| Автор |
Съобщение |
|
Cekins
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Абе стига бе. Евроком/Близу/Кейбълтел на места явно имат супер куца мрежа. Тука при нас в някой части на града на моменти скоростта стига до изумителните 2-3 байта в минута. За часове... за дни ... @tgi : СМЕНИ СИ ДОСТАВЧИКА !!!
Всеки проблем при теб е световна конспирация. Май ще излезе че е локален бъзик.
|
| Вто Сеп 07, 2010 6:24 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Всичко се чупи. Спокойно. И на мен великата конспирация таз сутрин ми скрои номер. Тъкмо имам работа за целия китайски народ и хоп гаражната врата се скапа. Цък с дистанционното и няма отваряне само бръмчи. Жилото за аварийното отваряне скъсано. И накрая се изпотих вдигайки я на ръка и си ходих на работа потен...  Е тва ако не е конспирация няма какво друго да е.
Най чистосърдечно си признавам: Не! 
|
| Вто Сеп 07, 2010 6:49 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
А пропо, като говорите за птици .... (повечето помнят края та да не се налага
да го поствам, надявам се  ).
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Вто Сеп 07, 2010 7:28 pm |
|
 |
|
Tisho
|
Това не го знам. Напиши го. 
|
| Вто Сеп 07, 2010 8:57 pm |
|
 |
|
tgi
|
Смисълът е, че постовете ти тук са от типа "а бе не знам за какво става
дума ама и аз да кажа", формулирано по малко по-лек начин.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Вто Сеп 07, 2010 9:27 pm |
|
 |
|
setoy
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:17 am Мнения: 765 Местоположение: Стара Загора
|
А пропо, като говорите за птици, да ви кажа, в наше село има един, дето като му стане патката пет лястовички могат да кацнат на нея 
|
| Сря Сеп 08, 2010 12:03 pm |
|
 |
|
velio
|
Абе до момента, освен че силно се съмняваш, нямаш особени доводи за това което пишеш.
Според мен ако ще ти контролират информацията - ще я контролират още от източника - демек ВВС. В сегашния свят с толкова комуникации мисля че точно този метод да "заглушаваш" някой е чиста загуба на време. Къде по-ефективно е просто да излъжеш или да накараш някой да излъже.
Това че си нямаш алтернатива на интернет доставчик си е чисто твой проблем - това изобщо не е конспирация.
Ако искаш - ще намериш начин да го слушаш, другото си е просто... знам ли... мърморене.
|
| Сря Сеп 08, 2010 2:52 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
обикновената некадърност понекога може да нанесе много по-големи щети и от зложелателна целенасочена дейност.
управление на мрежа (от какъвто и да е характер) не е стихийно явление. администраторите/диспечерите трябва да са изключително компетентни хора, които да познават в детайли всяко детайлче на упрвляваната от тях мрежа.
за съжаление напоследък "инвеститори" и приватизатори тотално неглижират по този въпрос и за тях това е досаден разход, който подлежи на оптимизация или като се съкрати дейността или се сложат нископлатени и неподготвени хора за които кллючовата дума в очите на ръководството е "нископлатен".
затова ще има все повече сривове в публичните услуги - кварталния лан, телефоните, че дори и в електропреноса. почти май не е останало място, което да се не е засегнато от чумата на "оптимизациите"
тъй че - засега не можеш да слушаш ВВС, но зимата и без ток може да изкараш някоя седмица.
|
| Чет Сеп 09, 2010 5:47 am |
|
 |
|
tgi
|
Така е , за съжаление. Нещо като разпадащия се Трантор  . Ама той Азимов имаше
способността да екстраполира общественото развитие отдалеко и от малко, почти
като Хари Селдън  .
Но в случая почти 100% не беше това, само линка за "на живо" от целия сайт на
BBC беше спрял. Некадърен администратор не би знаел как да я свърши тая работа.
|
| Чет Сеп 09, 2010 2:50 pm |
|
 |
|
Tisho
|
Абе таланти колкото искаш. Даже и повече от колкото си мислиш, че има. 
|
| Чет Сеп 09, 2010 7:01 pm |
|
 |
|
tgi
|
И това е вярно, разбира се, затова и оставам на "почти"  .
|
| Чет Сеп 09, 2010 7:02 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
В благодарение на Дедо се сетих: на предната ми работа ни пращаха ежедневно километрични факсове, разходите за хартия станаха сериозни пък и отсяването им после... И някой научи шефа как се банва. След някоя седмица той отиде някъде, очакваше се важен факс който все не пристигаше и вдигна мен на балон. Като се поровичках: той банвал половината свят, как да стане?!
Дай му на Ганю власт и му гледай сеира! Пък ако ще за едното банване да става дума.
|
| Чет Сеп 09, 2010 9:17 pm |
|
 |
|
CarBeta
|
за tgi и феновете на BBC...
|
| Пет Сеп 17, 2010 9:41 pm |
|
 |
|
tgi
|
Мерси, работи при мене - ще го пробвам тия дни как се държи по-задълго (т.е. докато спя  ).
|
| Нед Сеп 19, 2010 12:07 am |
|
 |
|
tgi
|
Явно ползва някак си windows media player, и изпускам контрола върху самозагасването
на екрана. Това не му работи на тоя media player, напълно непредсказуемо е кога ще остави
телевизора да се самозагаси и кога не, май след рестарт веднъж го оставя или нешо такова.
Ако и това можеше някак да заработи под windows нямаше да има нужда да преобувам в линукс
(където пък сума други неща не работят, но радиослушарката вградена в браузъра работи).
|
| Нед Сеп 19, 2010 1:29 am |
|
|