|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 10:55 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
B-frito na Globul и как да бъдат наказани .....
| Автор |
Съобщение |
|
WDW
Ранг: Популярен
|
 B-frito na Globul и как да бъдат наказани .....
Още не мога да преживея Дръвцето дето гризнах от Глобул и обмислям сериозно идеята !!!!
Та кажете как да ги накажем ????
_________________ Сичкото що е транзистор за илядо и пестотин волта се е BU ...
|
| Съб Ное 12, 2005 1:10 am |
|
 |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Хм какво по точно, т.е. кое друвче ... аз от глобул не сум много доволен, М-тел по-ми харесват.
|
| Съб Ное 12, 2005 1:51 am |
|
 |
|
the_real_maniac
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 11:38 am Мнения: 978 Местоположение: Europe -> BG
|
Значи М-тел и Глобул пуснаха карти за предплатена програма с възможност да се говори безплатно при определени условия:
глобул - 5лв на месец ли беше и с един номер/абонат говориш целия месец за 0стотинки на минута (това не е точно безплатно но глобул така го наричат, измамнци мен ако ме питаш).
м-тел от ХХ часа до ХХ часа говориш безплатно с всички абонати на м-тел (май беше, но пак измамници).
и тъй хората ги изкупиха тия карти и почнаха да ги ползват предимно само за това, което е безплатно , пример с глобул почти целия ден му се обажда на тоя човек и си говорят глупости и моб. оператори отиват не на - , щото вече милярди са спечелили, но усещат , че тея карти ако се ползват нон-стоп ще се набутат все пак , та ... май ги спряха ли ограничиха ли нещо не знам, но чух че почнали да пращат предупреждения на абонати с таквиа карти.
А WDM трябва да почне да пише по-спокойно , смислено и с по-малко преп. знаци , че им се губи смисъла (казвам го с добри мисли).
|
| Нед Ное 13, 2005 2:20 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
Ранг: Форумен бог
|
как кое? те са цяла гора 
|
| Нед Ное 13, 2005 9:22 pm |
|
 |
|
WDW
Ранг: Популярен
|
Как и кое??
Засяда ми пръста на клавиатурата !! 
_________________ Сичкото що е транзистор за илядо и пестотин волта се е BU ...
|
| Пон Ное 14, 2005 1:57 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|