|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:07 am
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Re: Честито
Развиваш Цецо-фобия. Толкова ли държиш форума да е пълен с безмислени глупости, та се самоназначи за пазител на свободата на свободното "слово"? Ако това ти доставя някакъв душен кеф, хубаво - играй си. В край на краищата - демокрация никой не е обещавал. Държа да те предупредя (чисто приятелски), че ставаш смешен.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Съб Окт 13, 2012 1:04 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Никаква фобия не е, все така ми е приятно и да ти чета много от постовете, и да вляза в разговор. Не те виждам като цензор, когото бих търпял, толкова. Това важи за много хора, Рек е досега единственото изключение в бъгароезичен форум всъщност. Англоезичен форум в който да съм редовен няма, има два-три мейлинг листа и някоя друга нюзгрупа, все места дето никой не може да трие написаното и постнато от мене.
Но това повече или по-малко вече е известно от първия ми пост, та на въпроса:
>> Интересното в случая е по какъв канал (канали?) протече информацията та да се стигне до >> толкова бърза реакция.
Ако знаеш отговора бих искал да го видя и аз тук, може да го дадеш и докато ми се смееш, просто го дай ако го имаш.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Съб Окт 13, 2012 3:24 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Нямам идея за конкретния случай, ама естествените канали за обмен на информация във форума, които са ми известни са лични съобщения и постове.
Едва ли е по друг начин. Ако намекваш нещо, кажи го, защото не ти разбирам целта на въпроса. Ама аз и не знам за какво е данданията де, не съм в час с проблема.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Съб Окт 13, 2012 3:31 pm |
|
 |
|
tgi
|
Нищо не намеквам, само задавам очевидния въпрос. Като не знаеш отговора не знаеш. Лично съобщение едва ли би било прочетено толкова скоростно обаче.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Съб Окт 13, 2012 4:00 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
@Цецо, Не виждам въобще защо влизаш в този спор. Едно от правилата във форумите е, че решенията на модераторите и админите не се коментират във форума и не се оспорват. За такова нарушение следва банан! Който е недоволен от дадено решение се жалва на собственика на форума и той преценява кой крив, кой прав. А и ролята на модератора не е да е цензор. Той трябва да направлява дискусията, да не допуска обидни и нецензурни постове и да чисти offtopic-а и спама. А ако някого го гони параноята, това се лекува при подходящите специалисти.
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Съб Окт 13, 2012 4:07 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
предлагам на цецо да му подарим челник, а на tgi - саксия с лавандула.
челника ще помогне на цецо през дългите нощни наряди да сменя памперсите, без да буди цялата къща. освежител за въздух с мирис на лавандула също би помогнал, особено зимата.
лавандулата има всеизвествен успокояващ ефект, като намалява хъркането и подобрява съня. така сутрин се събуждаш по-свеж и дори модератора да ти е изтрил среднощните постове, докато е сменял памперсите, поглеждаш мъдро, отпиваш от сутрешното кафе и се оставяш на по-продуктивните мисли.
момчета, какво ви става? я по-мъдро! цялата тема е за затриване...
|
| Съб Окт 13, 2012 7:43 pm |
|
 |
|
tgi
|
Ми аз всъщност нямам проблем с Цецо, Рек явно не иска да си издаде информатора та и затриването няма да е голяма загуба. Не че ми трябва успокоително, спокоен съм си аз че и в излишък, ама е любопитно да се знае кой е тоя дето има длъжността да порти по бързите канали когато "се налага". Дали само аз бих искал да знам кой е? 
|
| Съб Окт 13, 2012 7:46 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
може би... на мен не ми пука. пък и не съм в час какво е станало. този форум се слави с изключително ниското ниво на модераторска намеса и аз държа това да остане така. всички тук претендираме, че сме достатъчно интелигентни, че да се модерираме сами. само тогава това място ще е истински форум, а не бгмама (от рецепти за кисело целе до правене на клизми). е, имаме си подходящи раздели и ние, но те са по-скоро за разтушване, отколкото сериозни.
|
| Съб Окт 13, 2012 10:38 pm |
|
 |
|
tgi
|
Не става дума за пукане, всеки от нас е живял и може пак да живее и без този или друг форум. Просто е любопитно, интересно е все пак кой има за задача да докладва "нуждата" от бърза намеса, сам ли си е поставил задачата или са му я поставили. Който и да е не ще сам да си каже, демек има и гузен/таен елемент в работата... Може да се окаже дори забавно в крайна сметка, може и жалко да се окаже, то нещо за да е интересно/забавно не е нужно да е голяма работа.
|
| Съб Окт 13, 2012 11:36 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
А може да е най-обикновено съвпадение. Изтритите мнения които дискутирате, са били написани докато Рек е преглеждал форума ...и е позачистил...
|
| Нед Окт 14, 2012 12:55 am |
|
 |
|
tgi
|
Бая съвпадение ще трябва да е. Обикновено като съм виждал, че е прочиствал все е и поствал по нещо, тоя път няма постове от това време та е малко вероятно да е така.
|
| Нед Окт 14, 2012 1:00 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Какво ти пука бе човек? Дори и да има такъв човек с такава задача какво значение има това. Баси, понякога направо ме същисваш с какви неща толкова упорито се занимаваш, вместо да си свиркаш  .
|
| Нед Окт 14, 2012 2:20 am |
|
 |
|
tgi
|
О аз го правя свиркайки си, не се съмнявай  . Но пък и не виждам защо да улеснявам живота му ако го имаме, та питам. Не се забавлявам гледайки как някой се поти ама и не виждам защо да му спестя потенето, ако го имаме си му се полага  .
|
| Нед Окт 14, 2012 2:54 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Той пък ако се поти заради твоите писаници, значи е още по-зле и от теб  .
|
| Нед Окт 14, 2012 3:38 am |
|
 |
|
tgi
|
Е няма начин да не е, щом е приел да ковлади кой какво написал  .
|
| Нед Окт 14, 2012 4:26 am |
|
|