|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:10 am
| Автор |
Съобщение |
|
itso.t
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
 Re: Късмет
Няколко стотин хиляди патрона са сериозна инвестиция, че и място за необходимо за складирането им. Не беше мислил по въпроса, нали? 
|
| Пон Юли 16, 2012 11:08 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Абе убеден съм, че след първите две-три пръснати кухи кратуни, нещата ще си дойдат на мястото. 
|
| Вто Юли 17, 2012 1:22 am |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Аз на времето в тая посока си мечтаех да имам БТР (от тия, с по 8 колела, съветските - но със свестен двигател). Бих ги научил как (не) се сменя лента за дни  . Може би и жертвите ще са по-малко отколкото с твоя метод. Тенекиените щети - много повече, разбира се - но то ще е за добро. Обаче от мноого години нямам подобни мераци. Безнадеждно е. Може да ги дресираш на тоя или оня трик на принципа на страха - но не и да ги цивилизоваш. За последното просто трябва време, и човешкият комуникационен канал, че и дисковете му работят с крайна скорост, а като вземем под внимание и това, че целта е средностатистическият индивид ти става ясно, че в тоя живот можеш да се надяваш само да ги дресираш  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Вто Юли 17, 2012 2:20 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Бе хич не ти трябва късмет, всяка сутрин чакам поне по 5 мин. - просто жп спирката в селото е на хвърлей разстояние и искам не искам в източна посока може да премина само през жп линията. А откак се срути въпросния мост пуснаха и товарните влаци през тази жп линия. Да чукам на дърво досега имам един-единствен акт за нарушаване на правилата на движение ( бях спрял до един пожарникарски кран ), не съм и одраскал моя и/или чужда кола, милите са може би към 150 хиляди. Преди месец ходих при друг застраховател, черния ме попита поне 3 пъти имаме ли глоби, отговарям ясно и недвусмислено, че нямаме, а онзи пак, ами съвсем никаква глоба ли... поне за превишена скорост нямате ли ? Всичко опира до това да не се правиш на ербап на пътя, щото винаги ще се намери по ербап от теб. Преди време ми пратиха едно клипче, как един кара Audi R8 по Тракия с около 320км/ч, по едно време се заслушах в гласа на шофьора, и кой моля се оказа - зет ми. Преди повече от 10г. реших, че ако трябва пеша ще вървя, ама при него не се качвам. За 32г. шофиране няма нито една катастрофа, ама колко ли хорица сами са скачали в канавките е друг въпрос. Сещам се и за един колега, бивш боен пилот, от Пловдив до Добрич за 3 часа и половина, като слезнах в Добрич, имах чувството, че слизам от кораб - земята под мен танцуваше. А неговия приятел от Добрич ми викаше, аз като се кача при твоя колега и все за топките се държа ... Бе викам защо пък точно за топките ? А онзи, ми щото в самолета ръчката за парашута се намира между краката ти ...
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Чет Юли 19, 2012 7:51 am |
|
 |
|
sthx
|
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Пет Юли 20, 2012 8:39 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
http://www.jaguar.com/gb/en/about_jaguar/project-c-x75/Направо ги съжалявам бъдещите собственици на този Jaguar  , как ще се качват по магистралите в Чикаго с този 1.6 литров двигател. Жива мъка ще е .... за останалия трафик,с техните мижави 70 мили в час ...
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Съб Юли 28, 2012 2:40 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
Top speed in excess of 200mph, 0-60mph in less than 3 seconds and 0-100mph in less than 6 seconds. мда... няма да им е лесно 
|
| Съб Юли 28, 2012 3:42 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Бе аз не бих ги мислил собствениците на такова като Пи толкова (не че не е прав за 70-те де). Мене ме впечатлява това, че в UK хвърлят средства в това да имат технологии дето да са водещи или близко до водещите, без да вдигат особен шум. Ако реално могат _някъде_ там да правят такива двигатели ще е нещо, преди 10-15 години Ролс-Ройс като почнаха да слагат БМВ двигатели (това беше май преди БМВ да ги купят) чичото по радиото се обясняваше как могли да конструират двигател ама струвало много пари... (това човек може да го чуе и от третия свят, камо ли от втория като тука  ). Практични хора са тия там, ей. Може би най-практичните в днешно време (по непреки наблюдения  ).
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Съб Юли 28, 2012 3:54 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Там такова нещо не могат да направят, или по скоро собственика ще научи на сън пътя до сервиза, то това ще е и основният прогег
|
| Нед Юли 29, 2012 2:12 pm |
|
|