|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 1:26 am
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
+1.
Java-та е идеална база за развойна среда, щото лесно се премята върху всякаква платформа. Самия Eclipse е направен така и е много добро попадение. И работи прилично бързо сравнено с визуал средите например, дето са си писани на C базирани езици.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Окт 19, 2010 8:47 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
При мен MPLAB X заработи много добре под Ubuntu 10.04. Инсталирва и MCC18, dsPIC/PIC24 и PIC32 C компилаторите,
малко зор докато настроя средата с пътищата до компилаторите, уж имаше готови примери, ама не се компилираха.
Не съм пробвал още нито симулация, нито дебъгване, само успях да компилирам по един пример за всяка платформа и
да разгледам генерирания код. Под Windows все още не съм я изпробвал.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пон Ное 08, 2010 6:42 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
ей, я споделете - какви впечатления имате за реална работа с това чудо Х? Че се каня да подкарам една 32-ка, с Ц разбира се, и тъй като имам малко негативни впечатления относно старите им среди (а аз само тях съм ползвал) сега се чудя струва ли си да преживея ужаса на недоизпипана среда или да сложа 8.(нещо си) и да чакам официален релийз? Нищо не се чува за официално пускане де, та това малко притеснява - да не са забатачили в проблеми?
Давайте впечатления от първа ръка - как се справя с пиккит3-ката, нещо странно при компилация - четох из форумите, много репорти за проблеми валвят.
|
| Вто Апр 19, 2011 11:48 am |
|
 |
|
relsys
|
|
| Вто Апр 19, 2011 12:08 pm |
|
 |
|
fan
Ранг: Почетен член
|
Знаем ги, ама ги забравяме - добре че си ти та да ни ги припомняш при всеки удобен случай! 
|
| Вто Апр 19, 2011 12:29 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
добре, а може ли смислена информация по темата? че съм пред дилема, нямам много време да си чеша пръстите - да почвам с изпитаната среда или да пробвам недопечената такива?
|
| Вто Апр 19, 2011 1:34 pm |
|
 |
|
fan
Ранг: Почетен член
|
За сега си работи с MPLAB-a. А на новата - като се доопече! 
|
| Вто Апр 19, 2011 2:04 pm |
|
|