| Автор |
Съобщение |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Бийн Ладен мъртъв - ай ся! Днес мина покрай мен, помислих си че продава CD-та и вдигнах ръка да го отпъдя ама то се оказа пакистанска леща и веднага си купих щото е много вкусна (чуваш ли Пи?). Оня ми я даде джамба и ми намигна да не го издавам.
А следното и друг път съм го писал тук, че и на друго място: пролетта преди 11-ти септември по туземските новини даваха някакъв харапин да се пени. По външен вид приличаше на палестинец а не на талибан (за вторите още не бяхме чували) пък и жената на такъв го преведе - аз още не бях добре с туземския. И жената взе да се вайка накъде отивал светът, как тоя се канел да напада запада с всички средства, дори гражданските самолети щял да превърне в бомби. Аз и казах: "Тъй ставало то!".
Въпросът е защо след като все пак стана никой не се сети за въпросното интервю на харапина?
|
| Съб Май 07, 2011 11:09 pm |
|
 |
|
zaphod
|
стават такива неща, и друг път съм виждал. така както го виждам аз, не че никой не се е сетил (ето ти се сещаш), но в днешно време е твърде силен информационния шум и сетилите се се заглушават във всеобщата врява.
|
| Нед Май 08, 2011 7:57 am |
|
 |
|
zaphod
|
българското и особено международното законодателство са образец за толерастия и импотентност. да бъдеш наричан престъпник от мекушави толерасти е повод за гордост и заслужава респект.
|
| Нед Май 08, 2011 8:03 am |
|
 |
|
CarBeta
|
За два дена само това ли успя да измислиш ??? Така или иначе си ме цитирал... прочети пак думата с главни букви и тоя път се опитай да си обясниш какво означава!
|
| Нед Май 08, 2011 12:59 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Безтопковец означава, че някой, който няма власт да си прави като теб каквото си иска те е нарекал така, защото го е яд, че е г-н НИКОЙ. И както казаха по-горе това е повод на безтопковеца да се радва  . И обикновено ако на отворкото, дето раздава квалификации наляво и надясно му дадат власт и той да прави каквото си иска само гледа умно и точно на него му липсват топките да направи каквото и да било. Живота не е честен и никога не е бил - това би трябвало да служи за оправдание за неволите на въпросния отворко  .
|
| Нед Май 08, 2011 6:16 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Бе че животът не е честен не е - такъв е по дизайн, оптимизиран е в полза на оцеляващия
вид, не индивид. Че и над вид, в полза на самото оцеляване като живот.
Но това че е така конструиран не значи, че индивидът трябва непременно да кара според
предписанията на конструктора си - ако може, иска и му стиска да прави друго що да не
го прави.
Всички вопли от масите за това как всички трябва да са в строя (до това се свежда всеки
пост на Зейфод с философски оттенък) са резултат само и единствено на "иска ми се и на мене да
съм по-свободен ама не ми стиска". Той разбира се е достатъчно интелигентен да го знае,
затова и го чопли и току иска да строява и другите. Доста масова симптоматика впрочем  .
Това е и причината да използва думи като "безтопковец" и подобни алтернативи на
"страхливец" - не че има някаква причина да смята себе си за такъв разбира се,
да нямаш върхова за вида смелост не значи да си страхлив, значи само, че си средностатистически
по тоя параметър - но кой обича да му се напомня, че е средностатистически по който
и да е параметър  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Нед Май 08, 2011 7:12 pm |
|
 |
|
sthx
|
Тцъ. Той е осъзнат роб, с което се гордее. 
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Нед Май 08, 2011 7:47 pm |
|
 |
|
tgi
|
Бе знам, че така казва ама айде и аз веднъж да го проанализирам, няма само той мене
да ме анализира 
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Нед Май 08, 2011 9:15 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Абе момчета, какво Ви е прихванало? Самочувствие ли помпате?
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Нед Май 08, 2011 9:55 pm |
|
 |
|
zaphod
|
ех, спомени от детската градина "бъзльо! не, ТИ си бъзльо" 
|
| Нед Май 08, 2011 10:58 pm |
|
 |
|
tgi
|
|
| Нед Май 08, 2011 11:06 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
китайския йероглиф за "пишка" е същия като за "петел"
|
| Нед Май 08, 2011 11:11 pm |
|
 |
|
tgi
|
Намери го и го постни де, може би ще е полезно да го имаме под ръка
То и на английски cock си има и двата смисъла  .
|
| Нед Май 08, 2011 11:13 pm |
|
 |
|
tgi
|
Ей го аз кво намерих (май трябва да се запрягам да копая ама нещо днес не мога
да включа ...), това ли е?
|
| Нед Май 08, 2011 11:24 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
 |  |  |  | tgi написа: Всички вопли от масите за това как всички трябва да са в строя (до това се свежда всеки пост на Зейфод с философски оттенък) са резултат само и единствено на "иска ми се и на мене да съм по-свободен ама не ми стиска". Той разбира се е достатъчно интелигентен да го знае, затова и го чопли и току иска да строява и другите. Доста масова симптоматика впрочем  . Това е и причината да използва думи като "безтопковец" и подобни алтернативи на "страхливец" . |  |  |  |  |
Аз поне не останах с впечатлението Зейфод-а да е ползвал "безтопковец" - я се върни пак малко назад  . Аз поне отговарях на друг съфорумец, а не на него  .
|
| Пон Май 09, 2011 2:46 am |
|
|