Отговори на тема  [ 91 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Невидимата катастрофа 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение 
хора, вие досиетата Х не гледахте ли ? Още тогава ви го казаха, КГБ са само маша в ръцете на извънземните колонизатори, за които сте само част от обекуската (каза Мечо Пух) :weedman: по-малко параноя, повече отдих ви трябва...

Нед Мар 27, 2011 1:54 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Бе за потребността съм съгласен.

Докторът предписал на заека розови очила срещу параноята, която му диагностицирал.
И заекът така и не успял да види през тях какво точно го изяжда...

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Нед Мар 27, 2011 2:33 pm
Профил WWW

Мнение 
добре де, tgi, да оставим на страна, че съм твърдо против да си завира човек главата в задника и принципа на розовите очила ми е пряко всякакви разбирания.
Само заради идеята, че ми стана любопитно - ако заека не бил взел розовите очила, както доктора му бил предписал - какво е щял да каже като усеща, че бива изяждан: "Я, червена лисица ми дъвче червата, мамка му!" И какво от това? Ще умре спокоен, че знае кой го изял?

Нед Мар 27, 2011 2:56 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Е не ти вярвам, че не виждаш очевидното.

Поуката естествено е, че без розовите очила навярно е щял да види заплахата
и да има шанса да побегне.

Нед Мар 27, 2011 3:04 pm
Профил WWW

Мнение 
А пък на мен ми е чудно защо си мислиш, че е имал шанс да избяга? Ако всичко е така както го описваш, то на заека трябва да му е станало ясно, че или ще почне да дава литър мляко на ден или ще бъде част от менюто - в този случай мааалко по-късно.
Стига контрола да е толкова пълен - защо си мислиш, че тоя заек изобщо ще знае, че живее в оградена площ? И какво като го разбере - ще избяга до ъгъла на клетката? Стига, несериозно е да мислиш, че при толкова добре организирана машина, която очевидно те плаши (до параноя) имаш шанс да направиш нещо срещу нея, още по-малко с обсъждане по форумите :)

Нед Мар 27, 2011 3:16 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Продължаваш да настояваш на очилата си.

Нищо не е съвършено. Само защото някой може да те изяде да не се и опиташ да му избягаш
е ... кво да ти кажа, ти си избери прилагателното.

А за какво си говорим във форума е отделна работа, в крайна сметка говоря си тук като ми писне
да правя друго. А и ето, че макар да не ти харесва разбираш, че това което ти казвам е вярно.
Сигурно не си само ти та файдата не е нулева.
И не ги говоря тия неща, защото ме "плашат до параноя", ако бях толкова страхлив бих си
мълчал като повечето хора, които избират да не погледнат реалността.

Нед Мар 27, 2011 3:23 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
е, тги, ти като си без розови очила, как се справяш с избягването на вълците? не ми звучиш като успял да избяга :D :D

Нед Мар 27, 2011 8:17 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Как ти звуча е без значение.

Това, което има значение в тоя контекст е, че препоръчваш розови очила срещу
опасността от изяждане - и действително мнозинството българи следват рецептата ти.

Нед Мар 27, 2011 8:33 pm
Профил WWW

Мнение 
С или без очила е все едно, решението е едно, да приемеш че ще бъдеш изяден, от там нататък има два пътя, да седнеш и да чакаш да те изядът, или да си вървиш по пътя с мисълта чеще бъдеш изяден и в тов аняма нищо лошо, но з амомент апредпочиташ да го забавиш ако можеш, не на всяка цена, понякога опита навсяка цена да се спасиш не те спасява от изяждане само го прави по болезнено, за заека е по добре да го изяде стар вълк дето първо ще му счупи врата или гръбнака, от колкото котило вълчета които ще го почнат от краката ушите .. абе ще си го изядът жив.
Та аз съм на тоя принцип, вкл. и в буквалния смисъл, ще с емре, това е неизбежно, днес или утре е все едно, ако мога да го предотвратя за момента е ОК, ако не не, какво да се прави, и червеите трябва да ядът.

Нед Мар 27, 2011 10:47 pm
Профил
Аватар

Мнение 
tgi написа:
Как ти звуча е без значение.

Това, което има значение в тоя контекст е, че препоръчваш розови очила срещу
опасността от изяждане - и действително мнозинството българи следват рецептата ти.

ако някой вземе да ме убеждава че има тиха инвазия на извънземни, които ни убиват и подменят с двойници, розови очила ли е да се подигравам на параноичните му фантазии? а, или никой не ти е казал до сега че точно така изглеждаш? е, аз ти го казвам :D

Нед Мар 27, 2011 11:02 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Еее, уляхте се в заяждането с tgi!
Ние всички сме в менюто, бе хора, на кого не е ясно?! Постепенно ни изядоха повечето завоювани с кръв права като например свободно, т.е. безплатно здравеопазване и образование, и продължават докато не ни изядат и животеца. Да се радваме, че шефът ни оставя да се развиваме като работим по 15 часа на ден а че пенсията стигнала до 75 - кого го е еня докато работи. Другото е комунизъм, както и извънземните са плод на болни фантазии - щом това мина...
То не бяха интернационализации, унификации и дори унисексове - номерът е да станем еднакъв и предвидим потребителски калъп за да не харчат големите излишни пари за различни производства - те това е комунизЪма който сме видели. Другото се нарича човещина .

EDIT: Писанката ми се е засякла с на tgi отдолу.

Последна промяна bongo_x2 на Нед Мар 27, 2011 11:30 pm, променена общо 1 път

Нед Мар 27, 2011 11:25 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Зейфоде, разбирам какво ми казваш и го очаквам преди да си го помислил, толкова банално е.
И аз имам телевизор.
Ако имаш нещо конкретно за казване или грешка, която смяташ, че съм допуснал и можеш
да я коригираш, давай. Да ми разправяш "ама всички мислят както казват по телевизията"
също може, разбира се, и дори до някое време ще стоя в разговора.

Нед Мар 27, 2011 11:25 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
И понеже разговора "зацикли", малко разсъждения в друга посока.
Тази вечер гледах по БТВ филма "След утрешния ден". Нищо особено, но ако го добавиш към случващото се в Япония и някои други събития "По света и у нас" си зададох въпроса: "Колко сме подготвени за оцеляване?" А нашите деца? Защото ако се замислим, май никак не сме подготвени, даже за едно леко земетресения, което би ни изкарало от комфортната среда на апартаментите ни с топла и студена вода, пълен хладилник, ток, телефон, Интернет, радио и телевизия. Все пак тия, дето сме над 40 и сме минали през казармата, нещо ще си припомним, ще сработят някакви рефлекси, но децата ни? Научили ли сме ги как поне да си намерят храна, да си запалят огън, да намерят чиста вода за пиене, да си направят елементарен подслон? И да ли за такава ситуация мургавите ни съграждани няма да са оцеляващия вид, защото живеят при по-примитивни условия и имат по-здрав инстинкт за оцеляване?

Нед Мар 27, 2011 11:55 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
е те и сега са по-оцеляващ вид, даже току виж едно мощно бедствие направило нас по-оцеляващия вид, насилствено премахвайки основния ни недостатък - търсенето на "справедливост" :D

Пон Мар 28, 2011 8:04 am
Профил

Мнение 
Само за информация, нямам за цел да се заяждам с tgi, споделям не малко от неговите мнения, но точно за това имам малко по различно виждане.
Иначе ... аз вчера се опитах да гледам "На брегът" но не го намерих, той е малко по трагичен, няма хепиенд, но е доста възможен.

Пон Мар 28, 2011 9:28 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 91 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща