|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:23 am
| Автор |
Съобщение |
|
tgi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
И аз споделям това мнение. Много рядко се е случвало някой да прехвърли мярката, а човешките
разговори си текат така - подскачат от тема на тема.
А бе казах ви аз, че е вдигнал качеството.  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Сря Дек 01, 2010 10:49 am |
|
 |
|
zaphod
|
имаше една серия на мърфи браун, дето дойде някакъв неин кумир от лявоинтелектуалските и студентски години, и започна интервюто със "рейгън е виновен за всичко (възхита на лицето на мърфи) той не изпълни предизборните си обещания и беше твърде мекушав (шок и ужас!) " ... накрая всички засрамено осъзнаха че с порастването си са станали десни мракобеси, но още се мислят за леви интелектуалци просто по инерция. та я аз съм вдигнал нивото, я някой е пораснал 
|
| Сря Дек 01, 2010 11:25 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ако така спамите по моя тема, ще кажа на Рек да ви банне, да знаете! Дължи ми услуга за едни платки и ще ви видим сметката!
Сега сериозно - Рек - изчисти темата, че стана безмислена шльокавица.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Дек 01, 2010 11:32 am |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Аз да порастна, стига глупости  . Сигурно ще остарея някой ден (дано не е скоро... на 55 още не го
усещам да наближава, слава богу), ама за порастване хич не изглеждат добре нещата.
Впрочем ако и да съм непорастнал ляв не съм бил де  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Сря Дек 01, 2010 12:20 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Поднасям искрените си извинения, за началото на миризмата по темата
исках да го адмирирам човеко, че се занимава с елецтроница и това че гсм алармите са измислени вече, не означава , че не требе да си чопли щом му е интересно,
другото беше невинна аналогия с топлата вода на лупус или батето, не помня вече, и малко коментар от мен
кой да ти очаква че оффтопика ще се "поеме от воле" от опитните играчи на терена и ситуацията ще стане много сериозна около противниковата врата 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Сря Дек 01, 2010 3:38 pm |
|
|