| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Блутут слушалка към PC
Абе възможна ли е такава конекция? Имам тука някаква Jabra, дето PC неще да я открие въобще. Телефоните си я намират. Това стандртно ли е проблем за слушалките или точно тая е тъпа?
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Дек 02, 2010 9:47 am |
|
 |
|
velio
|
Като си сложиш драйверчето на блутут донгъла появява ли ти се още един аудио девайс (аудио вход и изход)? Би трябвало през него да стават работите някакси... Не съм имал шанса да се пробвам досега, ама не виждам някакъв особен проблем, щом успях да си подкарам телефона като уеб камера и отделно като блутут хендсфрии...
btw
най-читавия стек за РС който съм ползвал до момента е на Тошиба (синьото слънце е помийна яма общо взето). Само че върви само с определени чипсети. На EDIMAX USB блутутите са с такива.
|
| Чет Дек 02, 2010 11:53 am |
|
 |
|
klez
Ранг: Професионалист
|
Имам един Плантроникс и съм го ползвал за скайп без особени проблеми
с BlueSoleil, конектвам си хендсфрийто към BT На компютъра, както каза Вельо, ти се появява нов аудио дивайс, в моч случай дадох на скайп за разговори да ползва тоя аудио дивайс и готово работи добре
|
| Чет Дек 02, 2010 11:57 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
БТ стековете подържат различни профили. На ХР не подържа звук, а BlueSoleil и Тошиба подържат. Препоръчвам Тошиба много по-качествено е написан. Става са всеки донгъл, само трябва да се кракне.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Чет Дек 02, 2010 12:48 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
мда моя е фабричния на Xp.
Синия не ме кефи, много е шарен и претруфен, аз затова си ползвах бозаджийския. Тоя на тошиба де го има и как се лекува да работи с "разни" донгъли?
между другото китайците продават на буквално смешни цени донгълите вече. И работят.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... K:MEWNX:IT
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Дек 02, 2010 2:28 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Има ги с безплатна доставка за 1.30$
Ето тука има Тошиба стек http://tranz.it/load.php?id=l1kRLWHgt9ZMYVvl691793 свалял съм го преди доста време, така че може да има и по-нова версия. Възможно е да има вируси, защото съм го свалял от линк даден от китайци. Няма крак, версията е 30 дневна предполагам, че пише някаде по регистрито - сам трябва да си го хакнеш или да намериш крак. Качва доста екзета, постоянно да гълтат рам, но е по-добро от дугите не М$ стекове.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Чет Дек 02, 2010 4:44 pm |
|
 |
|
Koleto
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 11:55 pm Мнения: 1301 Местоположение: София
|
Това ли е въпросният стек:
http://aps2.toshiba-tro.de/bluetooth/?page=download
Edit: Стана ми интересно... Ето и един доста полезен линк... В първия пост има линк към хапче...
http://forum.allnokia.ru/viewtopic.php?p=740474
Edit2: Новата версия от сайта на Тошиба естествено не се разбра с хапчето от руския форум, но за сметка на това пък всичко заспа с по-старата версия на стека дето ike я е пуснал...
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
|
| Чет Дек 02, 2010 4:52 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
БТ стека на Widicom ми се струва по-добре направен и с по-интуитивен интерфейс от тошибския. Bluesoleil е последен в класацията ми. Бъгаво творение...
|
| Чет Дек 02, 2010 10:44 pm |
|
 |
|
velio
|
Ше го тестваме и него, не съм знаел че съществува 
|
| Пет Дек 03, 2010 11:26 am |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Ама вие за кви чудесии говорите ?
На порядъчно стария ми HP Compaq 8210 слушалката ми само и пуснах сдвояване а на лаптопа да търси БТ устройство - след 5 секунди ми се появи втора звукова карта  ... с името на слушалката
|
| Пет Дек 03, 2010 12:13 pm |
|
 |
|
Koleto
|
Е да де ама щото предполагам си с "фабричния" виндовс и вградените му шофьори на твойто ноутбук... Въпроса е как да го направиш тоз номер на ноунейм десктоп РС с външен USB син зъб....
|
| Пет Дек 03, 2010 12:30 pm |
|
 |
|
ps66
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
под виндовс XP/wista/7 (т.н. от някои "боза") нищо ти не трябва - просто слушалката трябва да поддържа headset профил (освен hands free профила)
имал съм 2 плантроникса (320 и 620 или нещо такова - преди 5-6г с XP) и един самсуняк ... всичките са работили с PC (XP&Vista)
|
| Пет Дек 03, 2010 2:01 pm |
|
 |
|
Koleto
|
При мен не стана само със стека на ХР-то... Мойта слушалка е Jabra и при закачане, виндовса не я закачи като аудио дивайс... Чак след като сложих стека на Тошиба заработи като такъв и стана работата...
|
| Пет Дек 03, 2010 2:54 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Абе, не съм с фарбичния вин, щот не можахме да го открием ... диска (иначе имам S№) ама всичко останало е фабричното.
Честно казано хич не бях ентусиаст за HP-то ама си е читава машинката. Специално на BT-та много му се кефя - нямам дивайс дет да съм боднал и да не е тръгнал без да слагам драйвери - даже и телефона си съм закачал като блутут хендсфри  . Иначе без пробелм закача всеки телефон с блутут и карта като bluetooth removable media. С две думи голямо удобство си е.
|
| Пет Дек 03, 2010 7:15 pm |
|
|