| Автор |
Съобщение |
|
palavrov
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
 Re: Мисля идва ред на нова играчка :)
Абе квото и да си говорим - жицата е все по близо до мозъка ... май ще доживея и тоя еволюционен крайъгълен камък. http://optics.org/news/3/12/6
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Пет Дек 07, 2012 2:10 am |
|
 |
|
zaphod
|
ти чете ли какво пише в статията? "The display is not intended for the wearer of the lens to view – the human eye would be unable to focus on such a close-up object – and it would only be seen by others."
|
| Пет Дек 07, 2012 8:53 am |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Кой ще ти чете в 2 през ноща  ... хвърлих едно око по диагонал ...
|
| Пет Дек 07, 2012 11:28 am |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1511 Местоположение: София
|
Засега е фантастика, ама то и други техники първо бяха така... > A Futuristic Short Film HD: by Sight Systems Sight, a brilliant and disturbing short sci-fi film by Eran May-raz and Daniel Lazo, imagines a world in which Google Glass-inspired apps are everywhere. Яката тематична картинка: 
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Нед Дек 09, 2012 9:05 am |
|
 |
|
palavrov
|
Какъв майтап ... направо жица в мозъка ... http://www.engadget.com/2012/12/09/brai ... ight-open/Почва се ... да видим къде ще ни докара. Друг е въпроса дали искаме да видим ...
|
| Нед Дек 09, 2012 2:08 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
То е ясно, че човека е излишен. Въпроса е кога, ще ни подменят? Преди да са ни навряли USB5 в мозъка или след това.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Нед Дек 09, 2012 6:51 pm |
|
 |
|
zaphod
|
всеки човек го подменят някъде като стане на 70 
|
| Пон Дек 10, 2012 8:45 am |
|
 |
|
bkulev
Ранг: Популярен
Регистриран на: Сря Яну 25, 2006 12:47 pm Мнения: 305 Местоположение: Varna
|
 Нали, колко тарикатско го е измислила природата - самовъзпоризвеждане + отглеждане на копието до ниво на самостоятелност (нещо като амортизационните отчисления) и след изхабяване на старото - изхвърляне без поправка, подръжка и др.п. при гарантирани 100% рециклиране. Иии за всеки случай, ако нещо се обърка, няма ограничения в броя на копията - кой колкото душа му сака  . Перфектна система.
|
| Сря Яну 16, 2013 10:10 pm |
|
 |
|
Наско
Ранг: Популярен
|
|
| Пет Апр 19, 2013 4:43 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
А бе натам е пътят ама с тия 640 на 360 пиксела няма да отидат много далече, а докато го подобрят и други ще се намесят сигурно та ще видим.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пет Апр 19, 2013 4:49 pm |
|
 |
|
nik
|
т.е.. който иска не може втора ръка да си вземе от някой който не се е впечатлил толкова и бързо му е омръзнало само ново и само от тях, пък който си е купил да го погребат с очилата 
|
| Пет Апр 19, 2013 9:47 pm |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1511 Местоположение: София
|
Получаваш си очилцата, пращаш ги на разходка до Такай, там за броени дни ги ментосват и цялата ексклузивност на продукта отива за гъбки.  Обаче ако при подозрение за теч ги изключват от кораба-майка, имат шансове да удържат положението по-дълго.
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Съб Апр 20, 2013 1:25 am |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Ще удържат трънци, нищо революционно не са измислили - сложили един кьопав по днешни - че и оня деншни - стандарти екран над окото с малко лупа да покрива известна част от зрителното поле, голяма работа. Тръгне ли нещо в тая посока всички производители на дисплеи ще почнат да го правят. Според мене ще тръгне де, просто това са напъни да са първи на пазара, не му е дошло времето още чисто технологично - доказателството е в ниската им разделителна способност.
Искат да опипат как ще се справят в модния бизнес, дали ще станат модерни - което не е ясно, нито е ясно дали те знаят как да опипат почвата.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Съб Апр 20, 2013 2:26 am |
|
 |
|
3aek
|
само аз ли си мисля че тук не е важно желязото, то само е периферия с която имате достъп до инфото на сървъра им ще ви мониторват какво ядете, какво серете, с кой се срещате и прочее и затова очилата трябва да са персонални не че им пука дали ще ви ги продадат за $10 или $1000 те тези пари ще си ги вземат после като ви продадат персоналната информация събрана от вас
|
| Съб Апр 20, 2013 8:12 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Аз лично си мисля, че тук всичко е реклама. Ползата от подбни очила в момента е нулева. Обаче за Гуглето се пише във всички медии. Те това е целта.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Съб Апр 20, 2013 8:38 am |
|
|