|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 3:19 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Zeus
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Вто Окт 03, 2006 11:58 am Мнения: 924 Местоположение: Ботевград
|
 Re: Хумор
Сцена първа: Мъж коси в полето, когато наблизо се приземява летяща чиния. От нея излиза прекрасна жена облечена в сребристи дрехи и започва да установява контакт: - У нас компютрите правят всичко вместо човека: готвят, чистят, възпитават децата..... Мъжът: - Ебаси, а децата, кво? И тях ли с компютъра ги правите? - Да, а при вас не е ли така..? - Ела да ти покажа! Сцена втора: Бяга мъж по полето, зад него бяга жена от друга планета и крещи: - Продай ми компютъра! Продай ми компютъра!
|
| Сря Ное 14, 2012 8:03 pm |
|
 |
|
MidNighT_SpiRiT
Ранг: Напреднал
Регистриран на: Нед Сеп 17, 2006 12:00 pm Мнения: 450 Местоположение: Plovdiv
|
_________________ for(;;) DoFire();
|
| Чет Ное 15, 2012 7:58 pm |
|
 |
|
Наско
Ранг: Популярен
|
|
| Вто Ное 20, 2012 10:26 am |
|
 |
|
Наско
|
|
| Сря Ное 21, 2012 2:02 pm |
|
 |
|
MidNighT_SpiRiT
Ранг: Напреднал
Регистриран на: Нед Сеп 17, 2006 12:00 pm Мнения: 450 Местоположение: Plovdiv
|
_________________ for(;;) DoFire();
|
| Чет Ное 22, 2012 3:40 pm |
|
 |
|
Ицо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
Основното предимство на висшистите, когато кандидатстват за работа: "Предимството е средата, в която са живели 4 или 5 години. Тя ги е научила на самостоятелност (без мама и тате), отговорност ("Сори, момчета, аз днес трябваше да купя хляб"), работа в екип ("Аз ще направя пищовите по Гражданско право, а ти по Трудово"), управление на средства ("Днес е вторник, а вече изхарчих парите за седмицата. ...Някой да има да ми даде 5 лева?"), справяне с бюджетни ограничения ("Пак ще трябва да караме на солети и лютеница"), преследване на поставените цели ("Спокойно пичове, още две преки и сме си у нас"), изпълнение на дадени обещания ("Повече никога няма да пия!"), устойчивост в стресови ситуации ("Ау, какъв е този крокодил, който лежи до мен") и други ценни качества."
|
| Чет Ное 22, 2012 10:08 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Нед Ное 25, 2012 3:18 am |
|
 |
|
Наско
|
|
| Чет Ное 29, 2012 2:26 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Не са толкова редки, с повечето магистрали ще стават повече  . В Германия им казват "Falschfahrer" и току се чуваха предупреждения за такива по радиото (Verkehrsfunk, там рутинно казват къде са задръстванията и т.н., не знам тук май няма такова дето прекъсва свирката за да пусне трафик съобщенията като почнат да ги четат), виждал съм и на живо такъв насреща поне веднъж.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Ное 29, 2012 5:00 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
Немците имат и друга дума- Geistfahrer 
_________________ Хайде де!
|
| Чет Ное 29, 2012 5:09 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Да, и така им викаха също, вярно  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Ное 29, 2012 5:16 pm |
|
 |
|
CarBeta
|
Млад поп щял за първи път да чете литургия пред енорията под надзора на владиката. Притеснил се доста как ще се представи и преди това посръбнал от църковното винце за кураж. Когато литургията свършила той отишъл при надзорника си да обсъдят представянето му, а владиката му казал: - Като цяло мина много добре моето момче, но допусна пет практически грешки, три теоритически и две от общ характер. Започвам с практическите: 1 - на амвона не се излиза на четири крака , а на два; 2 - расото не се запасва в дънките, а виси свободно; 3 - литургията не се гъгне и подсвирква , а се пее; 4 - кандилото се разклаща напред-назад, а не се върти над главата като ласо; 5 - купела пред теб не е за драйфане, а за кръщаване на деца. Колкото до теоритическите: 1 - Юда не е преебал Христос, а го е предал; 2 - Адам не е изял сливата на Ева, а ябълката; 3 - и една от божиите заповеди не гласи ближи обичания си, а обичай ближния си. - Ами тези от общ характер? - плахо попитал попът. - Нищо важно не е, но занапред да знаеш, че литургията завършва с АМИН, а не с а`е ебете си майката... И за кръстенето се използват ТРИ пръста: палец, показалец и среден, а не само среден.
|
| Пет Ное 30, 2012 11:24 pm |
|
 |
|
Наско
|
|
| Съб Дек 01, 2012 11:24 pm |
|
 |
|
StiV
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Съб Фев 05, 2005 10:58 pm Мнения: 284 Местоположение: Varna
|
Финишира победителя на 'спортно ориeнтирaне Родопи .96г.'
_________________ Господ прощава, тока не. А глада е по силен от тока !
|
| Нед Дек 02, 2012 11:54 pm |
|
 |
|
Пушека
Ранг: Новодошъл
|
Две глухи баби си говорят: - Тази година хич не е плодородна! Краставичките – такива (показва средното си пръстче), доматите – такива (свива в кръгче палец и показалец)! Другата баба: - Не се притеснявай! Може да е добър по душа!
|
| Пон Дек 03, 2012 11:26 am |
|
|