АНДРОИД-а не се зарежда , дефектен таблет.
Един познат ми донесе таблет "да го погледна". Сервиза нещо ги е отсвирил защото е извън гаранция. За мен си е кауза пердута, но все пак да попитам.
Таблета е Privileg MID-72 ( предполагам, няма надписи). Това е някакво "стандартно" китайче с WM-8880 , което циркулира под различни търговски марки. Какво е положението:
Таблета се включва, появява се логото Privileg и дотам. Стои 2-3 минути и се излючва сам.
При подаване на захранване се показва батерийката на екрана. Батерията се зарежда нормално.
С бутоните В+ и Повер го вкарвам в Рековери , полегналото роботче се върти 2-3 минути, после пак се появява логото Privileg и пак дотам. Този режим Рековери не показва никакви опции за избор, само иска потвърждение.
Отзад на капака има малка дупчица с бутонче отдолу. При натискане, таблета се изключва веднага. За това ли служи?
Вързах таблета с усб кабел, Вин-а го усети но не го разпознава и казва, че не функционира. Пуснах в промпта ADB devices, но нищо не излиза в списъка. Кабела е тестван с друг таблет. Въобще , тази връзка с усб кога трябва да се появи? Възможно ли е да се тества таблета отвън , без да е зареден Андроида?
Отворих капака, има достъп до елементите, няма тенекета отгоре. Някакъв надпис FORFUN май е на производителя.
Дали има нещо лесно, което може да се пробва? Фризера и партигрила са ми последната опция.