|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:02 am
Убиха Осама бин Ладен. ..
| Автор |
Съобщение |
|
Dimitar
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Мен единственото, дето ме притеснява е да не вземе тая случка да помогне на Чейнджа да спечели още един мандат, че тогава вече я втасахме  .
|
| Пон Май 02, 2011 4:24 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
В двата поредни поста говориш в първо лице, множествено число.
Нищо лошо, нито против де, просто констатирам 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Май 02, 2011 4:26 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Ми отиде там, купи си Тойота и вече му е почернял гъза. 
|
| Пон Май 02, 2011 4:30 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Еми живея в тая страна бе и всичко, дето засяга нея ме засяга и мен  . Вас не ви ли засяга това, дето Боко го върши  ?
|
| Пон Май 02, 2011 4:35 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Ами аз като гледам той вече е изпростял достатъчно, та да няма място за отвъд, ама да не им
подценявам наглостта де...
Десет години тая Осама ту са я убили, ту са я видели, ту била тя, ту не, и сега "ето, убихме я,
ама труп нямаме, видите ли, хвърлихме го на акулите в морето че и те да хапнат нещо
милите".
Колко по-дебилно трябва да е. Видях някакви празнуващи малоумници по улиците в щатите,
явно има още вярващи. Или поне така твърдят тия с медиите в джоба си, знам ли какво/кого/кога
са снимали и какво показват.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пон Май 02, 2011 5:08 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Бих приел нещата за читави, ако го бяха заловили и закарали в Хамериката. А после да го осъдят в публичен процес и делото да се дава по CNN, както беше с Милошевич. И да го видим на електрическия стол. А сега и аз ще кажа лафа на един приятел:
"Някой пак се опитва да ми налива в гъза лимонада" 
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Пон Май 02, 2011 5:22 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
Изобщо ми е чудно, защо си хабите клавиатурите да пишете по въпроса? (Остави, и аз съгреших сега ... )
|
| Пон Май 02, 2011 5:23 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Според мене забележителното е, че имат наглостта да се опитват (това с лимонадата
в гъза е хубаво, ще го взема в употреба  ). Явно няма кой да вземе насериозно целия
цирк и те не може да не го знаят. Да бяхте чули журналиста на BBC дето декламираше
(цяла нощи цял ден само за това говорят) как смутолеви няколкото думи, че ги били
"погребали в морето", чак заекна в опит да го предъвче и да мине нататък.
Едва ли са се заели да експериментират докъде стига търпението и доверието, по-скоро
може би е удар по масата - да зашумят новините докато тихомълком свършат някоя друга
работа, за която ако се чуе, ще е с изтекла давност вече чутото.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пон Май 02, 2011 6:23 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Да отдадем дължимото на zaphod, той употреби тук за пръв път този лаф 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
Последна промяна ¶ на Чет Фев 02, 2012 11:16 pm, променена общо 1 път
|
| Пон Май 02, 2011 7:31 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Пон Май 02, 2011 8:07 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Някой неграмотник се е упражнявал с Фотошопа! 
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Пон Май 02, 2011 9:52 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Кога го убиха, кога го извозиха до самолетоносача че и в морето го погребаха, много са бързи мамка им ... ако питате лично мен, не са го убивали, поне не сега, или са го свършили отдавна но сега им оттърва да го кажат, или изобщо не са го убивали, като това има три варианта, не са го щото не е съществувал, почти невероятен, не са щото са се спазарили да се покрие и да си трае а те да не го закачат, и не са щото са го пообъркали, третото веднага ще се разбере ако е така .. представям си осама след 3 дни по алджезира и как брат му обама се обеснява че то станало грешка и ДНК пробата явно е била компрометирана ....
Иначе да, това наля вода в мелничката на черньо, не е добре като цяло, Димитре, освен да почнеш да се молиш не за самолет паркиращ в белия дом ами за ново клипче на осама в алджезира, че ако това стане черньо съвсем няма да има шанс ..
|
| Пон Май 02, 2011 10:06 pm |
|
 |
|
sthx
|
Що трябва да е просто, като може да стане сложно?
Убили са го и какво? Голям праз. Да не би да почва нова ера?
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Пон Май 02, 2011 10:20 pm |
|
 |
|
FiTTiLA
Ранг: Професионалист
|
Мани, мани това го дават по телевизията, пълни аматьори са тия правили тази снимка ( картинка), много интересно как на двете снимки устата и зъбите са в една и съща позиция, то тогава излиза, че на живата снимка е умрял  ...
|
| Пон Май 02, 2011 10:40 pm |
|
 |
|
zaphod
|
така е правилно смятам аз. правя забележка в обратния случай, когато емигрант казва "ние българите в чужбина".
а тая снимка със сигурност е некадърен монтаж, но тя си е някаква новинарска изцепка за да има картинки там при новината, иначе американците още дискутират дали да публикуват снимките или не.
|
| Вто Май 03, 2011 7:56 am |
|
|