|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Чет Авг 06, 2026 7:46 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
боза 10 - Antimalware Service
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30712 Местоположение: София
|
 боза 10 - Antimalware Service
Абе какво ли не пробвах, спирам го и след рестарт пак го намирам пуснат, някой да знае начин това нещо перманентно да се разкара ? Това е на една виртуалка, имам някакър пвоблем с IO-то на диска, много голямо латенси но нямам време нито да преинсталирам нито да я нищя. Това като захапе диска и всичко умира ... без него се работи. п.с. последно сложих запис в регистрито disable на тая простотия, сега отварям записа изобщо го няма ... ако точно сега мога бих избил всички в майкрософт то 9-то коляно без значение виновни или не ...
|
| Сря Авг 05, 2026 11:01 pm |
|
 |
|
Flash
Ранг: Минаващ
|
 Re: боза 10 - Antimalware Service
Опитай с това.
|
| Чет Авг 06, 2026 12:07 am |
|
 |
|
zaphod
|
както и да го решиш дори да устои на рестарт, след ъпдейт пак ще се пусне, за мен вин10 и нагоре е неизползваем за сериозна работа. както казваше един дърт даскал - хубавата стомана е не здравата стомана, а повторяемата стомана.
|
| Чет Авг 06, 2026 10:51 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12783 Местоположение: София
|
Тая работа с ъпдейтите да не е по желание?  Редакция: Тони, сигурен ли си че проблемът е с антивирусната на дограмата. Да не е издексиране на диска или да има пуснато периодично дефрагментиране?
|
| Чет Авг 06, 2026 11:02 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30712 Местоположение: София
|
Същността на проблема не е в антивирусната, има някаква грижа с драйверите на VMware, io-то е много бавно, въпроса в че като тръгне дифвндъра и го държи на 100% и нищо не работи. Без него отнема малко време да тръгне симплиситито но работи ок, то не иска много диск. Нямам време да правя нова инсталация а и няма гаранция че и там ще работи. Нещо направиха на VMware, половината ми виртуалки са така. На линуксите май няма такъв проблем. Въпроса е че имам проекти по които работя, самото симплисити е голямо дърво, тъкмо се е закрепили сега не искам да експериментирам. Иначе на виртуалката е на ssd, и проблем с перформънса му няма, изключена е от антивирусната на хоста.
За ъпдейти, нали му спряха поддръжката, повече ъпдейти няма да има ....7-ца не е вариант, много неща не искат да тръгват там ....иначе имам и със 7-ца и с XP, даже май и една 98 имам.
|
| Чет Авг 06, 2026 5:49 pm |
|
 |
|
syscop
|
Добави му изключение - и вълкът сит, и агнето цяло.
_________________ Определянето стойността на дадена величина се нарича ИЗМЕРВАНЕ! Опонентът се оборва с ФАКТИ, а не с ЕПИТЕТИ!
|
| Чет Авг 06, 2026 5:59 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|