|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 12:41 am
| Автор |
Съобщение |
|
Dimitar
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
 Re: Схема на DVD плеър?
Аз телевизия одавна съм се отказал да гледам  .
|
| Чет Мар 08, 2012 11:34 pm |
|
 |
|
woody
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 2:55 pm Мнения: 1792 Местоположение: София
|
Сус, недей така. Тъкмо ти прескачах постовете, сега изведнъж почвам да се чуствам гузно .. 
|
| Пет Мар 09, 2012 1:12 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Що бе - какво му е лошото да не гледаш телевизия  ? Едно време, преди години имаше даже цяло движение "Изключи телевизора, включи си живота" - "Turn off tv turn on life"  .
|
| Пет Мар 09, 2012 3:18 am |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Не че съм запален ама не си давам футбола на живо, ей  . Към 4-5 часа седмично губя така ама си ми е добре, инак животът ми е работа и пак работа и хептен ще изперкам (ако има накъде)  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пет Мар 09, 2012 3:29 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Ся шъ ям Димитър :)
Димитре, дето толкова бързо ти почерня задника и друг път сме го раздували. Колкото за по-горната ти писанка: влизам си аз в някой сайт, искам нещо щото ми излиза в пъти по-евтино и те ми казват сори ама не си американец. Значи моите пари са кирливи?!
Не ме приравнявай с гърчулята: аз съм патил много от тях но това не ми пречи да им намирам положителното. Колкото за критиката: още преди кризата съм им обяснявал право куме в очи, че това тяхното няма начин да се задържи дълго.
В общи линии: когато една нация си мисли, че е хванала Господ за шлифера и няма по-велика от нея това със сигурност води до забатачването и. Ако не друго - прогресът умира. Ся: Русията въпреки Путин едва ли се мисли за толкова велика в мизерията си, Китай е нов във величието си, Япония отдавна се сви, на кого ли е ред...
УСА-то тепърва има да тегли, Димитре! Аз не бих го избрал ако трябва пак да емигрирам. Като гледам младите които познавам - и те не са луди. Естествено периодът на упадък ще е дълъг щото и запасите са големи ама резултатът е ясен.
|
| Пет Мар 09, 2012 3:37 am |
|
 |
|
Dimitar
|
Какво теглене, какви пет лева бе - аз му обяснявам защо да се прави бизнес на балканския полуостров е скъпо и цените никога няма да са като по белия свят, той тръгнал да ми говори пак врели-некипели за почернели задници, упадъци и разни други такива. Ти не разбра ли, че никой не те кара да емигрираш никъде - като те кефи, там където си - стой си. Ако искаш да дойдеш тук - ела, само че нали се сещаш, че тук не се идва както се ходи на някой гръцки остров. Т.е. не е като да запалиш колата, да натвариш челядта и да отпрашиш с мръсна газ. Парите не са ти кирливи, ама като се знае от къде идват най-многото фалшиви и/или крадени кредитни карти и хората пак си имат едно на ум. Защото на тоя, дето са му свили картата банката/застрахователя ще му върнат парите до стотинка, ама на търговеца, дето е пратил стоката никой нищо няма да му върне и хората са предпазливи като се опита някой да пазарува от съмнителни места. Та ако искаш да те третират като бял човек дръж се като такъв, а не да ми се хвалиш колко много си откраднал и в следващия момент да ми мрънкаш, че не те бръснат за слива. Всеки търговец е повече от щастлив да вземе парите на надежден клиент, не вярвам да има някой, дето ще откаже пари, ако няма рискове. Та следващия път преди пак да "скраднеш" я интернет, я филм, я музика, я програма или каквото и да било друго пак си помисли поне два пъти нали искаш пак да се отнасят към теб като към последния циганин. Не може да се правиш постоянно на тарикат и после да се оплакваш, че никой не те бръсне за слива. Просто не върви. Та на мен може да ми е черен задника и да живея в загниваща и упадаща държава, ама до сега не е имало случай някой да откаже да ми вземе парите където и да било по света  . А дали някога щатите ще западнат въобще не ми е в приоритетите да го мисля. Като /ако/ стане тогава ще го мисля - мога да се заселя на което си искам място по планетата. А пък аз като гледам всяка година резултатите от лотарията зелена карта и другите начини за емиграция тук и съм с точно обратното впечатление. Даже колкото повече се сгомнясват нещата по света, толкова повече хората напират да идват тук. Естествено със супер ограничения ти кръгозор на гръцкия остров ти това (а и не само него, както се вижда от писанията ти) няма как да го знаеш, така че ти е простено  .
|
| Пет Мар 09, 2012 3:59 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 ...
Е заради такива мисли ще се сгромоляса хамериката Едит за скрадването: осъдихте майка на три деца и искахте екстрадиране на студентче заради няколко линка ама като пуснеш торент поне половината са хамериканци. С контрола който ви наложиха толкова ли е трудно да ги изловят? А най-гот е хамериканци да праят филм за Гърция или Русия - те нали всичко знаят и разбират 
|
| Пет Мар 09, 2012 4:24 am |
|
 |
|
Dimitar
|
Супер, ти нали си на сейф място - какво ти пука  .
|
| Пет Мар 09, 2012 4:37 am |
|
 |
|
woody
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 2:55 pm Мнения: 1792 Местоположение: София
|
Точно, че нищо. Гузно ми стана че откривам положителни черти в теб. 
|
| Пет Мар 09, 2012 5:10 pm |
|
 |
|
Dimitar
|
Хехехе - толкова ли е зле положението  ? Иначе не виждам какъв е проблема - нали написах в другата тема, че не е задължително всички да се обичаме  .
|
| Пет Мар 09, 2012 5:55 pm |
|
 |
|
setoy
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:17 am Мнения: 765 Местоположение: Стара Загора
|
|
| Съб Мар 10, 2012 5:49 am |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
в интернет има повече тв от всяка кабеларка
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Сря Мар 21, 2012 11:46 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Re: ...
Bongo, като изказваш теза е добре да вървиш в една посока  Щото от последното ти изречение, аз поне не разбрах - в хамерика полицейщина ли е (щото съдят майки и екстрадират студенти) или е анархия (щото всичко живо си тегли филми и боли го ку...ра)... Аз лично хич не ги обичам ни хамериканците, ни държавата им. Но Димитър е прав - Америка е едно от най-благодатните места за правене на сериозно количество пари по законов път. Това е положението. За сметка на това Европа е едно от най-гадните места по същия показател. Който е опитвал - го знае. Относно упадака на Хамерика - това вие цоциалистите го пророкувате от много десетилетия вече. И ако някой може да затрие Хамерика това ще е баш някой цоциалист като Обамата. Но реално погледнато, САЩ стоят много по-добре от ЕС във всеки аспект - и финансово са много по-добре и военно му и като природни ресурси и технологично и демографския им фактор е много добър...Даже обратно на всеобщото мнение, нивото на образованост в САЩ хич не е толкова ниско, отнесено спрямо ЕС, да не говорим БГ. Така, че незнам дали Хамерика ще се срива, ама дай да си гледаме Европата, че положението тук е като на посран старец в инвалидна количка.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Мар 21, 2012 5:02 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
"....нека се събличаме без да се обичаме ....'  Иначе не знам дали финансово са по добре САЩ, но че има възможности е така, в ЕС нещатат са доста по трудни, затворени, уговорени ...
|
| Сря Мар 21, 2012 8:46 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
 ...
Аз пък само исках да кажа, че правят хамериканците на луди а те дебелеят и пеят националния химн  История сте учили, знаете за възход и упадък на империи. Ама война в 21-и век значи всички средства са изчерпани. За контрол на населението, де, откъм икономиката държат още доста козове един от които са запечатаните петролни кладенци. Ама Шевролет да стане корейски 
|
| Пет Мар 23, 2012 11:57 pm |
|
|