|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:06 am
Много работа с компютри = увреждане на мозъка
| Автор |
Съобщение |
|
MYXATA
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Да бе, и аз много пъти исках, особено като не бях в сегашната категория с килцата  , но пък като си помисля, за варианта споменат от ДедоБоре, и чувството да ти мине гъза през главата  (каквото изпитват повечето мухи размазващи се на предното стъкло на колата  ) едва ли ще е най-приятното последно преживяване....
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Сря Апр 27, 2011 3:31 pm |
|
 |
|
MidNighT_SpiRiT
Ранг: Напреднал
Регистриран на: Нед Сеп 17, 2006 12:00 pm Мнения: 450 Местоположение: Plovdiv
|
По-добре скачайте с бънджи 
|
| Сря Апр 27, 2011 4:24 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Навремето рекламириха българските парашути (мисля правени в Калофер и/или Казанлък), че се отварят гарантирно 100% на минимум 1 метър преди контакт със земята.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Сря Апр 27, 2011 5:47 pm |
|
 |
|
zax
Ранг: Популярен
|
малко офф топик
Старият десантчик скочи от самолета и с привично движение издърпа халката на парашута. Парашутът, обаче, не се отвори. Десантчикът издърпа халката на резервния парашут, но той също не се отвори. Тогава десантчикът издърпа брачната халка от безименния си пръст и с усмивка полетя надолу, мислейки си как, роден като свободен човек, ще умре също като свободен човек…
_________________ бързина, това е да бръкнеш 100 пъти в контакта за 1секунда и да не те хване тока .....
|
| Сря Апр 27, 2011 5:54 pm |
|
 |
|
FiTTiLA
Ранг: Професионалист
|
Абе аз съм скачал достатъчно пъти, но сега с детето ... гледам да не мисля за такива работи ... че то не се знае ... няколко от моите дружки едвам отърваха кожата ...
|
| Сря Апр 27, 2011 8:09 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
ей, тва делта-планера - голем хищник бре! ...
7 пъти пуцах по него дорде пусне човеко.
|
| Сря Апр 27, 2011 9:06 pm |
|
 |
|
ash
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Чет Дек 18, 2008 9:00 pm Мнения: 16 Местоположение: 0x2A
|
Между другото е голям кеф. Принципно малко ме е шубе от високо и излитането ми беше страшно насиращо изживяване. Но като се качихме на височина, от която няма опасност да оживееш в случай на инцидент, започнах да обръщам внимание само на гледката (и дори успях да си извадя фотоапарата)...
Доста време ме държа след това, принципно препоръчвам.
_________________ Bit happens
|
| Чет Апр 28, 2011 7:43 am |
|
 |
|
kiiid
Ранг: Почетен член
|
къде е това? красиво е...
|
| Чет Апр 28, 2011 8:04 am |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Аз докато гледах снимката те мислех да не цамбурнеш в язовира отдолу
Кой е той всъщност?
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Апр 28, 2011 1:07 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Язовир Копринка, до Казанлък.
Даже и Къдемлиите се виждат в дъното на снимката. 
|
| Чет Апр 28, 2011 1:42 pm |
|
 |
|
NikB
Ранг: Почетен член
|
Състезанията по (пара-делта-) планери са страхотно софтуерно обезпечени.
Разполагат с добре създаден сайт (а вероятно, не един  ), в който се регистрира състезанието, участниците и след това, автоматично, по данни от GPS се правят класиранията.
Накрая, привързано с google map се, виждат всякакви репорти, вкл. и снимки, правени от участниците по време на полета  .
(естествено, проследяват се всякакви техни си тънкости (от които аз не разбирам) - възходящи потоци, цилиндри и там - както се казват  )
http://www.xcbrasil.org/leonardo/flight ... ng=english
|
| Пет Май 06, 2011 9:52 am |
|
|