|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:07 am
| Автор |
Съобщение |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Ама аз не казах, че съм зяпал гъркини
Иначе гъркините са дебелогъзи но това явно е от застоелия живот и плюскането напоследък, по старите филми са нормални. Не, че няма и красавици, де.
Аз имах вредвид съотношението бедър/останала част от тялото а не височината. От средата на дупето надолу е около 1/3, малко уродливо ми се види.
|
| Вто Авг 31, 2010 2:57 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
не е малко - много си е уродливо  Ей за какво разправят, че като българка отиде да работи "гледане на хора" у гръцко примерно и си остава с къщата и що имане може да й се препише (то може и от там да е тръгнал лафа за сходството на жената и урагана). наскоро пак чух такава история, таааа каква била работата - ми те до сега не видяли бедро бре 
|
| Вто Авг 31, 2010 3:23 pm |
|
 |
|
sigkill
Ранг: Популярен
Регистриран на: Чет Ное 29, 2007 2:22 pm Мнения: 309 Местоположение: Vratsa
|
Да и аз имах предвид отношението ,а не ръста .
|
| Вто Авг 31, 2010 3:39 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Zdrav, ако правилно съм те разбрал и тебе те дразни подобно пънене, независимо от посоката.
Все едно какво пише на разветия байряк, малоумната тълпа екзалтирана в строй подире му ми
действа все еднакво.
Не както ми действа гениалният майстор автор на филма отдето си взел аватара си, примерно  .
Наскоро го гледах (жената го беше download-нала) - ами още не се е появил някой съпоставим
по майсторлък с него, при цялото разрастване на медиите.
Бонго, а бе аз май по-скоро с Цецо съм съгласен. Такива мацки сноват... Е аз обикновено задържам
погледа си по-нагоре де, ама не е само там да гледам  . И забелязвам по-скоро развитие в
добра посока 
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Вто Авг 31, 2010 3:48 pm |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
О не, клипчето ме кефи.
tgi, хората сме уязвими и пълни с комплекси. И не са необходими пушки за да ни заставят да правим това или онова.
При всичкия респект, който изпитвам към теб ще ти кажа - и ти не правиш изключение. Имаш нужда от повече въздух.
Слънце, бира, въздух, мацки... ей на острова на Бонго предлага всичко това пък той недоволен от пропорциите на бедъра. 
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Вто Авг 31, 2010 4:59 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Като ги гледам, та се сетих какво е 1 ден -
времето необходимо на рускинята да надебелее след като се омъжи
някои го спрягат и за секунда
много са готини но след определена възраст алкохола дето давят стреса с него не прощава
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Вто Авг 31, 2010 5:24 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Бонго, Гърция определено не е най-доброто място за киризене на мацки. Имам един приятел дето мнооооого пътува и при него класацията е следната : Венецуела, източна азия(не помня точно коя държава беше ама някъде по островите), Русия ... България е далеееч назад в класацията. Не че и българките не са хубави, ама са далеч от най ... Пък има и крокодили по света все пак...
|
| Вто Авг 31, 2010 5:38 pm |
|
 |
|
zaphod
|
по мои наблюдения най-яко сме се дървили на полякини, екскурзия в седми клас. 
|
| Вто Авг 31, 2010 5:43 pm |
|
 |
|
Cekins
|
Зейфоде, Оги е обиколил света 3-4 пъти, пък и има вкус. Последно беше някъде в Африка - ама при баш черните. Ама както вече казах - неговите "Най-Корави" впечатления са от Централна Америка.
|
| Вто Авг 31, 2010 6:02 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Това е голям смях - нали знаеш, че на вкус и цвят приятели няма. Това, което харесва на приятеля ти може теб да те отврати, естествено обратното също е вярно  .
|
| Вто Авг 31, 2010 6:10 pm |
|
 |
|
Cekins
|
Еее, ти пък сега. Мацките дето досега е завъждал винаги са били повече от добре. Ама пък всеки знае какво е крокодил 
|
| Вто Авг 31, 2010 6:12 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Аз не казвам, че ще каже красавица на някой крокодил, а че например полякини, чехкини, рускини, венецуелки, филипинки (сигурно за тях говори твои човек) и т.н. всеки може да си ги подреди по собствен начин и това няма да значи, че например полякините на zaphod са по-грозни от венецуелките на твоя човек  . Т.е. говоря за ситуацията, когато нещата са близки, а не да ми сравняваш на Бонго късокраките и дебелогъзи гъркини с някоя 1.80м рускиня  .
|
| Вто Авг 31, 2010 6:16 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Аз ли не знам, че ми трябва почивка. Но като почне човек войната не винаги може да избира
коя битка кога да се води....  Тежък избор - но не бих го променил, ако можех да върна времето.
Инак хората наистина са уязвими и наистина могат да бъдат накарани да вършат някои неща и без
пушки, за други обаче последните са си необходими.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Вто Авг 31, 2010 6:17 pm |
|
 |
|
Cekins
|
Точно за филипинките ставаше въпрос ...
Ама не е случаен факта че мис свят са все от централна америка и югоизточна азия ...
|
| Вто Авг 31, 2010 6:19 pm |
|
 |
|
Dimitar
|
Последната Мис Вселена е от Мексико, а аз бих казал, че ако има нещо по-ниско и дебелогъзо от гъркините, то това са мексиканките  :

|
| Вто Авг 31, 2010 6:26 pm |
|
|