|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 4:38 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Zeus
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Вто Окт 03, 2006 11:58 am Мнения: 924 Местоположение: Ботевград
|
 Re: Хумор
На селянин му откраднали кравата. Отива с двамата си сина, да види как е станало това. Стената била разбита и бащата заключил: - Дупката е малка някой дребен ще е ! - Щом е дребен, значи е педал ! - казал първия син. - Щом е педал, значи не е от наше село. Това ще е само Пешо педала, от съседното село. - заключил другия син. Отишли в съседното село и пребили Пешо, почти до смърт. Стигнало се до съд. Съдията пита. - Защо пребихте човека ? Бащата и синовете обяснили, каква е "логиката" според тях. Тогава съдията изкарал една кутия и им казал. - Я сега, като сте толкова интуитивни ми кажете, какво има вътре? - Щом кутията е квадратна, значи вътре има нещо кръгло. - казал бащата. - Щом е нещо кръгло, значи е оранжево. - казал единия син. - Щом е оранжево, значи е портокал. - казал другия син. Съдията се изправил погледнал подсъдимия и рекъл. - Ей педал, да върнеш на хората кравата !!!
--------------------------------------------------------------------------------------
Мъж започнал работа като таксиметров шофьор. Качил се първият му пътник и потеглили. По някое време пътникът потупал шофьора по рамото, за да спре. Таксистът така се шашнал, че загубил контрол над колата и едва не се блъснали. Като се посъвзел от уплахата, казал на пътника: - Абе, човек, не ме бутай така отзад! За пръв път съм на смяна, а до вчера бях шофьор на катафалка...
-------------------------------------------------------------------------------------
Красива дама се вози с такси. Пристигат и тя понечва да извади пари, за да плати, но се оказва, че няма - Забравила съм си портфейла - започва да се вайка тя. - Така ли?! - казва шофьорът и подкарва в непозната за нея посока. Стигат до една гора, той вади чаршаф от багажника и го постила на земята... - Но, моля ви се, как така? Та аз имам две деца, не може такова нещо! - Няма значение - казва шофьорът. - Аз имам вкъщи десет заека! Започвай да скубеш трева и слагай в чаршафа!
|
| Вто Сеп 11, 2012 2:15 pm |
|
 |
|
emilvtc
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
|
| Чет Сеп 13, 2012 1:27 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Чет Сеп 13, 2012 11:53 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Дразнител... 
|
| Пет Сеп 14, 2012 12:50 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Замислих се върху лазер-а. Това си е адски опасна стока, а в София вече гледам хлапетии си играят с бая мощни китайски лазери. Какви бели може да направи това....
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Сеп 14, 2012 10:06 am |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
В tagespiegel.de преди около седмица писаха за случаи на заслепяване с лазер на пилоти на самолети в Берлин ...
_________________ Хайде де!
|
| Пет Сеп 14, 2012 10:53 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30685 Местоположение: София
|
Абе пилот с лазер странна работа ...
|
| Пет Сеп 14, 2012 11:08 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
|
| Пет Сеп 14, 2012 11:39 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
На мен са ми блясвали нощем като се спущам от планината и то с обикновен червен от десетина километра - не знам на кого му се е сторило забавно ама ако го набарам ще му зачукам лазерчето с някой пън. Все едно да те пернат с юмрук в окото а наоколо пропасти...
|
| Съб Сеп 15, 2012 1:19 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30685 Местоположение: София
|
Абе не всички говорим дойчландски, ама мен друга ми беше мисълта.Пилотската кабина е високо, под нея е носът, за да се заслепи пилота трябва да е доста малък ъгъла. Е предполагам ако е с голяма денивелация терена и тоя с лазера е на висока сграда, може би може да го заслепи, ама иначе малко ми е странно, или може би странично .. знам ли, ние ниско летим ама така като се замисля като че трудна работа но знаеш ли ... не ми се смятата сега ъгли.
|
| Съб Сеп 15, 2012 1:24 am |
|
 |
|
dan
|
Заслепяванията са ставали по време на кацане...
|
| Съб Сеп 15, 2012 3:36 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Предполагам, че не са ги заслепили с директно попадение. Щяха да са по сериозни последствията. По скоро пилота е видял шарещ насам, натам лазер пред себе си. Но от там до това да стане беля... е доста малко.
А и защо само самолети. Какво ще се случи на шофьор на междуградски автобус, перкаш по Витиня, при директно попадение от подобен няколко ватов лазер в очите. Очите му гаранция ги отпиши, ама и пътниците в рейса са си .... пътници.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Съб Сеп 15, 2012 4:14 pm |
|
 |
|
bateAz
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 4:11 pm Мнения: 3750 Местоположение: София
|
Преди десетина години четох един "леко фантастичен" роман за война Япония <-> САЩ в днешни дни, там едни наши американски агенти заслепяваха пилотите на кацащите японски разузнавателни самолети. Ама идеята ми изглежда съвсем реализуема. Писна ми да се занимавам само с комари. Друго си е пилотът, нищо, че и той лети. 
|
| Съб Сеп 15, 2012 4:44 pm |
|
 |
|
741
|
Аз преди доста време бях чел за това, проблемът си е реален. Ето една статия на български: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4193311
|
| Съб Сеп 15, 2012 4:49 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Съб Сеп 15, 2012 5:04 pm |
|
|