на мерцедасе му сменят 3 радиа вече. ганционно.
първото буквално изпичаше CD-тата. второто му гаснеше дисплея. трето пък си сменя станциите. е, поне свири
за двете смени се чака по месец, щото трябвало доставка (балканстар). трябва да отидеш един път да видят, че има проблем, после - втори път да оставиш колата и после трети - да си я вземеш. имам гадното усещане, че връткат радиата от една кола на друга, но може и качеството да е такова наистина.
за мен хубата кола е тази, за която ще трябва да търся сервиза на картата, ако ми потрябва.
миналата година в япония ми дадоха да карам един скайлайн.
покрай общия стрес, мина цял месец преди да разбера какво точно са ми дали
това там минава за относително нормална кола. малко е неудобна, че е двувратка, но пък и аз я карах сам през цялото време.
като качество на изпълнение може да се сравни с какво си искате. аудио системата беше bose.
е, GSP-а беше на японски само. голям проблем, щото не можеш да въведеш какво търсиш. а без GSP си като хензел и гретхен - нищо не можеш да намериш.
та се налагаше все някои да идва да ми въвежда адреса, ако трябваше да ходя някъде. добре, че можеше да се изключи звука, че непрекъснато ми се караше.
но за 6 месеца само веднъж се мерна някакъв уорнинг с код на таблото, ония се обадиха в сервиза и им казаха "споко, карайте си".
освен бензин не съм правил нищо. даже не се наложи да я мия (не че знаех къде)...
та там също има магазини "за 1 лев", т.е. за 100 йени (около 1.40лв), пълни с китайски стоки (разбира се).
но стоките нямат нищо общо дори с това, което се продава тука в метро или била.
на мене ми се наложи да си напазарувам бая покъщнина, защото там представата за обрудване е съвсем друга.
чиний, чаши, вилици, свещници и др. подобни - всичко по 100Y. за сравнение едно кафе от автомат е 150, а бира в заведние е 500.
при това доста хубави. жалко, че трябваше да изхвърля всичко, като си търгвах.