Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Китайски въпроси 
Автор Съобщение
Ранг: Популярен

Мнение Китайски въпроси
Наложи се за сефте да стигна до китайците за едни <цензурирано> F конектори на един тунер тяхно производсво. Както и да е, изрових нестандартните истории, дет са набили в Алибаба, контактнах ги и сега някаква китайка ме пита за цитирам "your global express service a/c"
Проблема ми е, че гугъл ми изкарва толкова различни резултати за това, че тотално се затрих из мелето. В тази връзка имам молба - някой от по запознатите с доставките от китай да даде един начален ритник с линк към тези глобал експрес услуги?
Мерси предварително.

Поздрави,

Пет Фев 11, 2011 3:18 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
отговаряш и че тука ги има всички - UPS/DHL/TNT/FEDEX и те да си изберат най евтиния за тях.

EMS за доста провинции в континентален китай е ограничен, поне в посока българия.
за НК миля че няма проблем за куплунзи. ще е поне 5 пъти по-тънко от DHL

Пет Фев 11, 2011 3:56 pm
Профил

Мнение 
Не съм много сигурен, трябва да питаш китайците, но мисля, че пита кой ти е номера за доставка, по-конкретно:
http://wap.dhl.com/serv/services.html
Цитат:
Import Express

Total control for your collections worldwide

Whatever your business needs from overseas, DHL's Import Express is the best way to get it here.

Available from more than 210 countries, Import Express offers you total control of your collections worldwide through a single partner with proven customs expertise.

Features & Benefits

One company. DHL takes responsibility for your shipment from door-to-door. With one point of contact, you are always in control of your shipment and with DHL's extensive global network, you can track your shipment at any time.

One price. Our price covers the pick-up, transportation, standard customs clearance and delivery to your door. The costs are fixed up front, so there are no hidden costs arriving months after your shipment.

One currency. The Import Express tariff is in your local currency - no matter which country your shipment originates in or where it is delivered. This reduces your exposure to exchange rate fluctuation so you know exactly what you're paying, even before you place an order.

One account number. All you need is one account number for importing from your suppliers from more than 210 countries. Not only does this make Import Express easy to use, reconciliation of your accounts is also simpler.

One invoice. A fully-itemised invoice simplifies payment for all your imports and saves you time.

How does Import Express work in practice?

1. Apply for your Import Express account number at your local DHL office
2. Send your Import Express account number to your supplier together with a Routing Order
3. Your supplier calls their local DHL office to collect the shipment
4. Your shipment is monitored at every stage by the latest tracking systems
5. DHL customs brokers arrange customs clearance for your dutiable goods
6. DHL delivers the shipment direct to your door or to a designated recipient in any other country

Import Express is easy to use. If you would like to know more about how Import Express can help your company, please contact your local Customer Service Centre for assistance.

Пет Фев 11, 2011 7:06 pm
Профил
Аватар

Мнение Re: Китайски въпроси
goose написа:
Наложи се за сефте да стигна до китайците за едни <цензурирано> F конектори на един тунер тяхно производсво. Както и да е, изрових нестандартните истории, дет са набили в Алибаба, контактнах ги и сега някаква китайка ме пита за цитирам "your global express service a/c"
Проблема ми е, че гугъл ми изкарва толкова различни резултати за това, че тотално се затрих из мелето. В тази връзка имам молба - някой от по запознатите с доставките от китай да даде един начален ритник с линк към тези глобал експрес услуги?
Мерси предварително.

Поздрави,

Питат за твоя - примерно UPS - account number.
Като си откриеш такъв - за мене преди години стана лесно - могат да ти пратят нещото
на адреса за твоя сметка (т.е. те не плащат нищо на UPS а ти плащаш, за да го получиш).
И е дотук с безплатното от UPS, за едно мизерно пакетче с 5-6 чипа мостри вътре трябваше
да платя на UPS почти $200 (Хонг-Конг дотук). Това беше преди около 5 години, колко
са инфлирали цените ако откриеш ще ми е интересно да науча.

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Съб Фев 12, 2011 4:05 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
пиши им че нямаш такъв и да ти пратят с най-евтиния транспорт който предлагат
винаги е по-евтино да плати този който изпраща

Пон Фев 14, 2011 8:40 am
Профил
Аватар

Мнение 
Абсолютно! Не се навивай транспорта да се плаща от теб в БГ. Ще ти вземат акъла нашите кожодери!

Даже и да си плащаш транспорт им кажи да ти го начислят във общата сума. От там платен транспорта е поне 10 пъти по евтин.

Пон Фев 14, 2011 11:19 am
Профил ICQ

Мнение 
Мерси на всички за отговорите :-)

Пон Фев 14, 2011 3:20 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 7 мнения ]