Отговори на тема  [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Car Reliability 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Ами остана да се уточним точно какво е средна кола и какъв е твоя варел :D .
Това за 40-я помня, че съм го чел в едно специализирано списание, където също казваха, че при луксозните коли тая бройка достига и до 70, което обяснява и защо по-скъпите и с повече опции коли се развалят повече - просто имат повече неща за разваляне :D .

Пет Окт 29, 2010 7:17 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Dimitar написа:
Ами остана да се уточним точно какво е средна кола и какъв е твоя варел :D .
Това за 40-я помня, че съм го чел в едно специализирано списание, където също казваха, че при луксозните коли тая бройка достига и до 70, което обяснява и защо по-скъпите и с повече опции коли се развалят повече - просто имат повече неща за разваляне :D .

Volvo S80

Това каква е колата е без значение. Принципно, колкото е по-нова една кола толкова по-често виси в сервизите и за повече пари. Имам наблюдения и над едно X5... Купено ново преди две години и няма месец през който да не е ходило в сервиза...

Пет Окт 29, 2010 8:02 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Dimitar написа:
Цитат:
Твоята разумна достатъчно не ме интересува въобще, когато си избирам кола. Аз я избирам по моите си виждания и за да я карам аз.

Тук не си говорим какво искаме да има само за нас - ти сам каза "за пазара в нашата страна", а не "кола лично за мен" и че няма коли, които да са съобразени с твоя пазар.
А и аз не се сещам на пазара след 1996 г. да има кола, която да няма процесори, софтуер и мрежи, така че пак ти казвам - нещо в теорията ти куца, защото кола която да отговаря на изискванията ти просто няма :D .

Нищо не ми куца в теорията, куца е държавата в която живеем. Върни се тук за една година с новата си кола, поживей с тукашните заплати и стандарт, при тукашния манталитет и ниво на обслужване и друга песен ще запееш! "Пази боже сляпо да прогледа!"

Пет Окт 29, 2010 8:25 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Цитат:
Нищо не ми куца в теорията, куца е държавата в която живеем.

Последно държавата ли трябва да се променя или колите, дето ще се продават в нея :? ? От одеве си смени поне 3 пъти идеите :D .

Пет Окт 29, 2010 8:39 pm
Профил
Аватар

Мнение 
¶ написа:
Предишната ми кола, Honda, и тя беше сглобявана в Северна Хамерика, пълен кинеф, все нещо се разваляше, сега се научих и гледам серийния номер да започва с J , демек сглобявано в Japan :D

Ш'са сетиш. :D

Не знам колко броя и битови контролери има в моята талига, но изглеждат силно редуцирани поради липса на излишни свирки. И ако някой ще ми оправдава цена със софтуер за мигалки, нека да си кара творенията.

Пет Окт 29, 2010 9:40 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Баси, кво си беше убау с Трабанта. В него имаше контролер само като се качи някой - телефона/те на пътуващия/те :)

Пет Окт 29, 2010 9:47 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Dimitar написа:
Цитат:
Нищо не ми куца в теорията, куца е държавата в която живеем.

Последно държавата ли трябва да се променя или колите, дето ще се продават в нея :? ? От одеве си смени поне 3 пъти идеите :D .

Според условията в държавата и колите! Ела си разходи лимузината по междуселските пътища, дето не са видяли нов асфалт от Татово време и ще те питам как се чувстваш. Колкото до идеите - хайде анализирай постовете ми и кажи какви идеи съм сменил? То вярно, че наближава хелоуин, но тук за тиквата имаме по-друго мнение.

Пет Окт 29, 2010 10:16 pm
Профил WWW

Мнение 
Аз по-здрава и надеждна кола от Голф 1 не знам.
Кофти само, че вози като каруца. Иначе си е супер. Даже имам идея да сложа електродвигатели на задните колела, акумулатори в багажника и да спечеля някоя "green- " премия с нея :)
Май е верен онзи лаф, че качиш ли се веднъж в голф, мисленето се променя необратимо 8)

Пет Окт 29, 2010 10:28 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Даже тукашните пътища стават за диагностика на шасито. Бил съм свидетел на няколко пъти как кола дето уж нищо и няма, след два дена почва да си хлопа каквото и е счупено.

Пък тва за голфа ми се струва голям мит - голф единичка не съм виждал поне от 3-4 години. Ама Кадет D/E е друга история ...

Пет Окт 29, 2010 10:47 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Цитат:
Ела си разходи лимузината по междуселските пътища, дето не са видяли нов асфалт от Татово време и ще те питам как се чувстваш.

"Лимузината" ми всъщност е кросоувър Мазда CX-7 и не съм я забелязъл да има проблем с междуселски пътища :) . Даже това лято я поразходих из доста междуселски пътища из Уайоминг и Южна Дакота :) . А и мисля, че няколко пъти съм споменавал тук как по каквито дупки съм карал тук в Чикаго, в БГ не мога да се сетя да съм карал някога. Отделно последните два пъти като съм си идвал не съм останал чак с такова впечатление, че пътищата в БГ не стават за нищо. Поне не и тези, по които се кара масово - говоря за района около Пловдив де. Някъде из държавата може и да има много лоши пътища :) .

Пет Окт 29, 2010 10:55 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Dimitar написа:
"Лимузината" ми всъщност е кросоувър Мазда CX-7 и не съм я забелязъл да има проблем с междуселски пътища :) . Даже това лято я поразходих из доста междуселски пътища из Уайоминг и Южна Дакота :) . А и мисля, че няколко пъти съм споменавал тук как по каквито дупки съм карал тук в Чикаго, в БГ не мога да се сетя да съм карал някога. Отделно последните два пъти като съм си идвал не съм останал чак с такова впечатление, че пътищата в БГ не стават за нищо. Поне не и тези, по които се кара масово - говоря за района около Пловдив де. Някъде из държавата може и да има много лоши пътища :) .

Ако си си свалял розовите очила, може би си забелязал, че тук още предпочитат по тези пътища "Газка", "Уазка" и "Виетнамка", а в планините и "Джоган". Предполагам, че се дължи само на лош вкус и носталгия към социалистическото минало... :D
Когато идваш следващия път в БГ, докарай си Маздата. Ще те поразходя по живописните села в Балкана и Родопите. Ще вземем и Кольо за водач по оффроуд маршрутите. На връщане все ще се намери някоя автоморга да я изкупи за разфасоване. :D

Последна промяна Lupus на Пет Окт 29, 2010 11:50 pm, променена общо 2 пъти

Пет Окт 29, 2010 11:40 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Цитат:
.. кросоувър Мазда CX-7 ...

Сите кросоувъри и джипки са паркетни лъвчета.

Пет Окт 29, 2010 11:46 pm
Профил

Мнение 
woody написа:
Цитат:
.. кросоувър Мазда CX-7 ...

Сите кросоувъри и джипки са паркетни лъвчета.

Е ми то името им такова, джип със пойлери не е джип, то ако все мислиш къде ще си загубиш тоя или оня детайл, или дали няма да си счупиш бронята която струва скромните 10 хил .. никакъв джип не е това, вяртвайте ми .. не се сещам за нито един сериен луксозен джип, тъй де SUV , кросовър или както там ги кръщават тия мелези, който да става сериозно за нещо, може би малко ландкруизера, ама той не е толква префърцунен.

Е да поясня, тук по европейско му имам в предвид, в САЩ има пикапчета, които за офроуд може и да не са върхът, но поне са по проходими и корави, ама те така си и зиглеждат а не като Q7 или Infinity някое ....

п.с. Димитре, не знам в Чикаго на какви дупки попадаш, ама аз на каквито попаднах миналата седмица в Кения със сигурност нямате :)

Съб Окт 30, 2010 12:02 am
Профил
Аватар

Мнение 
Lupus-e, първо не съм твърдял, че колата ми е оффроуд - това ти си го измисли, второ - все още не мога да разбера защо някой ще трябва да си променя колите, които прави, защото ти си бил беден и/или пък пътищата ти били келяви. И трето - не мога също така да разбера след като тук си водим някакъв нормален разговор за надеждността на колите, защо ти трябва да правиш лични нападки - то не бяха почерняли гъзове, розови очила, тикви и незнам си още какво. Ако имаш някави сериозни неща да казваш по темата - ОК, ще те изслушам с удоволствие, ама да ми пишеш някакви глупости тук, само защото съм казал, че когато човек си купува нова кола да мисли колко била ставката за труда в сервиза е глупаво - просто няма да стане. Та ако смяташ да натракаш още някакви други простотии - ОК, само дето не ме смятай за събеседник повече :) .

Съб Окт 30, 2010 6:25 am
Профил
Аватар

Мнение 
Цитат:
Димитре, не знам в Чикаго на какви дупки попадаш

Попадах. От как Обамата похарчи няколко самосвала долари да поддържал заетоста на профсъюзите взеха та ги пооправиха доста улиците. Иначе преди беше някакъв ад :) .

Съб Окт 30, 2010 6:27 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща