|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:18 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Търся апликация за GSM Bluetooth - RS232
| Автор |
Съобщение |
|
E1
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Нед Юли 22, 2007 8:57 pm Мнения: 607 Местоположение: Белград
|
 Търся апликация за GSM Bluetooth - RS232
Наскоро пуснах едно устройство, което се настройва през Bluetooth, като Bluetooth устройството се разпознава от микроконтролера като сериен порт(RS-232). За лаптопа съм направил обикновен комуникатор за серийния порт. Но типично в моя мързелив стил, предпочитам да не мъкна лаптопа, а да правя настройката с мобилния си телефон. Интересува ме дали някой знае за готова апликация за GSM, която да може да изпраща през Bluetoth данни, които да се разчетат от модула.
|
| Вто Юли 26, 2011 11:52 pm |
|
 |
|
valioman
Регистриран на: Съб Сеп 17, 2005 5:07 pm Мнения: 813 Местоположение: Сливен
|
А какъв е гсм-а какво може да му се качи ... ако е смартфон с боза .. лесно ... ако е андроид лесно .. за айфон също ...нокия със симбиан също няма да има проблеми ..
поне няква джава захапва ли ?
|
| Сря Юли 27, 2011 9:32 am |
|
 |
|
E1
Регистриран на: Нед Юли 22, 2007 8:57 pm Мнения: 607 Местоположение: Белград
|
Sony Ericsson k550i. Захапва java. От по-старата генерация телефони е, но предполагам, че няма проблем, защото съм му качвал различни java апликации. Но за това приложение, до момента не успявам да намеря нищо готово.
|
| Сря Юли 27, 2011 11:14 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|