|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:14 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
emilvtc
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
 Есенен ПАНАИР в Пловдив
Какво е впечатлението Ви за тазгодишното издание на есенния панаир в Пловдив?
Още не съм ходил, но като гледам как почти няма промяна в тряфика из града, май няма много изложители и посетители ...
Билета миналата година беше 5лв, а сега е 6лв ?!? А-бе нещо немога да схвана каква е далаверата на изложителите от това? Дерат ги със скъпи такси за изложбената площ, а в същото време им гонят потенцялните клиенти с високи входни такси ... И всичко това по време на криза 
|
| Сря Сеп 29, 2010 11:36 am |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
hм, 6 лв? тия нещо се гъбаркат... мислех да ида, ама то едно време, един вход измислили. и си прав - няма промяна в трафика, знаем си какво се получава всеки път до сега. тоя път дори не отразих, че има панаир (изскочи ми от главата) и нито сериозни реклами да текат, нито трафика да утежни, та да се замислиш "Що така, какво има?" Май тоя новия "шеф" им е*а майката. Работил съм в панаира преди 7 години мисля - бях бояджия, та знам и работници от разни бригади, и познавах някои от управителите на платати - ми то сега като ги срещам ми казват, че всичките са напуснали или са изгонени, т.е. принудили са ги да напуснат. и освен големият часовник от вън и видеостените, май всичко останало е на западане. Я някой който е бил тая година да сподели впечатления - постно ли е, има ли интересни изложители?
|
| Сря Сеп 29, 2010 12:00 pm |
|
 |
|
mountaineer
Ранг: Популярен
Регистриран на: Съб Дек 10, 2005 11:44 am Мнения: 326 Местоположение: Lake Geneva Shoreline
|
Нищо изненадващо... новият шеф все пак е стереотипния милиционер Богомил Бонев. Панаирът е гювеч, даден му от яркочервения филибейски олигарх Гергов. Накрая панаирът сигурно ще остане само за аграрни и алкохолни изложения 
_________________ Manners maketh man.
|
| Сря Сеп 29, 2010 12:30 pm |
|
 |
|
MidNighT_SpiRiT
Ранг: Напреднал
Регистриран на: Нед Сеп 17, 2006 12:00 pm Мнения: 450 Местоположение: Plovdiv
|
Казаха ми, че бил доста постен от към електроника. Имало две-три фирми, които се излъгали да дойдат като мислели, че ще има и други, но нямало. Поне така чух, иначе не съм ходил, а и няма да ходя при тази такса... 
|
| Сря Сеп 29, 2010 12:37 pm |
|
 |
|
sthx
|
Тазгодишният панаир е постен откъм всичко. Бях в понеделник там. Толкова малък и скромен не си спомням да съм го виждал. Панаирът е до към средата на 21-ва палата . 22 и 23-та са затворени. В другите палати се срещат празни щандове. Казаха ми , че миналата година са били над 2000 фирми , а сега са 1600. То и кризата ги яде, ама и те се самоизяждат с надменност. Вдигат цените на билетите , въвеждат всевъзможни такси за участниците , ама казват, че цената за площта е една и съща. Тръгнали са бързо по нанадолнището.
Единствено ми направи впечатление едно лелче , дето продаваше "енергоспестяващите" кутийки, дето ги обсъждахме вече. Бяха на далавера - 50% отстъпка. Само за 35лв. За 10 минути двама си купиха. Простотията никога няма да свърши.
Не си струва да ходите.
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Сря Сеп 29, 2010 6:54 pm |
|
 |
|
3aek
|
тъжно, така става когато аматьори се занимават с това което не разбират, БСП симпатизанта, свиневъда Гергов получи подарък от СДС-то в лицето на местния лидер Чомаков, казват че в общинския съвет се карали за всяка дреболия различните партии, а за тази сделка гласували единодушно
миналата година много от фирмите които се записаха по-рано платиха пълните цени на площите, по-късно като видяха че няма участие последната седмица от управата на панаира пускаха с 50% отстъпка, а накрая и пуснаха без пари сума фирми и университети за да имат бройка за статистиката
предполагам и тази е било така, но селските тарикатлъци са писнали на някои хора и са им показали среден пръст
|
| Чет Сеп 30, 2010 7:03 am |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
Днес все пак посетих панаира.
От година на година нещата изглеждат все по зле ...
Палатите са на 70-80% заети. Доста от традиционните изложители (от които аз се интересувам) не участват. А паркинга на панаира е 2лв/час - т.е. 20лв/ден  Някой здраво го е удаярил на печалба... Само незнам като си разгонят изложителите (а и посетителите с високите цени на билетите) какво ще спечелят? (Освен ако това не е целта им де)
Здраве да е 
|
| Чет Сеп 30, 2010 9:00 pm |
|
 |
|
milenjs
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:12 pm Мнения: 2017 Местоположение: Котел
|
Що бре, аз си спрях на улицата преди кръговото и таксата беше левче за час. Платих за 2, стоях почти 3 никой не ми каза нищо. За входа - покана от нета разпечатана  , 12 кинта далавера (за мен и жената).
Наистина няма кой знае какво да се види - стари муцуни и работи, някои въобще ги нямаше тази година  А Евгени Минчев беше там, при багерите на Honda с група рекламни девойки
Това за "енергоспестяващите" кутийки - имаше опашка, хората пазаряха като луди, дори видял табелка че търсят дистрибутори. Оди прави техника, ората пари правят 
|
| Чет Сеп 30, 2010 11:01 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|