|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:08 am
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ааааа, точно конкурсите за красота не споменавай, че те и световните не са по различни от нашите. Поне критериите им определено са странни  Справка оня в Русе 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Авг 31, 2010 7:33 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Иии... русенките били грозани
Ся , пак да уточня: гъркините напоследък стават все по-дебелогъзи обаче пропорциите на краката им са нормални ако не броим малка част от тинейджърите. Тук е нещо като Вавилон и затова си правя генерални изводи.
Филипинките като цяло не са нищо особено, за венецуелките не знам.
А аз се влюбих (и колегите покрай мен) в бразилката Вивиан Кастро - известна личност  . Утре от работата ще постна едно фото.
|
| Сря Сеп 01, 2010 1:14 am |
|
 |
|
zaphod
|
бе кви са тия оцветени извънрасови извращения  нормалния бял мъж харесва блондинки, затова хората са казали русо гладно нема.
|
| Сря Сеп 01, 2010 7:32 am |
|
 |
|
WDW
Ранг: Популярен
|
 |  |  |  | zaphod написа: бонго, мисля че сички знаем английски тука, писмено гарантирано, а повечето и говоримо. бягайте обаче в някоя детска градина да видите какви "традиционни" имена носят децата - разни марк антониевци (това за първо име) и майкъловци. по рожденните дни се пее "хепи бъртдей ту ю" (това е най-педалското от всичко, ВСИЧКО!) и какво ли не. нормалния човек не харесва да му се сменят обичаи, език и така нататък, инстинктивно противодейства и щом природата го е направила така, значи има смисъл. едно време бях твърдо враг на всякакви патриотични "нендерталщини", както тогава ги намирах, сега не , но пак не може да се каже че съм някакъв патриот - докато ми говорят за ботев и левски си драпам чатала и не ми пука, но все пак да пиша писма от мене до мене на английски - това си е като да си завреш нещо отзад, не по-малко противоестествено. |  |  |  |  |
100% Си представил и моите усещания ! Само дето аз не си драпам чатала, когато се говори за Ботев. 
_________________ Сичкото що е транзистор за илядо и пестотин волта се е BU ...
|
| Сря Сеп 01, 2010 12:26 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Заради Виви и негър ставам. Вижте как си играе с топки:
|
| Сря Сеп 01, 2010 1:17 pm |
|
 |
|
sthx
|
Ей, на какво ли може да заприлича човек заради една чепка вълна, пък напоследък и толкова няма. Сега пък на негър. 
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Сря Сеп 01, 2010 7:34 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
Моля, моля! Виви не е овца за да има вълна и това се знае/видя от всички:
http://www.google.com/images?hl=en&biw= ... =&gs_rfai=
|
| Сря Сеп 01, 2010 8:18 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
 BONGO  тая е толко ЯКА  БУКВАЛНО,ЧЕ ЩЕ ИМАШ ИНФАРКТ още на 3-тата минута с нея  тя тренира с години на 50 градусова жега танци  осъзнай се  да не ревем за теб после 
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Сря Сеп 01, 2010 8:57 pm |
|
 |
|
sigkill
Ранг: Популярен
Регистриран на: Чет Ное 29, 2007 2:22 pm Мнения: 309 Местоположение: Vratsa
|
От де да знаем , Бонго може да е трениран ... и/или да е сигурен че риска си струва ...
|
| Сря Сеп 01, 2010 9:17 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
А бе веднъж се умира пък не ща да е от цигари или алкохол  Иначе и аз си тренирам и с тукашната жега шега не бива...
Edit: Рек, да не вземеш да затриеш темата, ей! С месеци да беше мъдрувал по-подходящо название за "Кошче2" нямаше да откриеш
То май стана чата дето го предлагах навремето ама наистина в по-добър вариант. Дано се избистрят останалите теми 
|
| Сря Сеп 01, 2010 9:59 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
 НИЕ сме хора на възраст вече и ви предлагам по-улегнали`баби` http://www.ndt1.com/article.php?story=20100209161854381&query=%EC%E8%F1+%E1%E0%E1%E0  бонго  пак са бразилки
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Чет Сеп 02, 2010 1:53 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
 В темата за биричката се отплеснахме...
Сещам се за кандидатурата на идеялния жених:
- не псувам - чекнахме го.
- нямам лоши гени -чекнахме го.
- по жени не ходя - чекнахме го (май).
- не пия, не пуша и не ям много - това е добре за бъдещата вдовица
Моите прадеди и деди са си пийвали яко, яли са каквото искат, по-рядко каквото дал Господ, живели са спокоен живот и т.н. Освен това прадядовците ми пушеха и то доста за разлика от дядовците ми. Обаче първите наближиха (някои надминаха) стотака а баби-дядовците ми умряха на 62-72г.
Основната разлика за която се сещам е, че пра не са ходили по доктори. Освен това лозе не са пръскали а за амониева селитра нито са чували. А и те цяла зима са карали на винце и сланинка, че и тютюнец. Че к'ва беше вредата от алкохола и холестерола?
|
| Чет Сеп 09, 2010 10:12 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Който не пие и не пуши също ще умре, само че по-здрав. 
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Чет Сеп 09, 2010 10:44 pm |
|
|