Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
Re: Ще гледате ли олимпийските игри?
А, то спортът в професионалния му вид отдавна не е спорт, просто е "entertainment". Всъщност понятието "спорт" и "професия" са взаимноизключващи се, човек спортува за поддържане на форма и т.н. Професионалните "спортисти" са всъщност тясно профилирани актьори. И понеже в шоубизнеса има повечко пари (нямам предвид тия дето получават *много* повече като баш футболистите примерно с по 200к паунда/седмица) като им свърши кариерата току се забъркват в какво ли не, те сигурно нямат и представа как се живее с "нормални" доходи.
Е пак леко се е разминал. Аз бих ме друснал 20 ...
Минавал съм през Латинска Хамерика към втората половина на 90-те. Трябва да си голям балък, за да се опитваш да се оправдаваш, че някой друг ти е ср...ал в гащите (багажа).
Аз пък на игрите им гледам откриването но не повече от веднъж на десет години А световното е добър повод да си спомня коя булка ми е въртяла очи за да й обърна внимание
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл