Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Играта свърши 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Играта свърши
Може би ще Ви е интересна тази статия отпреди 2 месеца.

Чет Окт 13, 2011 6:21 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение Re: Играта свърши
e... още не е свършила.
пък и не е много ясно на каква игра ще играем от тук нататък.
може би трябва да се сменят правилата, или дори самата игра.

пък и официалните отбори на "играчите" ми изглеждат като ритнитопковци от 'В' група - уговорени мачове, куфарчета с пари и неплатени заплати.
на фона на глобалното осиране, в нашата детска градина има само разстройство на някои от децата. даже не са оакали плочките.
виж гърците кашлят и се давят, но с потупване по гърба ще си поемат въздух и ще оживеят. до следващата голяма хапка.
старата госпожа (Европата) обаче е смъртно болна, системите не помагат, нито пък уверенията на докторите че е в цветущо здраве.
всички й викат на висок глас да си изяде вкусната питателна пържола, ама бабата няма чине, без очила не вижда къде е чинията, пък и я мъчи страхотен запек от 3 седмици и скоро ще достигне летални токсични нива. седи бабата с вилица в ръка (бутната услужливо от Чичо) и гледа в ступор стената отсреща. санитарките кроят планове коя кой орган от бабата да отмъкне и да го продаде на черния пазар.

в съседните стаи болните са на същото дередже, макар и в различна степен на деменция. от крещящи "нашите болни са най-здрави в света", през макиевисти играещи си с кукли на конци, до "фермери" умуващи над дилемата "как да изям кравата преди да я издоя"

Чет Окт 13, 2011 8:48 pm
Профил
Аватар

ДедоБоре написа:
старата госпожа (Европата) обаче е смъртно болна, системите не помагат, нито пък уверенията на докторите че е в цветущо здраве

Дедо Сами от около година се опитва да прехвърли и неговите проблеми на госпожата, и засега го прави успешно. Но както се казва, двама се карат, трети печели. Кой е третият не се знае (няма да му казвам името). Иначе реално погледно и дедо Сами и госпожата в нейната западна половина са цицали по един и същи начин от кравата, но кравата е вече изцицана и няма мляко за двама. Борбата е кой ще остане на цицата и кой ще трябва да се прехвърли на цицата на бика.

На мен ми прозвуча повече от странно Русия да иска да изкупи дълговете на Испания. Че има мотив има, но не е ясно какъв е. Току виж построили някоя военноморска база в Испания за да защитава изконните руски интереси във Венецуела.

Чет Окт 13, 2011 9:37 pm
Профил WWW
Аватар

Ами баба ми (Бог да прости) имаше една такава приказка:
"Яли, пили - пяли, плащали - плакали".

Чет Окт 13, 2011 9:59 pm
Профил WWW

И руснаците са го окъсали, твърде малко петрол за толкова голяма държава, не е като да си една плюнка и да доставяш 30% от световния петрол .... милиони кв.километри, стотици милиони население, огромна администрация, армия .. разходи много не им е лесно, а и нищо не печелят в момента.

А Китай ... ще го издухат искат или не, с армия или без, с бунтовете могат да се оправят, но САЩ не им се кефят, искат да променят курса на Йоана ... лоша работа. Китай нямат много инстурменти, ако преди са можели да кажат ще си намалим износа сега не могат, в САЩ потреблението и без това е спаднало доста. Не знам дали ще има печеливши, сигурно ще има, освен спекулантите де, по скоро си мисля страните от 3-тия свят и тези от Южна америка, ама де да знае човек.

Чет Окт 13, 2011 10:57 pm
Профил
Аватар

Играта никога не свършва. Печеливши винаги има. Колкото повече са губещите, толкова повече печелят печелившите :)

Пет Окт 14, 2011 9:47 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 6 мнения ]