Отговори на тема  [ 105 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща
Бунта в Катуница - началото? 

Одобрявате ли бунта в Катуница срещу циганските безчинства?
Анкетата свършва на Сря Окт 05, 2011 10:55 am
Да, напълно - писна ми! 93%  93%  [ 50 ]
Не, нещата трябва да се решават на политическо ниво. 2%  2%  [ 1 ]
Не, това е работа на правоохранителните органи. 4%  4%  [ 2 ]
Не ме интересува. 2%  2%  [ 1 ]
Общо гласове : 54

Бунта в Катуница - началото? 
Автор Съобщение
Ранг: Новодошъл
Аватар

Мнение Re: Бунта в Катуница - началото?
А знаете ли колко е "забавно" разни хорица дето и ден не са живяли в махалата да ми говорят за циганите. За "проблемите" им, колко са бедни, онеправдани и прочие.
Това е толерирано и политически изгодно. Мога ли да споделя следното:
Снимки от Столипиново има само от страната на Крайречна, но не и от другата част където са 3-4 етажните палати с накичени по покривите сателити и облицовани в мрамор. И това не са единични къщурки.
Но няма да го видите по медиите.

Какво стана в Катуница - убиха младеж, прегазиха още един, заедно с полицаите, а после МВР-то охранява "горките" цигани.
БТВ-то на културата начело с Бенатова обяви протестиращата тълпа за всякакви - наркомани, пияници.

Така че.... нищо няма да стане. За пореден път.

Нед Сеп 25, 2011 8:22 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

и аз незнаех...[url][/url]
Цитат:
Борисов обеща министерски пост на роми
Новинар

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обеща пред 12 ромски организации вчера, че ако състави самостоятелно правителство, техен представител ще бъде избран за министър или заместник-министър. Много от ромите имат по две висши образования, каза Борисов и заяви готовност да направи част от тях членове на ГЕРБ.

Борисов коментира, че партията му не привлича ромите заради гласовете им, а защото заедно с тях може да работи коректно с обща политическа платформа. Партия ГЕРБ подписа меморандум за разбирателство и общи намерения с 12 неправителствени ромски организации, който е отворен и за други организации, работещи с ромската общност.

itso.t написа:
Решил си да препишеш целия интернет? Доста амбициозно начинание... :D

Нед Сеп 25, 2011 8:31 pm
Профил WWW

Оправия има, но първо трябва да линчуваме всички министри начело с министърпредседателя, както и друг път съм казвал да ги обесим на стълбовете от Министерски до орлов мост, и след това да пратим танкове и фадроми по махалите, квото не го сгазят/застрелят след това може ръчно да се доубива, къде с мачете къде с напалм ...

Нед Сеп 25, 2011 8:55 pm
Профил
Аватар

Бате, те са като хлебарките....... не напалм, не атомна бомба....

Нед Сеп 25, 2011 8:59 pm
Профил

medeamona написа:
Бате, те са като хлебарките....... не напалм, не атомна бомба....

Не са, не са, а да ти кажа аз у нас се справих с хлебарките, практиката показва че дори само с мачете за доста кратко време могатда бъдат изклани стотици хиляди, те тука всичките са ни толкова. Можем да ги избием преди някой да се е усетил какво става, след това освен да ни смъмрят, глобят, изгонят от ООН и ЕС друго няма да стане, за друго ще е късно.

Нед Сеп 25, 2011 9:04 pm
Профил

С атомна бомба не можеш да избиеш хлебарките. Само ще станат устойчиви на радияция. Единственото решение е да си оставиш къщата на студено и да няма никаква храна разпръсната. Ако им спрем социялните помощи за 24 часа, ще се изнесат към запанда европа там да им отстояват правата.

И между другото. Има поне 1% роми, които са образовани, пращат и 2-те си децата на училище и по 8 часа на ден бачкат за да си платят сметките. Това че 99% от циганите стават само за сапун, не означава че всички цигани са лоши.

Нед Сеп 25, 2011 10:11 pm
Профил
Аватар

ike не става дума за този 1%, това са си редови граждани на РБ. Иде реч за паразитите. И да, спиране на помощи, социални, завеждане на искове за плащане на сметки и задължения, данъчни ревизии на имотченцата (няма една къща дето да е законна в гетото), наказателни преследвания за изнасилване на малолетни (техните бракове и раждания на по 11-15) и т.н. както си му е ред и се полага по закон.
Обаче кой му стиска да го направи?
Щото на мен лично ми писна от демагогия, политиканстване и форумни лъвове.
Всички сме силни пред монитора и зовем към бунтове, убийства, "Смачкайте ги!".
Кой да ги смачка, изгони, изколи?
Преди няколко дни един мангал се напи и взе да буйства - спиране на коли, опити за скачане върху тях (куцаше му координацията и не му се получи "еленския"). Познайте дали се появи любимото ни 6-то частно?
Другият път....
Та това е милата ни реалност.
Приказки, чесане на езици и в крайна сметка пак същото. Истината е, че няма кой да ги спре. Те настъпват и стават все по-нагли. Така че, лично мнение - пускаме кепенците и кръщаваме държавата Мангалия.
Щото вече определено е мангалска!

Нед Сеп 25, 2011 11:11 pm
Профил
Аватар

катуница си беше излагация отвсякъде, 1000 души не можаха да линчуват нито един мангал. и не стига това, ами се оправдават като путки "ама полицията ги пази".

Нед Сеп 25, 2011 11:17 pm
Профил
Аватар

Тони е прав, че от политиците трябва да се почне, защото те се заиграват с тях, за да си решат изборите през последните 20г. А те се разпуснаха съвсем и ни се качиха на главите. Ако хората от Катуница съберат още малко смелост и му изгорят всички имоти, да го видим после "цар" Киро къде ще иде. Ще подвие опашка и ще се изнесе с цялата фамилия. Защото иначе ще заговорят и пушките... А се говори, че ловната дружинка там била доста сговорна.

Нед Сеп 25, 2011 11:21 pm
Профил WWW

Ами мен лично не е да не ми стиска, цигани сме пребивали още когато нямаше форуми, не съжалявам за нищо което съм правил, не само цигани, и полицаи сме пребивали, и аз съм бил пребиван, досега път на кортеж не съм дал, нямам и намерение да давам, можеи и да си остана без книжка до края на живота, все тая, полицаи и политици трябва да бъдат тъпкани, смачквани и поставени на местат, те не са нищо друго освен слуги на обществото, тука нещо са се взели за много велики и затова смао мачкане ги оправя.
А за циганите както казах решението е едно, аз нямам скруполи да го върша, но малко са хората, време е да им се спре кранчето, но не на водата а на въздуха. А това за 1% и 10 да е все тая, те са малцинство с тях ил без тях нищо не се променя, с чиста съвест бих ги приравнил с останалите.
Ако хората по малко им пука и по малко с епритесняват дали утре няма да ги уволнят, д не би да ги глобят или осъдят, да не би да попаднат на мушката на властта, то сигурно нещата щяха да са по различни

Пон Сеп 26, 2011 1:37 am
Профил

Бе както каза някой по нагоре всичко опира до пари, спри им кранчето който не може да иде на запад ще се моли за работа да му платят нещо. Който има повече от 1 отроче спирай всички помощи , и социалната помощ да няма ако са в трудоспособна възраст. Глад стригане и бой, ще се научат и да раждат по малко .
Проблема е че пак ще се преселят от там от дето са дошли и тук идват постоянно, преди седмица на старата работа един такъв мургав циганин (Индиец) почнал да разбива там офисите, не стига че ги раzбил ми заспал в единия и го хванали, тъпата система и съдиите го пуснали и пак отишал там да разбива и сега па го дирят да го връщат от дето е дошъл :axe: :axe: :axe: :guillotine: :guillotine: :guillotine:
Ta май най добре да се направи държава цигания с много високи огради и няколко мегаволта ток по нея и да ги пече от разстояние при опит да мръднат и да измрат от глад сами там :evil: :evil: :evil:
Да видиш тогава който се е скрил как ще се интегрира без да разбереш :twisted:

"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате" !

Пон Сеп 26, 2011 2:36 am
Профил

ToHu написа:
.......Ако хората по малко им пука и по малко с епритесняват дали утре няма да ги уволнят, д не би да ги глобят или осъдят, да не би да попаднат на мушката на властта, то сигурно нещата щяха да са по различни

в БГ е пълно с хора на които не им пука, лошото е че единственото за което им пука са личните интереси, няма глобален поглед върху нещата, аз да съм добре другите майната им, много ми е смешно като покажат по тв-то работодател дето се жалва че оборота пада, а пък мълчи за неизплатените заплати, ами нали точно тези заплати правят оборота му, като всички мислят как да прецакат другия нормално е всички да са прецакани
колкото до циганите.... кучето скача според тоягата, лошото е че понякога ги оставяме те да държат тоягата....

Пон Сеп 26, 2011 10:30 am
Профил
Аватар

Проблема е изцяло финансово - политически. Политиците не закачат Кирил Рашков, защото той им продава гласове на много прилична цена. А който овладее циганския и пенсионерския вот - печели зиборите. Т.е. това ще продължава в бъдеще. Прости причинно - следствени връзки.

Пон Сеп 26, 2011 10:44 am
Профил ICQ
Аватар

цар киро:
Цитат:
Оставам в Катуница, защо да се изселвам. Да се изселят те, щом смятат че съм престъпник

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/09/25/1162373_kiril_rashkov_ostavam_v_katunica_da_se_izseliat_te/

подобно "царско" поведение имат всички управляващи в последните "демократични" години.
затова сме на това дередже. всеки, който е можел, се е спасил поединично отдавна.

Пон Сеп 26, 2011 11:50 am
Профил
Аватар

Мнение Бунта в Катуница - краят!
Да не сте казали нищо повече за бездействието на полицията - тя не допусна нито един циганин да бъде набит!
И много точно спази срока чудото да е за точно три дена, оттук нататък: бой на протестиращи.

Пон Сеп 26, 2011 9:27 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 105 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща