Отговори на тема  [ 17950 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 1197  Следваща
Новини от цивилизования свят 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
абе нека го мачкат, кой им е крив че са избрали принципа "по-слабия е прав"

Съб Юли 02, 2011 8:28 am
Профил
Аватар

Мнение 
Dimitar написа:
Пак вкарахте много конспирации - вижте какво казват днес:
"According to the two officials, the woman had a phone conversation with an incarcerated man within a day of her encounter with Mr. Strauss-Kahn in which she discussed the possible benefits of pursuing the charges against him. The conversation was recorded."
Демек камериерката е имала разговор с някакъв пич в затвора (осъден за трафик на наркотици) каква ще и е далаверата ако скалъпи сексуален скандал на фена :D . Сега хем той със скапана кариера, хем изнудвачите на сухо. Народа поне е казал - да би мирно седяло, не би чудо видяло :D .

Добре де, ти какво очакваш да дадат на публиката ако е (както изглежда) разработка на "службите".
Тия версии са били готови преди да пуснат в действие машината, там да не работят малоумници.
На мене не ми се връзва това, че полицията го е хванала в самолета, само някой-друг час са и
трябвали. От друга страна, трябваха и месеци да "открие", че има записания разговор с оня
в затвора. Отвсякъде прилича на операция - каквито и да са били мотивите им и т.н.

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Съб Юли 02, 2011 2:33 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Казах вече, че дори и да има някаква постановка, то пича е бил достатъчно прост да се нахендри сам в нея.

Съб Юли 02, 2011 4:20 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Dimitar написа:
Казах вече, че дори и да има някаква постановка, то пича е бил достатъчно прост да се нахендри сам в нея.

А, за това няма съмнение. То май тая нагласа е необходимо условие да стане човек политик
(т.е. арогантността с която явно им идва усещането, че са недосегаеми, такива тъпаци).

В тоя смисъл съм съгласен и със Зейфодовото "бийте го, миличкия" :D :D

Съб Юли 02, 2011 4:29 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Сещам се сега за нашия илинойски бивш вече уобернатор Благоевич (тъп сърбин), дето си беше повярвал, че е станал недосегаем и беше искал пари от кандидатите за сенаторското място на Обама като стана президент. Като стане така и губернатора на щата от който е напусналия сенатор определя кой ще стане новия сенатор до следващите избори. И понеже дори и 2 месеца да си бил сенатор после до живот имаш пенсия (в момента е около 10к на месец) и здравна застраховка и тоя беше поискал 100к от кандидатите за да ги посочи за поста. Та заради това му направиха кур капан и оня ден журито го призна за виновен по 17 точки за корупция и го чакат май поне 20 г. затвор. Тоя ще е 4-я илинойски губернатор подред, който не си изкарва мандата и се озовава в затвора :D . Та верно явно са някакви тъпи самонадеяни копелета повечето политици :D . Спомням си едно интервю наскоро с инвеститора Джими Роджърс, дето обясняваше как пак цялата икономика отива в батака и журналиста го пита - добре де, политиците във Вашингто не виждат ли какво става и оня и вика - те ако имат поне две мозъчни гънки няма да са във Вашингтон ами на Уолстрийт :D .

Съб Юли 02, 2011 5:29 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Помня, по BBC доста говореха за тоя Нед Благойевич.
То стремежът и към Уолстрийт не е индикатор за наличие на много гънки но наистина е за
повече от две, може би три-четири. Всяка твар се стреми към по-пълен стомах и т.н. та прекият
стремеж към напълнено черво и евентуален нос към по-лесната плячка не е знак за особен акъл,
макар и успехът там да е гаранция за някакъв над минималния :D :D :D

Съб Юли 02, 2011 7:03 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Род Благоевич, не Нед :D . На галено му викат Благо :D .

Нед Юли 03, 2011 4:21 am
Профил
Аватар

Мнение 
Ми така съм го недочувал през годините явно :D .

Нед Юли 03, 2011 1:47 pm
Профил WWW

Мнение 
Абе онзи френски дядка се измъкна, може и за президент да с екандидатира а току виж и спечелил, въпреки че аз по бих се кефил на една мачка дето иска да ги изкарва от еврозоната и да затварят граници.

А за тия компании които ще затварят кепенци .... такъв е живота, мен специално сиърс и нокия ми допадаха но ....

Нед Юли 03, 2011 6:40 pm
Профил
Аватар

Мнение 
...

Последна промяна на Сря Фев 01, 2012 3:04 am, променена общо 1 път

Пон Юли 04, 2011 6:08 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Абе Нокия, че няма да фалира от веднъж е ясно. Но е съвсем реална възможността да последва съдбата на Ериксон.

Относно Гугъл балона - аз там балонизиране не виждам - пичовете владеят глобални пазарни сегменти. Все едно да кажем, че Микрософт се балонизира.... ми няма как да стане. Маркета им е абсолютно подсигурен, конкуренция напрактика нямат в търсачката, нито в сателитните карти. В браузера и андроида се справят повече от добре, като за компания с 2-3 годишно представяне на пазара. Сега интересно е да видим дали ще успеят да прилапат критична маса баламурници и да отхапят дял от Фейсбук.

Почти съм готов да се обзаложа за това, защото търсачката е при тях, андроида е при тях, гугъл ърт е при тях. Ако решат да навържат услугите, спукана им е работата на Фейсбук. Например на андроидския телефон ти се джурка социална мрежа, която следи къде се намираш и като се приближиш до някой виртуален "приятел" ти напомня да се видите. Или пък като си правиш фотота на екскурзията с андроидския телефон, те се качват в социалната мрежа заедно със сателитни координати и така всеки може да види къде си бил и какво си видял (споделени туристически гайдове)....И прочие глупости, които ще се продават добре.

Въобще Гугъл става сериозен мастодонт на ИТ пазара. Което не е добре, ама е факт.

Вто Юли 05, 2011 11:52 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Бе и аз бях тръгнал да му отговарям на Пи в тоя дух, че Нокия може и да си идат
ама Гугъл едва ли ама като се замислих се спрях.
Всъщност Гугъл не са като MS. Ония държат нещо, без което масата телевизори не
може; търсачката на гугъл си е чиста проба навик на публиката, ако изчезнат
до месец ще се появи еквивалентен мугъл (ще се учудиш колко ботове ошетват
сайта ми ежедневно, яху са доста по-активни/чести от гугъл май а останалите
и те не се спират).
Андроид е нищо без половината, нескопосано портнат линукс по- ще върши
работа а и той не е нещо особено добро. Ако самият андроид не е баш това де :D .
И фейсбук и гугъл са все тая, не притежават нищо без което светът не може
та сривът им ще е само шум в медиите, ако се състои. Не бих заложил нито
на това, че ще се състои, нито на обратното обаче ... :D .

Вто Юли 05, 2011 12:15 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
всеки ден се активират 500 000 андроида :D

Вто Юли 05, 2011 6:19 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Бе то всеки ден се изсират над 6 милиарда екскремента :D :D :D

Вто Юли 05, 2011 6:44 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Само да спре търсачката за ден и гледай сеир..... Гугъл се изучава в началните училища на Запад бе човек :) Келешите първо ги учат как да намират информация в нета с Гугъл :)

Отделно, колко са свикнали там хората с Гугъл Ърт-а. Не знам дали си пробвал но маповата версия е по добра от bg.maps в намирането на адреси в БГ! То си е благина братче - влизаш в Гугъл, пишеш "Голно нанадолнище 88" и хоп готово. Казваш - дай ми път дотам - готов си. Ама искам го с терен и релеф - готов си. Много по готино е от простата навигация, щото си виждаш и сателтната снимка и се ориентираш много по добре.

Ако пътуваш често, особенно по някакви по-диви места си е страшна благина Гугъл Ърт. Например в Гърция, няма навигация която да се оправя добре. картите са под всякаква критика, когато се касае за някое пътче във вътрешността на страната или по-островите. Същото е и в Турция. Да ама на Гугъл Ърт има всичко, даже и на снимката виждаш асфалт ли е, има ли много завои, планина ли е, гора ли е, черен път ли е.... блага работа е това, особенно за хора дето се чустват по добре в страни от магистралата.....

Големия бой между Гугъл и Микрософт ще е ако Гугъл успеят да наложат облачните технологии и работа без ОС на устройството. Ама засега света не е узрял чак толкова за идеята, всеки да ти гледа в долните гащи.....

Сря Юли 06, 2011 9:36 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17950 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 1197  Следваща