Аз пък ше взема бизнес да завъртя - ще печатам жълти книжки, щото явно почват да се изчерпват - търсене бол
Чак сега погледнах линка - евала на жълтия, вятърът поне не гърми за разлика от разни водородо-кислородни смеси. И няма да се учудя ако от перката има полза, също като да се сложи пелтие на ДВГ напр.
Съб Май 12, 2012 11:41 pm
741
Ранг: Форумен бог
Re: Това кой закон от физиката е?
bongo_x2 написа:
И няма да се учудя ако от перката има полза
Като се абстрахираме от обясненията в статията, не виждам що идеята за кола с вятърна перка да е по-тъпа от идеята за кола със соларен панел на покрива, примерно
А по темата - на видеото със светодиодите и аз се изкефих като го пуснаха преди време.
Хеееее, тая идея може би съвсем скоро ще стане реалност - имам предвид за колата с перката Понеже в БГ няма вятър (факт) скоро ще се наложи да тестваме нещо такова като го качим на колата и караме с нужната скорост.
Нед Май 13, 2012 11:21 pm
itso.t
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
Re: Това кой закон от физиката е?
На тоя юнак явно му е неспокойно под шапката... Пуснал е няколко нови закачки с електротехниците.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл