Отговори на тема  [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Някой пробвали новата на бойко ... 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
ДедоБоре написа:
трябва да си сляп, за да не си забелязал, че партията смени навсякъде всички със свои хора.

Ъ, що предишните назначаваха от опозицията хора ли? Всички назначават свои хора на всички важни и сладки позиции. И аз да съм и аз така ще направя. Най-малкото за да се застраховам срещу саботажи.

Нормална практика е това. Особенно за нашите реалности.

Иначе аз мисля Боко да го правим президент. Опасно тъп е за премиер. Като президент, освен да плямпа и да се снима.... идеално като за него. И се надяваме следващия премиер да е с мъъъъъничко повече мозък. :) А вариант Герб пада от власт не го разглеждам, щото не е реалистичен. Не за друго, а няма алтернатива, нито желание у простолюдието. Така, че Боко президент е добър вариант.

Сря Май 18, 2011 4:57 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
ДедоБоре написа:

обаче не става въпрос дали някой конкретно живее добре или зле.
а каква е тенденцията в промяната и посоката на бъдещото развитие.
за мен сценария бойко-президент, дянков-премиер е възможно най-катастрофалния.
трябва да си сляп, за да не си забелязал, че партията смени навсякъде всички със свои хора.

Дедо така е. Обаче ми писна 20 години тарикатите и глупаците да са по-напред от такива като нас. Щото те ВЯРВАТ. Както ми каза веднъж една комшийка на един приятел. Ама на него дядо му купил със златни пари изкарани в мините мястото, пък на нея баща и бил партиен секретар. То и аз сигурно щях да повярвам. Аз за разлика от тях искам да си бачкам и да си ми плащат според това което мога. Не да чакам да изкрънкам от някъде. Така че не мога да ги мисля повече.

Какво и е на тенденцията? Бойко каза, че иска образовани хора които да си вземат европейските заплати. Че те таксиметровите шофьори изкарват в пъти повече от нас. Ако смяташ, че това е нормално - ОК. Ама сега поне се опитват да ги поставят на мястото им. Не че е лесно - аз не бих карал такси, обаче много тарикатеят.

Че Станишев ли президент? Или Доган? Хех... дайте да не се излагаме. Че това ни е последния шанс. Или поне на държавата за това да остана тук и да продължи да ми прибира 500-те кинта всеки месец. Иначе да, Бойко да си остане премиер, Цецо президент.

Хич не съм сляп, аз ако бях нямаше 2 години да ги сменям, на втората минута щяха да са сменени.

Сря Май 18, 2011 5:02 pm
Профил ICQ WWW
Аватар

Мнение 
Май против Бойко са основно тези, на които фирмичките имат за клиент държавата :D , и понеже всяка нова власт си сменя доставчиците, сега е много тИрсене :) , разбирам, ама нема страшно, ще свикнете, лично аз немам нищо против, че подменят доставчиците. Хубаво е от време на време да се изтръсква клона и който се е по лабаво фанал да си му бере гайлето.

Ще дам един такъв пример, имам голямо помещение, което давам под наем за аптека, на 2км. има още една аптека, моето си е минало всички проверки на службите и нямат грам забележка, втората аптека няма санитарен възел, обаче собственика е приятел на партийния секретар и за него нямаше закони. Преди 2 месеца обаче ХЕИ му затвори хаптеката поради липсата на санитарния възел, което беше немислимо по времето на Симеон II и Станишев I.

За качеството на магистралите, миналата година от Пловдив до Стара Загора магистралката си беше в по-добро състояние отколкото болшинството магистрали около Чикаго. По медиите тръбяха как потъвала в блато и на места била на вълни, не видях и не усетих нищо такова, пък бях с малка колица, Форд Фюжън. Но дори и с кофти излази да са построени, е по-добре да имаш магистрала, отколкото да нямаш. Поне аз подкрепям на 100% изграждането на магистрали, щото без инфраструктура няма бизнес, без бизнес няма работни места, няма данъци, няма пенсии и заплати. Това е била и първата работа на брадърсите хамериканци след ВСВ, Хайзенхауер опасва Хамериката с магистрали :) И като чета как са ги строили тогава, и те са ги строили през пръсти, и после част от тях са ги строили наново. Ама е нормално, след като 20г. не сме построили и 5км. път, няма как да има кадърни архитекти, пътни инженери и фирми изпълнители, виж след 3-4г. като натрупат опит ще строят по-добре.

Няма лошо в това, че китайци купували българска земеделска земя, ще я обработват, ще произвеждат, ще печелят, ще има алъш-вериш и за българските арбайтери. Тя, земята, ще си е все тука, не могат да я нарежат за скрап и да я изнесат в Китай, пък една земя като не се обработва фаща и буренясва. Един ден като се научим да си ценим селското стопанство ще си я изкупим обратно.

Сря Май 18, 2011 7:58 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
relsys написа:
...
Какво и е на тенденцията? Бойко каза, .....

Щом казва няма да лъже я.

Това и е на тенденцията, че и Бойковци, и мойковци и *всички* досега по кабинетите
водят политика на умишлен саботаж на икономиката за да не надигне някой глава и
да заплаши това, което са получили през 1944 от руснаците. Няма различни партии,
има различни празни приказки.
За съжаление това не се променя с приказки а огън и меч нито има отде да се намери,
та да прочисти, нито ми се ще да живея по времето на такова прочистване (което инак
ще е здравословно погледнато в дългосрочен план).

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Сря Май 18, 2011 8:14 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Ама мааму стара, Тги, аз не моа та разбера къв го търсиш тука? Твърдиш че имаш акъл за милиони, ами върви да го продаваш където ще ти дават милиони - тука ще видиш през крив макарон. И накрая всички ще са ти виновни. Ами като даваш идеи за огън и меч що не извади ти пушкалата.

Чет Май 19, 2011 9:01 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
сефтосаха я :arrow: http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=720120

itso.t написа:
Решил си да препишеш целия интернет? Доста амбициозно начинание... :D

Съб Май 21, 2011 10:25 am
Профил WWW

Мнение 
Пирев, не е така, тези които клиент им е държавата са друга работа, ние с държавата не работим, поне не досега, за вбъдеще ще видим, има такава възможност точно при това правителство. Не е въпроса в това, който не вижда и осъзнава какво става трябва да е много сляп, ама много. Ако си мислите че нещата са по различни уви не са, дори в момента са много по сериозни от когато и да е било, такова окопаване във власта престъпността рядко е имала. А пък ако мислите че бойко работи за държават а и прави нещо за народа то в този случай аз съм най-примерния шьофьор на света, но то и това е на път да се докаже, само дето след реформите на бойко ми излиза малко по-скъпо, алчност няма как.
Аз лични съм много добре запознат и с цигарения бизнес и с престъпността, знам и кои внасят и кои крадът и на кого да си платиш, и сигурно съм един от малкото които се опитват по нормален път да си изкарват парите при все че мога да изкарвам в пъти повече по ненормален, да се разбира незаконен. Мен прехода ме хвана ученик с много подходящи за времето познати та още от тея ми съм добре запознат с "сивата" икономика, не малко време съм бил една от пружинките и, и точно за това ти казвам в момента е супер лесно да правиш пари от престъпления.

Пет Май 27, 2011 5:36 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3