Отговори на тема  [ 125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
За цигарите 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: За цигарите
Сложи си камери, пазиш си бележките от глобите, след което в съда ще ти ги възстанови двойно и тройно. Ама той само като види, че слагаш камери и надали ще си позволи да ти мести кошовете. Добре, че в Пловдив случихме на съседи, та ми стопанисват имота.

Сря Май 23, 2012 12:03 am
Профил WWW

Ами мен не ми пука че паркира, проблема е че паркира така че не мога да си вадя колата, ако паркираше в единият край добре, ама всеки път централно, ни от ляво ни от дясно, а и до скоро имах втора кола в гаража така че заобикаляне не можеше и да се опита. Ние кацаме обикновенно с вечерни полети, хладилника е празен и трябва да се ходи за манджа сещаш се как става без кола, а тоя спи като пън и се прави на луд, не идва да я маха. Единия път почна да разпитва кога сме щели да сме там да знаел ...видиш ли отчет ще иска да знае кога да може да паркира .. идиот.
За камерите мислех си го, ама занимавка, сигурно ще сложа една две да видим как така сами се местят, може пък зайците да ги местят :D

Съб Май 26, 2012 12:57 am
Профил
Аватар

Че там няма ли негри дето за 100$ да го срещнат в тъмното?

Сря Май 30, 2012 9:22 am
Профил ICQ
Аватар

Цецо написа:

Не четеш ли вестници :) ? Преди 2 седмици оповестиха, че бялото население е < 50%, останалато е цветнокожо, така че казвай какъв цвят го предпочиташ, с колко голяма тава, и колко да лъщи :D И преди се знаеше, че белите са малцинство, но сега вече е официално.

Сря Май 30, 2012 10:41 pm
Профил WWW

¶ написа:
Цецо написа:

Не четеш ли вестници :) ? Преди 2 седмици оповестиха, че бялото население е < 50%, останалато е цветнокожо, така че казвай какъв цвят го предпочиташ, с колко голяма тава, и колко да лъщи :D И преди се знаеше, че белите са малцинство, но сега вече е официално.

Абе ... черен едва ли, сигурно и черен ще се намеир ама ще е много криминален, виж някой латинос по може, ама проблема е че за тия пари ще е тъп като галош, ще го хванат а после за подбудителстване и съучастие .... ако ще е по добре сам, е .... няма да споменавам че половината дружки дето едно време тука ни развозваха по раьонните са там и повечето не са поумнели много послендите 10 години та все ще се намери някой помощник :D . ама уж там се праивм на бели хора.

Сря Май 30, 2012 10:46 pm
Профил
Аватар

Пушенето е физиологически необходим за организма на човек процес. Никотинът убива 36 вида микроби, като от тях 8 са вредни. Под действието на никотина първи загиват старите и слаби мозъчни клетки. Смолистите вещества, които се отлагат при пушенето по вътрешните стени на белия дроб затрудняват достъпа на въздух до алвеолите с което принуждават организма да увеличи благотворно притока на кръв в белия дроб.
Без пушене аналогичен ефект може да се получи само с интензивни занимания със спорт и сложни дихателни упражнения. Сам по себе си процеса на всмукване на дима и особено пушаческата кашлица се явяват естествена и необходима дихателна гимнастика.
Непушачът преждевременно износва своят организъм, работейки без почивка за цигара. А никотинът убива конят в човека. Паленето на цигара помага в профилактиката на сериозните психически разстройства. Пушещите се отвличат от производствените проблеми, шегуват се и се забавляват. Всяка усмивка продължава живота на човека с минута, а всяка цигара го съкращава с 3 минути. Тоест за всяка изпушена цигара, ако се усмихне човек 3 пъти и митическата вреда от никотина ще спадне на нула. Освен това временният недостиг на кислород, по време на пушенето кара мозъка след изпушването на цигарата да работи с удвоена ефективност. Това естествено не важи за непушачите, чиито мислителни способности намаляват експоненциално заради монотонната работа и кислородното пренасищане.
Пушачът сам си избира да пуши, като при това изпробва различни сортове цигари, пури, пособия като лули и мундущуци, сортове тютюн. Непушачите се лишават от всички тези познания и емоции с което ощетяват своят вътрешен мир.
Как да се пуши – това е много важен въпрос. Ако около пушачът се вихрят кълба от дим – то пуши дилетант, хвърляш на въздуха ценен материал. Истинският пушач дълбоко вдишва димът и дълго го задържа в дробовете си, където поема всички ароматни компоненти. Такъв човек е екологически по-безвреден от непушачите, защото употребява по-малко кислород.
Пушачът е по-пригоден за оцеляване в екстремни условия. В джобът му винаги ще се намери кибрит или запалка за палене на огън или за осветяване на пещера. При пушачът няма проблеми да заговори някой или да се запознае. Само трябва да му поиска огънче, държейки незапалена цигара в ръка. Тази терапия се препоръчва на силно стеснителни хора, които не могат да заговорят момиче в дискотеката. Да не забравяме, че момиче, гледайки един пушач как дърпа от цигарата си, го оприличава на смучещо биберон бебе на подсъзнателно ниво. И затова мъжете пушачи имат такъв успех сред жените. Обратното – мъж гледайки пушеща жена си прави същата аналогия, но с друг физиологичен смисъл.
Волевите качества на пушачите достигат необичайно високо ниво, особено в периодите им на отказване на пушенето. А непушачите никога са нямали волята да започнат да пушат, да кажем на 45 годишна възраст.
И в заключение – ако попитате някой – „Да имате да ми дадете два лева?” със сигурност ще получите отрицателен отговор, докато на въпрос „Да имате една цигара?” със сигурност ще получите и цигара и разговор по темата.

itso.t написа:
Решил си да препишеш целия интернет? Доста амбициозно начинание... :D

Пет Юни 15, 2012 6:19 pm
Профил WWW
Аватар

Е най-после нещо свястно казано по темата :D :D :D

am stereo написа:
...
Пушачът е по-пригоден за оцеляване в екстремни условия. В джобът му винаги ще се намери кибрит или запалка за палене на огън или за осветяване на пещера.
...

А това е не само вярно ами и практично :) .

Хич да не бях ги отказвал преди 20 години, сега има да кашлям докато им свикна пак :D :D .

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Пет Юни 15, 2012 6:55 pm
Профил WWW

Да се похваля малко - от две седмици съм в отбора на непушачите :D.

Пет Юни 15, 2012 7:32 pm
Профил
Аватар

Аз, като тутунджия с над 30г. стаж по специалността, ще кажа на пасивните пушачи, че са наглеци... Пушат на аванта и не си плащат. Че и се оплакват! Миришело им... А от миризмата на дамски парфюми не се оплакват...
Ще говоря с Невдянков да им наложи данък "Неплащане на акциз в особено големи размери" и "Саботаж на българската икономика в лицето на Булгартабак". ДПС ще даде едно рамо в пленарна зала... :wink:

Пет Юни 15, 2012 7:58 pm
Профил
Аватар

syscop написа:

Хубаво е така да спреш за 2-3 седмици :) , после така ти се услажда ...

Пет Юни 15, 2012 8:03 pm
Профил WWW

¶ написа:
syscop написа:

Хубаво е така да спреш за 2-3 седмици :) , после така ти се услажда ...

Не мисля да пробвам :)

Пет Юни 15, 2012 8:07 pm
Профил

syscop написа:

Браво!!!
Weiter So!

Нед Юни 17, 2012 8:15 am
Профил
Аватар

Та нима непушачите имат отбор???

Някой влизал ли е в зона за пушачи на летище? Колкото пъти съм влизал не е имало случай някой да поиска цигара и да не се намери човек, който да го почерпи, като обикновено предложенията са няколко. И няма значение от етнос, цвят на кожата, религия, политически предпочитания и прочее...

Нед Юни 17, 2012 8:03 pm
Профил
Аватар

Аз не съм влизал. Нали е зона за пушачи, там са само пушачи :D . А дори да има единични бройки непушачи, нали не очакваш точно те да предложат цигара :wink: А такива пък най ме радват, дето искат цигара от другите. После и огънче иска... и какво излиза, от приборите за пушене си носи само устата :lol: Може ли такава безотговорност към любимия порок ????

Нед Юни 17, 2012 8:31 pm
Профил
Аватар

CarBeta написа:
Аз не съм влизал. Нали е зона за пушачи, там са само пушачи :D . А дори да има единични бройки непушачи, нали не очакваш точно те да предложат цигара :wink: А такива пък най ме радват, дето искат цигара от другите. После и огънче иска... и какво излиза, от приборите за пушене си носи само устата :lol: Може ли такава безотговорност към любимия порок ????

Нищо не си разбрал...

Нед Юни 17, 2012 8:54 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща