| Автор |
Съобщение |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Попаднах на интересно филмче за Втората световна
То е поредица де, хареса ми защото не е американско и не е надъхано. Полезно е да се изгледа всичко. http://www.youtube.com/watch?v=ivojRApwPGkИли: може и да е хамериканско ама не е надъхано. Ся не ми се занимава пък и ми е през другия качол 
|
| Нед Юни 10, 2012 4:53 pm |
|
 |
|
zaphod
|
 Re: Попаднах на интересно филмче за Втората световна
ами аз най-много руски филми съм изгледал за всв, просто щото като бяхме малки само това имаше.  после понаучих и премълчаваните тогава неща, макар че интересно но пакта за ненападение с германия пропагандата не го премълчаваше. искаше да изкара нападението вероломно, обаче пускаше и повод за съмнение.
|
| Нед Юни 10, 2012 6:40 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
кое, например, е премълчавано
|
| Пон Юни 11, 2012 3:48 pm |
|
 |
|
sthx
|
Ами например колко са избитите руснаци от Сталин през време на войната.
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Пон Юни 11, 2012 8:50 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Вто Юни 12, 2012 4:50 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Аз пък попаднах на серия интересни разследвания дето опровергават, че американците били ходили на Луната (Димитър да не чете  ). Човек като ги попрегледа в дълбочина, много сериозни доводи, бих казал... http://www.aulis.com/investigation.htm
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Вто Юни 12, 2012 5:04 am |
|
 |
|
zaphod
|
|
| Вто Юни 12, 2012 7:51 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Ъ? това не го бях чувал досега 
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Вто Юни 12, 2012 7:58 am |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
Не си го чувал, защото си подвластен на американската пропаганда. Между другото има доста съмнение дали и Гагарин е летял изобщо в космоса, но за това много малко се говори.
_________________ Хайде де!
|
| Вто Юни 12, 2012 9:09 am |
|
 |
|
Реконструктор
|
Ми няма много логика да не е летял. СССР има основното - носител с достатъчно енергетика. Който, макар и силно модернизиран, се ползва и до днес. Докато при американците е доста странна работата - до вчера се се чудили как може да лети нещо без крила и перка, а днес вече имат най-мощната ракета в историята. Която не дава нито един дефект, изобщо никога. И която е забравена и погребана веднага след последната "мисия" до Луната.
|
| Вто Юни 12, 2012 12:36 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Рек, баш пък ти не се излагай с тия простотии.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Юни 12, 2012 12:56 pm |
|
 |
|
Реконструктор
|
Това са факти. На мен ми се струват странни.
|
| Вто Юни 12, 2012 1:04 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Ако космически кораб на коя да е държава беше кацал някога на Луната досега да имаше лунни колонии. Някак си е нелогично да си направил първата крачка и след това да заебеш всичко.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Вто Юни 12, 2012 1:46 pm |
|
 |
|
Wise
Регистриран на: Нед Дек 19, 2004 6:26 pm Мнения: 1628 Местоположение: Сливен
|
Е то по тая логика на Еверест трябваше вече да има новозеландски колонии.... 
|
| Вто Юни 12, 2012 2:44 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ми хубаво, а за СССР-ския луноход вярваш ли? Отговори са на простичкия въпрос - ако американците не са били там, то неминуемо СССР ще го разберат. Може да го скрият от мен и теб, но от космическата програма на СССР - няма как. В условията на диво съревнование за титлата космическа нация, ако СССР имаха и минимално съмнение за постижението на американците, при вихрещата се тогава пропаганда, щяха ли да си траят? Естествено тук някой ще изкара теорията, че американците и руснаците са видели нещо в космоса, което трябва да бъде пазено в тайна и затова дружески си мълчат. А защо след това разходките до луната са спрели... ами просто е - прекалено скъпо и не носи никакви реални дивиденти, особенно след като първия е обрал славата. Реално те освен да събират камъни друго май не са правили. Да се колонизира Луната не е особенно удачно. Чии ще го крепят там? Скъпо и безмислено. Те американците си спряха совалките, щото не са им на далавера, ти се чудиш що са спрели една космическа програма, чиято основна цел е била чисто и просто помпане на самочуствие.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Юни 12, 2012 3:04 pm |
|
|