Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Четива 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Четива
ДедоБоре написа:
щом си препрочел крамерер, може би ще ти хареса и вечната война

Dimitar написа:
Цитат:
Ти неразбираш ли, че ако оставиш Ганьо да избира, той все ще избира този, който му предлага на хляба мекото?

Цецо, не само в БГ е така - тук също избират този, който им предложи най-много меко от хляба. Поради тая причина в момента 47% от американците не плащат подоходни данъци, 45 млн. човека са на купони за храна, 16 млн се водят официално инвалиди и държавата им плаща много от нещата и съответно само за последните 4 години дълга стана от 10 на 16 трлн долара. Така че това не е само при Ганьо - всички гласуват за собствените си бенефити :) . С две думи - демокрацията е лошо нещо искам да кажа и не трябва да има никакви избори :D .

Това е офтопик и на двете теми, но ме сърби да го сложа.
http://chitanka.info/text/441/21#textstart
Цитат:
Вашите доходи ви поставят в таблицата на 92-процентовия данък. Остатъкът от трийсет и две хиляди долара може да ви стигне за около три години, ако сте пестеливи. В крайна сметка ще се наложи да потърсите работа, а вие имате професия, за която притежавате уникални умения. Нямате и кой знае какъв избор — населението на Земята е над девет милиарда, пет или шест от тях са безработни.

Цитат:
Не знам това понятие — „помощи за безработни“. Разбирам, че имате предвид субсидираната от правителството безработица. Вярно е, правителството се грижи за повече от половината от нас — никога нямаше да си намеря работа, ако не бях мобилизиран.

... добре дошли в бъдещето.

Пон Окт 01, 2012 9:27 pm
Профил
Аватар

Аз мога да ти препоръчам в момента какво да НЕ четеш :)
Току-що свърших с "Градът на обречените" на Стругацки и сред стотиците книги, които съм прочел през живота си, тая със сигурност е в челната петица на най-тъпите. Едва се насилих да я свърша.

Вто Окт 02, 2012 1:01 am
Профил
Аватар

itso.t написа:
Знам че въпросът ми няма да е по темата, но тук поне ще го видят четящите... :lol:

Да препоръчате някое добре написано книжле за Solidworks, подходящо за технически грамотен човек който не е работил на въпросният софтуер или с Аутокад?

Не е на хубаво да задаваш въпроси и сам да си отговаряш, че започва да предизвиква разни съмнения. :D

Все пак публикувам информация, ако се наложи на някого. Препоръчвам следните книги:
1. SolidWorks - Книга 1 - Базово моделиране
2. SolidWorks - Книга 2 - Разширени възможности

Написани са на достъпен език. Примерите са добре обяснени и онагледени. Даже са напечатани на нормална хартия, а не на вестникарска, както е при по-боклучавите издания. Към всяка от книгите има диск с някакви упражнения.

Вто Окт 02, 2012 5:45 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2