| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Re: "атентат" срещу ахмед доган
Абе аз доколкото разбрах от гледане и коментарите след това, тия от НСО са спасяващите  Ритащите са делегатите на конгреса, тяхната реакция е направо трагикомична, с такава злоба може да напада наистина човек бранещ нещо много ценно  Тия наистина са фанатизирани поклонници на Доган.  Аз като гледам видеото - един се хвърля и го сваля на земята. Това е или НСО или някаква частна охрана. После още един скача е отгоре му и извива ръката (това пак е или НСО или частен охранител), а първия се върна да види как е Доган. Този втория му държеше ръката извита през цялото време и даже по едно време наистина се опита да го предпази от ритниците. Не мисля, че измежду ритащите има НСО.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Яну 21, 2013 5:51 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Абе аз с такова впечетление останах, може и да съм в грешка. При всички положения тоя на 30-тата секунда трябваше да е с белезници, а те все така го изведоха май без белезници ...
|
| Пон Яну 21, 2013 6:48 pm |
|
 |
|
CarBeta
|
Служителите на НСО нямат баджове. Всички ритащи са с висящи баджове на вратовете т.е. делегати. Служителите на НСО нямат право на белезници, палки и други полицейски атрибути. Нямат право и да задържат. Единствената им работа е да защитят ВИП'а и да го изведат на безопасно място. В случая ситуацията е извънредна и хем трябва да се намесят хем нямат много право по закон. Преди време депутатите отхвърлиха закона за НСО и казаха, че нямало нужда да имат полицейски функции щото щели да задържат бременни жени и деца. Сега пък що не се намесили. Няма угодия...
|
| Пон Яну 21, 2013 7:50 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
ще е интересно за фиСосова колко гарда ще са необходими за "пълно покритие" 
|
| Пон Яну 21, 2013 8:03 pm |
|
 |
|
CarBeta
|
Интересен казус е това. При нападение гардовете навеждат охранявания и го "избутват" до кола или в безопасна посока. Не знам как биха я сгънали. А ако се паникьоса и се запъне нещо или тръгне в друга посока направо са си отекли.
|
| Пон Яну 21, 2013 10:36 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Зависи колко могат да се прикрият зад нея. Като танк в атака - пехотата се движи зад него. 
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Пон Яну 21, 2013 10:53 pm |
|
 |
|
bkulev
Ранг: Популярен
Регистриран на: Сря Яну 25, 2006 12:47 pm Мнения: 305 Местоположение: Varna
|
Това, че Доган е изглежда изненадан, незначи непременно, че не е постановка. Така би изглеждал дори и да е имал известна представа, но да не е знаел подробности - какво, къде, кога, т.е. нещо от рода: " Момчета, направете нещо. Изненадайте ме. Покажете, че заслужавате да ви оставя партията."  . А може и да е самодейност на наследника. На всички беше ясно, че ще е именно той. Лютвито е много начетен. Незнам колко е умен, но определено е начетен. Ииии със сигурност, незнам дали съм доволен, че сокола си отива или не. Защото нали знаете приказката: "На нов началник и на малко прасе не се радвай, защото незнаеш каква свиня ще стане."  . Докато Доган се грижеше предимно за себеси и близкото обкръжение, не се знае тоя какви ще ги натвори. Мисля, че никой не си въобразява, че има някаква демокрация в тяхната организация - тоталитаризъм в най - чист вид. Божидар Димитров, не ми е пръв любимец, но ми се струва, че направи най - краткия и точен коментар. Помолен да кометира, той каза (цитирам по памет): " Не съм театрален критик" 
|
| Пон Яну 21, 2013 11:51 pm |
|
 |
|
MidNighT_SpiRiT
Ранг: Напреднал
Регистриран на: Нед Сеп 17, 2006 12:00 pm Мнения: 450 Местоположение: Plovdiv
|
Да, достатъчно гнусен е, за да наследи партията 
_________________ for(;;) DoFire();
|
| Вто Яну 22, 2013 10:07 am |
|
 |
|
Lupus
|
И достатъчно хитър, за да не прави резки движения! Че ако там дойде на власт някой радикалист, ще стане неприятно.
|
| Вто Яну 22, 2013 11:04 am |
|
 |
|
Цецо
|
Няма как да дойде на власт радикалист. В БГ и ДПС и Атака (или каквито са там други радикалисти), са в тясна симбиоза. Те се подпомагат взаимно, за да си подсигурят съществуванието. И двете крила не искат цялата власт, защото това значи отговорност. А просто да вземат достатъчен процент за да си въртят полит-икономическите игрички без да носят никаква управленска отговорност.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Яну 22, 2013 11:33 am |
|
 |
|
Lupus
|
Е то оставаше и да я поискат! Мисля че Атака няма повече да помиришат парламента сами. За това и сега върви някаква офанзива за коалиране на "патриотичните и националистическите партии".
|
| Вто Яну 22, 2013 11:41 am |
|
 |
|
Цецо
|
Ами около изборите очаквай първо радикализиране на говоренето от страна на ДПС, с цел вдигане гласовете на националистите, после обратното да им върнат услугата. На всички избори го гледаме тоя филм.
|
| Вто Яну 22, 2013 11:55 am |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
Разбрахте ли защо така са ритали "атентатора" на Доган? Ами защото му засякъл пищова... 
_________________ Хайде де!
|
| Чет Яну 24, 2013 5:23 am |
|
|