|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:14 am
| Автор |
Съобщение |
|
war4one
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Сря Ное 24, 2010 11:45 am Мнения: 7 Местоположение: Русия
|
 Свободен проект
|
| Съб Ное 27, 2010 11:54 pm |
|
 |
|
bateAz
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 4:11 pm Мнения: 3750 Местоположение: София
|
Добре де, и какво?
|
| Нед Ное 28, 2010 12:15 am |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Някой току що е открил топлата вода! 
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Нед Ное 28, 2010 12:19 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Еее- деее
не му се смейте на човеко,
това че пак открива топлата вода, означава поне, че ползва вода
иде реч чопли нещо в електрониката
леко оффтопично:
защото световната тенденция е да не се ползва вода много много(поне за къпане).
Съвсем сериозно, тука(в добрата смърдяща англия) един образ такъв локум ми разви, как къпането трябва да е рядко защото така си отмиваш мазнините от косата и кожата, които иначе трябва да си ги възстановяваш с балсами и кремове....ето например как кучетата не се къпят и т.н. и на моя невинен въпрос добре де а миризмата на мокро куче не ти ли налютва на очите (щото все пак 21 век сме откъде и да го погледнеш) - смени бързо темата на това че химикалите са вредни за кожата.
и както ги надушвам не е само негово мнение...
да не говорим в женската тенденция да се забърсват само с некви мокри кърпички не само по гъза и а по цялото тяло и тва им е къпането!!!
бахти тюлените, бахти.
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пон Ное 29, 2010 3:11 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
В едно предаване преди време едни баби от шоплука казаха, че мъжът трябвало да мирише на кръв, пот и чесън. Така най-привличал жените. А баба ми разправяше, че навремето се къпели на пролет, като се стоплела реката  4-то дете от 11 деца е била. Иначе през зимата си миели най-много краката в един леген, и ръцете до лактите. Вечер спяли 11 парчета завити под ръкозината. Не ми е споменавала за мокри кърпи нито пък за тоалетна хартия. Това май не е попречило на моите прадядо и прабаба да си свършат поне 11 пъти до края работата
Така е било през далечната 1901г. През 2010г. има помади, бани, топла вода, че и теляци да искаш само, а раждаемостта е около нулата. Отделно все повече хора се раждат с обърната резба. Дали е от честото къпане, не знам. А може и тюленската миризма да е привличала повече разнополовите индивиди 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пон Ное 29, 2010 5:23 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Е няма ли "Общи Приказки"? Що му спамите темата на човека?
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Ное 29, 2010 6:08 pm |
|
 |
|
¶
|
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пон Ное 29, 2010 8:12 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
топлата вода е за миене на чинии бе...
Моят сутрешен душ е студена вода, 12C, през зимата пада и до 8, ако отиде по-надолу я разреждам
с топла до 12.
Хем по-малко от споменатите полезни мазнини биват отмити от сапуна и шампоана
Писъците ми се чуват сигурно бая надалеко обаче - ама карам така вече десетилетия, е и хабя
повечко вода сигурно де, ама пък нали пестя енергия за греенето и та си ми се полага  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пон Ное 29, 2010 8:14 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Аз пък последно се къпах по-миналата пролет: разхождах се край морето, стъпах на хлъзгав камък и паднах във водата. После една кихавица ме гони! Оттогава много внимавам с водата, все пак и за екологията мисля: какво ще стане със замърсяването на морета и океани ако се къпя по-често?!
А мацките отдалеко ме надушват какъв мъжкар съм 
|
| Пон Ное 29, 2010 9:24 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
"Желязната лейди" Маргарет Тачър едно време е казала: “If you have to say you are a Lady, you clearly aren't”  .
|
| Пон Ное 29, 2010 9:32 pm |
|
 |
|
zaphod
|
|
| Вто Ное 30, 2010 8:48 am |
|
 |
|
Цецо
|
А е нищо. Вчера същия тъп въпрос ми зададе един бакшиш като го питах що мята боклуци през прозореца.
Човека си направил тема, има си интереси някакви. А се изсрахте с извинение отгоре и.
Като са ви толкоз интересни човешките нечистоплътности, отворете си отделна тема в Общи приказки и си приказвайте там.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Ное 30, 2010 10:05 am |
|
 |
|
¶
|
Що не станеш модератор тогава и сери и мажи където свариш ?
|
| Вто Ное 30, 2010 9:44 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Да ти имам мирогледа.....
|
| Вто Ное 30, 2010 11:13 pm |
|
 |
|
zaphod
|
всяко прекъсване на сладък лаф е с голяма вероятност непоправимо, аз съм твърдо против всякакви форумни напомняния от тоя тип. не сме тука на заплата, идваме да си полафим с други задръстеняци, напомняния че не сме по темата са неуместни. вярно че понякога хората идват да питат за нещо, но това е положението, ако сред плявата има зърно, късметлии са.
|
| Сря Дек 01, 2010 8:49 am |
|
|