| Автор |
Съобщение |
|
zaphod
Ранг: Форумен бог
|
 честит ви негър, димитре!
|
| Сря Ное 07, 2012 8:28 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
 Re: честит ви негър, димитре!
Духнахме супата за още 4 г. 
|
| Сря Ное 07, 2012 8:45 am |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Е добре де, толкова ли голяма беля е? На мене отстрани ми изглежда като да е без особено значение. Е, за дадени хора/фирми дето им зависи хлебецът от това дали ще има или не финансиране за тоя или оня проект ефектът ще е жизнен естествено, ама отстрани като се гледа е по-лесно  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Сря Ное 07, 2012 8:52 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Ами аз говоря точно за нашата фирма де - за страната няма голямо значение кой от двамата глупаци ще е, защото все ще се похарчат едни пари, номера е за какво точно. От как Обама е президент нашите продажби са на половина, за бонусите да не казвам  . За следващата година нещата изглеждат направо трагично  .
|
| Сря Ное 07, 2012 9:10 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Спокойно, ако беше Ромни, можеше и въобще да нямате фирма след някое време 
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Сря Ное 07, 2012 9:39 am |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Баба ви Ванга е казала че Америка ще се разпадне и последния президент ще е черен. Може пък да е на добре. Още 4 години в повече ще живее 
|
| Сря Ное 07, 2012 10:09 am |
|
 |
|
Quadro
Ранг: Новодошъл
|
Чисто информативно, без никаква доза заяждане - има ли място, където да се види какво е казвала Ванга и да се види кое от това е ставало, макар и в малка/голяма форма ? Любопитство...много хора говорят за такива неща,а аз съм малко далеч от тях,та затова. По темата: Обама не е ли по-малкото зло за USA ?
|
| Сря Ное 07, 2012 11:30 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Обама е МНОГО по-малкото зло не само за Америка, но за целия свят
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Сря Ное 07, 2012 11:45 am |
|
 |
|
tgi
|
Ванга и всякакви баби и врачки могат да бъдат споменавани в тоя контекст само шеговито, както и разбирам поста на Никола.
За мене интересното от тия избори е резултатът - 303 на 206 - на фона на глупостите как щяло да бъде "head to head race" "down to the wire" и т.н., не може толкова да са сбъркали - изглежда просто агитационната машина хвърля максимум усилие в това да вдигне %-а участие.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Сря Ное 07, 2012 12:06 pm |
|
 |
|
zaphod
|
да залагаме - ще падне ли смъртната присъда до следващите избори 
|
| Сря Ное 07, 2012 12:20 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Мдам, човека, който се грижи за общите ни интереси на щатския пазар ми каза същото 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Ное 07, 2012 12:25 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Quadro Специално аз познавам няколко човека които са имали директен контакт с нея. Интересни неща съм чул. Помогнала им е. А това за последния президент негър го четох в една от книжките за нея. Като стана черньо президент си спомних този интересен момент. Разбира се не е нещо на което може да се разчита като твърд факт. Но е интересно поне че предвиждането че щатите ще имат черен президент се е случило. От купищата феомени от онова време Ванга и Слава Севрюкова заслужават наистина внимание. Дори Слава според мен е имала по силна дарба от Ванга. Тя също беше казала нещо за разпадането на щатите. Но не си спомням точно какво беше. Това е филмче за нея. http://www.youtube.com/watch?v=wgcqLJ7rcTEАко някой по сериозен човек се беше заел някога с нея а не оня кретен можеше покрай нея да се разберат интересни неща.
|
| Сря Ное 07, 2012 12:30 pm |
|
 |
|
tgi
|
Залагам - мммм, литър бира - че няма да падне.
|
| Сря Ное 07, 2012 12:31 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Имено, къде кво ше се харчи, решава еврея, дето дърпа конците. 
|
| Сря Ное 07, 2012 1:05 pm |
|
 |
|
Dimitar
|
Точно хед то хед си беше - всички щати, които дадоха предимството на Обама, поне докато гледах резултатите бяха точно почти 50-50, т.е всичко беше в обхвата на статистическата грешка.
|
| Сря Ное 07, 2012 2:35 pm |
|
|