|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 1:26 am
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
 Re: шарения
ами подходящо .... ако се напъна сигурно ще измисля, хубаво е да има някакви изходни данни, каква ще е общата консумация, по скоро колко и как ще са свързани диодите, атинито ще е лесно. аз да ти кажа най тъпото, един 555 ама cmos варианта, ама си е цял чип, но иначе пак ще има разни дреболяци, въпрос на предпочитание ...само дето той май на под 1.5 няма да запали. иначе вариант е блокинг генератор, но за целта не е подходящо ми се струва, по скоро някой мултивибратор или един rf генератор, който може да го докараш и до резонансен преобразувател с малко мерак и играчка.
|
| Вто Дек 13, 2011 12:54 am |
|
 |
|
Grubi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
egasimus, ето една евтина преливачка и малко оскъпена с фиброоптика http://www.sureelectronics.net/goods.php?id=1159http://www.sureelectronics.net/goods.php?id=1174edit: и схемата, има и софтуер на сайта за съоветствие цвят-честота edit1: т.е. съовествията може би могат да се сетват през обикновен терминал с FTDI кабел например
|
| Нед Яну 08, 2012 12:01 am |
|
 |
|
userdsp
Ранг: Минаващ
|
Стигна ли до готов продукт? И аз искам да направя нещо такова за вкъщи, но на захранване с изправител на 5 или 3 волта.
_________________calto://userdsp
|
| Вто Фев 14, 2012 6:57 pm |
|
 |
|
egasimus
Ранг: Ориентиран
|
не съм, заебах го както всичко. по някое време има изгледи пак да го подхвана.
|
| Пет Фев 24, 2012 4:47 pm |
|
|