат да си задават въпроса или не искат да се напънат да четата са две доста различни неща.

И наистина за второто си трябва модериране или "твърда ръка" кактко му казваш ти.

edit:

виж screenshot-a и това е.

Очевидно през изминалите два , три дена не сте могли да ме разберете - това което съм искал да кажа - това което съм написал.

Очевидно и днес е така. Значи каквото и да напиша все ще го разтълкувате НЕПРАВИЛНО !

Не смятам да продължавам да пиша тук при положение, че ОЧЕвидно не се разбираме -> кой какво казва.

Прикачени файлове:
Коментар на файл: screenshot-a
someSET.jpg
someSET.jpg [ 204.91 KiB | Прегледано 4619 пъти ]

Последна промяна the_real_maniac на Сря Мар 08, 2006 8:31 pm, променена общо 1 път

Сря Мар 08, 2006 8:14 pm
Профил ICQ
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
"Не разбирам това с по 1500 поста - боже, кога ви остава време за всичко това?"

Явно че визираш мен. Покажи някъде където съм споменавал нещо за броя на постовете си. Просто си участам редовно в форума и имам време. Нямам нищо против да ми се нулират постовете за да няма недоволни от това.
Реконструктор вземи ги нулираи моите постове.

Сря Мар 08, 2006 8:26 pm
Профил
Аватар

Мнение 
@Nikola, Gost май нямаше в предвид теб, нито аз, въпроса ми беше че не може по това да се съди един човек колко си пада професионалист, на няколко места забелязах хора които обръщат внимание на броя мнения, реших да го спомена като фактор....а предполагам че Gost има в предвид "кога въобще намираме време да пишем толкова".

PS: Да ти се потъркам малко - аз лично съм изумен как успя да минеш покрай мене като светкавица, изпревари ме и с Freescale и със ARM....така че в случая броя на мненията ти отговарят на опита ти (ако можеше да се прави такова сравнение)

Сря Мар 08, 2006 8:36 pm
Профил

Мнение По Темата
Кольо нещо си се "обръкал":) Разбира се, че нямам предвид конкретно никой. Това е по принцип. Просто съм забелязал, че не дай боже некой нещо да каже/пост-не/линк-ва и т.н и отгоре му се стовари една купчина ненужни мнения - ей така - само за спорта. Ето това е, срещу което е и моят пост. Иначе нищо лично към теб - не го приемай навътре - напротив твоите постове са в по-големия случай доста интересни и повдигат интересни теми - явно си "търсещ" човек, което is just fine.

Поздрави.

Сря Мар 08, 2006 8:41 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Може. Но маи и други се дразнят от многото постове така че е добра идея е нулирането :)

Сря Мар 08, 2006 8:42 pm
Профил
Аватар

Мнение 
броя на постовете за мен няма никакво значение. само ми прави впечатление, когато е едноцифрено число.
ако въпроса е тъп, просто го подминавам. ако мога - помагам. помагам по-бързо, ако въпроса е зададен в дълбочина.
ако някой е написал СПЕШНО в темата въобще не я отварям
съгласен съм такива теми да се местят в кошчето и след 6 месеца да се трият, щото дисковото пространство не е безкрайно.

Сря Мар 08, 2006 8:58 pm
Профил
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение 
Здравейте участници във форума. Аз съм от скоро тук но ще си позволя да взема отношение. Пролет е / не и личи но е/ организма е напрегнат време на депресии и самоубийства. Не се оставяйте на природата да ви смачква настроението и да изпадате в язвителни закачки. По въпроса за правописа - няма автоматична корекция всеки бърза да напише по нещто случва се да се изпусне по някоя главна буква или друго да не се вживяваме толкова тва нали не е снобарски клуб.
Свободата е нещо велико защо да се ограничава - дори и в най откачените постове може да се намери нещо полезно лично аз се смея а това е страхотно. Ако си уморен и се посмееш 1 мин това голямо благо.
Цензурата каткто би изправила структурите на темите така и би премахнала нужни неща. Кой би се изправил и би казъл аз мога да преценя безупречно кое е полезно и кое не е.

Едва ли глупав пост би навредил на човек със здрава психика Никола защо се ядосваш на глупостта която не ти вреди а не и се смееш което би ти помогнало. тук визирам тъпото заклавие на тема което Никола дава за пример по горе.

Тоя маниака кво ви е направил толкова та се заяждате с него. Много хора с буйна кръв обичат да си мерят пишките тва е нормално .

Сори ако съм издразнил някой.

Сря Мар 08, 2006 10:47 pm
Профил
Аватар

Мнение 
ДедоБоре написа:
"сбъгяса ми съ понито на тъпото ХР, ся ко да праа?"

Стига бе, шефе, мойте проблеми са предимно от такова естество. :lol: Все пак ми се ще да запазя форума като отворен клуб за всички, които се интересуват от цифрова електроника, а не да го превръщам в няква секта за мега-професионалисти.

Чет Мар 09, 2006 10:11 am
Профил
Аватар

Мнение 
Бих помолил всички да запазят спокойствие и да не изпадат в паника. :) Модератор ще има, и даже няма да е един. Ще гласуваме кои ще бъдат. Обаче това ще стане след като закача правилата на някакво видно място и те бъдат дискутирани и рафинирани до степен, в която няма да има недоволни. Искрената ми молба към всички вас е, ако не харесвате някой персонално, просто да не общувате с него. Не ми се иска да гледам междуособици на форума.

Чет Мар 09, 2006 10:16 am
Профил
Аватар

Мнение 
Сложете модератор. Но да не може да трие постове - просто да може да заключва темите. Така ще има и контрол върху самия модератор. За да не се стига до - ама той ми изтри мнението, то не беше тъпо - а как да разберем дали е тъпо, ако модератора го е изтрил.

Практиката на реконструктора да заключва теми е най-доброто според мен. Сложете там още двама, трима с ключове и готово, мисля че ще е достатъчно.

Едит:
Не мисля, че пускането на едно, две, мнения офтопик - е лоша практика. В край на краищата някоя и друга шега по темата помага.
Аз лично почти нямам зададен въпрос, на който да съм получил еднозначен верен отговор. Но в повечето случаи споделените мнения ме насочват и ми дават идеи, което мисля е най-ценното. Така, че разводняването е много относително понятие. И не мисля, че там трябва да се вземат крути мерки. Сигурно някой имаме склонноста повечко да приказваме (мнението на Гост-а визирам). Ще ни търпите.

Последна промяна Цецо на Чет Мар 09, 2006 10:53 am, променена общо 2 пъти

Чет Мар 09, 2006 10:46 am
Профил ICQ

Мнение 
Поддържам варианта за модериране без триене. Само заключване на темата и ЛС. Така който си е тук по мерак, бързо ще влезе в час.

Чет Мар 09, 2006 10:53 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Много е неприатно заключването на теми.
Тъкмо стане интересно и ...лок.
:cry:

Чет Мар 09, 2006 12:48 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Цитат:
до степен, в която няма да има недоволни.

Е това не мога да си го представя даже - недоволни винаги ще има...

Чет Мар 09, 2006 1:08 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Gogo написа:
Цитат:
до степен, в която няма да има недоволни.

Е това не мога да си го представя даже - недоволни винаги ще има...

Говоря за Партядрото :wink:

Чет Мар 09, 2006 1:12 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща