|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:08 am
Убиха Осама бин Ладен. ..
| Автор |
Съобщение |
|
zaphod
Ранг: Форумен бог
|
абе колкото и да не им се иска на господа хуманистите и толерастите, ще бъдем свидетели на все повече ужасни неща, някои дори наистина ужасни, не само по хуманистките критерии. било престъпление да провокираш война инсценирайки атентат - хубаво, ама тия дето (евентуално) са го направили няма да се се стрестнат от импотентни квалификации, нито дори от обикновено убиване, че те голяма част от атентатите се правят от самоубийци  но както навремето казваха във сублимния момент по филмите - ако използваш техните методи ставаш като тях (добричкия толераст сваля треперещия пистолет и слага белзеници на лошия, за да го съдят по правов ред на фона на героична музика)  впрочем тоя лаф отдавна не съм го чувал в никой филм, явно вече носи черни точки пред публиката и никой не иска да си гони зрителите.
а да, по отношение на лингвистичния спор какво е безтопковец в който досега не взех участие
мисля че един истински хуманист трябва да е горд да се нарече безтопковец  думата идва от "топки", демек тестиси, онова дето произвежда тестостерон и кара мъжете да се държат като варвари, да убиват, да рушат, да правят войни. хуманистите обичат да цитират нАуката, а тя е категорична че у престъпниците нивата на тестостерон са недвусмислено над средното (впрочем това обособява така наречената "престъпна мутра"). един истински хуманист трябва да е радетел на феминизацията и дори на премахване на мъжкия пол като цяло по изкуствен начин. какво обаче наблюдаваме вместо това - хуманистите се дървят като ги наричат безтопковци, дори по детски отвръщат "ти си безтопковец", което вече е смешно. 
|
| Пон Май 09, 2011 7:43 am |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Уф,запходе. Някой ден ако ми попаднеш в полезренето може да взема да ти поизвия вратлето. Може и да ти просветне че правото на по силния не винаги е добро  Особено когато си потърпевш.
Има и трета категория хора. Които имат достатъчно сила,но не изпитват желание да мачкат наред само и само те да са добре  Но и съвсем нямат желание да оставят свинете да ядат най хубавите ябълки. Не знам защо пропускаш че има хора които имат балансирана позиция и хич не са за подценяване.
Разбира се нещата в света отиват към другата крайност и нещо трябва да обърне посоката. Ще има конфликти. Но това ще възтанови баланса. Преди света е бил варварски. Сега пълзи към друга крайност. Като излезе съвсем от баланс ще тръгне пак към варварството. Като махало. Но всеки ход на махалото има по малка амплитуда. 
|
| Пон Май 09, 2011 12:11 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Зависи кой е проектирал и настроил PID регулатора  . Ако стане както всички предричат китайците да настройват контрол лупа амплитудата може и да се усили  . Добре че обаче няма кой да ги остави да го направят  .
|
| Пон Май 09, 2011 4:27 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
А ве още ли се връзвате на zaphod ?? Че той само преди няколко седмици потвърди, че част от постовете му са в чест на тия, дето палят моторетката от половин оборот, и след това се кефи да им гледа сеира как подскачат  И мен ме кефят такива екземпляри и понякога им мятам по някоя миризлива партенка  Така че спокойствие, изстудена ичкия и една купа шопска нон-ГМО салатка  , туй му е майката. Бонго нИ я знЪм тЪз пакистанска леща, ама що викаш, че докарва на звук и мирис, значи си наред със слуха и обонянието  Тук папам македонска леща и квебекски бобпффъъ....
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
Последна промяна ¶ на Чет Фев 02, 2012 11:09 pm, променена общо 1 път
|
| Пон Май 09, 2011 5:47 pm |
|
 |
|
zaphod
|
е, в природата разходимите процеси са по-редки, доста вероятно е да стане както казва киров, но точно в момента димитре китайците са пред хода на махалото, а вие сте зад. вие все още отивате към социализма, ония вече се връщат 
|
| Пон Май 09, 2011 8:42 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Не се знае кое е първото и кое второто  .
|
| Пон Май 09, 2011 9:20 pm |
|
 |
|
Koleto
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 11:55 pm Мнения: 1301 Местоположение: София
|
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
|
| Вто Май 10, 2011 12:36 pm |
|
 |
|
¶
|
...
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
Последна промяна ¶ на Чет Фев 02, 2012 11:08 pm, променена общо 1 път
|
| Вто Май 10, 2011 1:34 pm |
|
 |
|
sthx
|
Mи к'во да правим... Аз лично имам два крачола.... 
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Вто Май 10, 2011 2:09 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Бе дали е умрял или са го умрели - какво значение има? Вече тоя е официално свален от медиите и няма да го ползват за плашило. Толкоз беше - тоя вече не е актуален.
Мен лично въобще не ми е интересно как точно и въобще бил ли е затрит сусама. Много повече ме занимава коя ще е следващата звезда от новите серии на филма.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Май 10, 2011 3:59 pm |
|
 |
|
¶
|
...
Последна промяна ¶ на Чет Фев 02, 2012 11:07 pm, променена общо 1 път
|
| Вто Май 10, 2011 4:45 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Аз пък подочух, че Кадафито вече гушнал китката ама те още го бият
|
| Вто Май 10, 2011 11:28 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Ами то си има планиране на операциите - колко снаряди, колко ракети и патрони трябва да се изстрелят. Ако го обявят за умрял как ще изпълнят плана?
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Вто Май 10, 2011 11:57 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Жив е той жив е .. по телевизията се показа. Аз обаче все си мисля че доста понарушиха резолюцията, трябваше да осигурят зона свободна от полети, не знма имаха ли право да атакуват армията му, та в послено време и всякакви други цели. Сега ми се струва че им се объркаха сметките, явно разчитаха че опозицията ще успее да се справи сама, но те не могат, малко им помогнаха и пак не могат, взеха все повече да им помагат ама ....
|
| Пет Май 13, 2011 7:41 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
http://dnes.dir.bg/news/osama-bin-laden-ubiystvoto-bin-laden-8612474?nt=13
Оказа се, че Бин Ладен никога не е извършвал терористични актове. Жертвите му са били убити при цитирам "акт на легитимна самозащита".
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пет Май 13, 2011 7:57 am |
|
|