Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
The Gulf Stream is death 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение The Gulf Stream is death
Преди месеци го бях чул но е прекалено ужасно за да го повярвам. Днес нетът ми го припомни.
Причината е петролът на GP, за подробностите знам от два независими източника, единият е работил на въпросната платформа а другият ходил до нея. Ужасът за съжаление е на най-кофтито място.

Димитре, дали така ВАШИТЕ не разрешиха проблема с ураганите? :)

Пуснете заглавието в търсачка, де...

Нед Юни 17, 2012 10:56 pm
Профил

Мнение Re: The Gulf Stream is death
Там си е Гълфстрийм, от известно време малко си променя траекторията, покрай ураганите май и температурата му с епромени, но все още си е там, ако Гълфстрийм го няма UK може да я отпишем като икономика.

Нед Юни 17, 2012 11:19 pm
Профил
Аватар

Цък, мъти се нещо! Не можах да си повторя резултатите от търсенето от преди часове, въпреки че пробвах същите думички и всичко близко до тях.
Намерих картинките със стандартното течение, как някой твърди умирането му след Флорида, как носи нефт но се отклонява на изток но не и най-красноречивата как вече не стига до Европа.
А според прогнозите: без Гълфстрийм температурите в Англия ще паднат с 4-6 градуса но чак след 20 г. И пак едва ли ще е точно така ама е гадост за всички по Земята.

Нед Юни 17, 2012 11:48 pm
Профил
Аватар

Бонго, вместо да се занимаваш с конспирации и да вярваш на разни малоумщини, по-добре кажи какво стана с изборите (това го дрънкат от поне 10-на години - също като малоумщините с глобалното затопляне). Май работата е на кантар, а? Иначе оня ден се върнах от Флорида - гълфстрима си е там, защото водата беше като чай, чак пареше. За разлика от калифорнийската, където течението е на обратно и даже през юли е студена водата. Също така и нефт не видях да има из водата. Бе с две думи всичко е на 6 :D .

Пон Юни 18, 2012 1:39 am
Профил
Аватар

зелените малоумници утре може да обявят че и слънцето го няма. не че гълфстрийма е вечен, нищо чуднно преди два века да го е нямало, щото франция е била студена като северна държава и са карали кънки в замръзнали езера.

Пон Юни 18, 2012 7:32 am
Профил
Аватар

Bongo, ти съвсем изтрещя! Имаш ли си минимална идея на какво щеше да прилича Британия, ако Гълфа го нямаше??? Наистина има такива дългосрочни прогнози, но това не става от днес за утре.

Пон Юни 18, 2012 8:45 am
Профил ICQ
Аватар

Тюх, тамън мислех да купувам тая година едно местенце около Ковънтри... А то кво - по-добре Гренландия, май :D

Пон Юни 18, 2012 9:24 am
Профил
Аватар

Мии има световна конспирация, как да нема! Преди години писах как гугъла на работата ми дава шантави резултати и се питах откъде знае, че това е Pro-интернет със статичен IP - не че някой е плащал за екстрата. Месец-три по-късно нещата се оправиха и се отказах от Yahoo! Search.

Да ама сега гуглето се взе съвсем насериозно (не без причина) и се нахвърли върху беззащитния обикновен потребител - ха сега, де! Мисля, че всички сте получили предупреждение как трябва да се идентифицирате за ваше добро. Аз го пренебрегнах и често получавам съобщение "Server is Offline" само за гуглето, другото си бачка. След рестартиране на рутъра се оправя и понеже WiFi-то е отворено си мислех, че там е белята. Да но днес пуснах Google Earth и блокажът беше пълен, т.е. пълна скръб дори с инструмента за тестване. Всичко се оправи след второто рестартирне на рутъра, т.е. ново IP.

Рек, ако си на кеф хвърляй го в "Новата политика на Google" например.

А по горната тема: не се смейте на тъжното!!! Нали сте чели как моряците преди векове са усмирявали вълните с масло. Колко му е да бутнеш Гълфстрийм в Мексиканския залив - вижте някоя картинка. Щото разлива на нефт е мноооого як, и в добавка няколко хиляди тона "лекарства"...

Ей ся пак получих коренно различен резултат от гуглето и щото немам нерви пущам вече записани картинки - различни.

Прикачени файлове:
le-gulf-stream.jpg
le-gulf-stream.jpg [ 97.29 KiB | Прегледано 2195 пъти ]
gulfstream.gif
gulfstream.gif [ 368.48 KiB | Прегледано 2195 пъти ]
Пон Юни 18, 2012 10:28 pm
Профил
Аватар

Какъв разлив на нефт бе Бонго - хората забравиха кога го изчистиха тоя разлив, ти още го търсиш из Гугъла :D .

Пон Юни 18, 2012 11:19 pm
Профил
Аватар

То още си бълва (май) и как се чистят мегатонове петрол в океан - никак. А как се възстановява сбръчкано течение - с десетилетия или векове.

Вто Юни 19, 2012 12:05 am
Профил
Аватар

Цитат:
То още си бълва (май)

Май си бълва или май не си бълва - последно :D ?
Цитат:
как се чистят мегатонове петрол в океан

За тая работа си има специалисти - нито ти, нито аз ни е работата да чистим петрол.
Аз само знам, че всяка година ходя на Флорида и петрол още не съм видял по бреговете.
Ако тая дупка там още бълваше петрол, до сега цяла Флорида да беше станала черна, ама не е :) .

Вто Юни 19, 2012 2:48 am
Профил
Аватар

Bongo, гледай си изборите там и недей бра грижа за Гълфстрима. На мястото си е, гарантирам ти :)

Вто Юни 19, 2012 8:58 am
Профил ICQ
Аватар

Ааа, те изборите са голямо шоу!!!
Не че ме интересуват много след като ще се връщам в БГ и Цецо ми обеща да ме вземе на работа :D

Гърчулята са закостенял народ (това не винаги е лошо) ама вече е "Да плачеш или да се смееш?". При предишното дългогодишно положение знаеха кое е черно и кое бяло а сега само мигат като мишки в трици. То ще им дойде акъла и ха на бас, че ще се оправят преди БГ да излезе от КРИЗАТА :twisted:

Примери:
Неща за които преди биха обявили национална стачка и лумпените да запалят дори парламента сега отминават без реакция.
Партията която най-обещаваше но се отказа от властта (СИРИЗА) пак е на силна позиция. А гъркът уж е тарикат.
И много други но не ми се пише ферман.

Ама честно, инфото получавано за ГР навън не съдържа повече от 30% истина. Вярно, на кого му пука, ама поне не ме учете!

Вто Юни 19, 2012 7:57 pm
Профил

Ша се оправи Гърция ама някой друг път, неможе да се оправи ако ще и дядо боже да слезе, ама ша я оправят, прави разлика между това да изработиш пари и това да изпросиш пари.

Вто Юни 19, 2012 8:19 pm
Профил
Аватар

Че то в БГ който работи проси и обратното... Най-се ценят дето не работят за да не просят...

Вто Юни 19, 2012 8:45 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 32 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща