|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 12:27 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 1 мнение ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
forest_gump
Ранг: Професионалист
Регистриран на: Сря Окт 13, 2004 11:24 pm Мнения: 500 Местоположение: Стара Загора
|
 Помощ с CCS ICD-U40
Здравейте на всички, Привет от най-несериозният член на форума, надявам се колегите сте добре и живи и здрави!
Наскоро ме загложди отдавна подтиснатата страст; да почопля по някоя платка, да ми позамирише на тинол и колофон, да си напъна паяжинясалата тиква по някой алгоритъм и сорс код, и най важното е, че се появи и стимул за това. Ще си правя разходомер за новият-стар мотор който си купих наскоро. Не че ми пука колко гори, ама друго е чувството да мига нещо твое по таблото.
Налепих експериментална платка с един 16Ф630, обнових CCS компилатора (Благодарение на Вас), изкопах един стар мой сорс който иска малко козметични промени и ... голяма изненада ICD-U40 не мога да го подкарам... Проблема е някъде с драйверите мисля, но не мога де се усетя къде греша.
Компа е 64 битов с Уин 7, пробвах с инсталирането на всички драйвери които успях да намеря включително и тези които имах от преди време и тогава работеха отлично. Ефекта е че нито старото ICD нито новото CCSLOAD не разпознават устройството. Направих виртуална машина с Уин ЕксПи повторих същата процедура и получих същият резултат. Версията на CCS ICD-U40 е 1.39 мисля, чипа е FTDI - нищо нестандартно до тук, подозирам че проблема е някъде между този чип и софтуера но уви...
Някой може ли да удари едно рамо по въпроса... ?
|
| Пет Май 25, 2012 9:43 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 1 мнение ] |
|