|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Окт 02, 2026 1:55 pm
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
Ицо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Проблемът в Албания е лошата инфраструктура и вследствие на това - лоша услуга. Когато ЧЕЗ са дошли преди години, са обещали големи инвестиции и перфектна услуга , разбира се срещу по-висока цена. Естествено, нищо не са оправили, само събират по-висока цена (звучи ми някак познато...). И албанците, като по-осъзнати от нас, спират да плащат. За да може нещо да се промени. И се променя , държавата ги гони - ето това е огромната разлика спрямо нас.
|
| Пет Яну 25, 2013 9:24 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Промени се я, сега ще стоят на тъмно и безплатно. 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Яну 25, 2013 10:21 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30851 Местоположение: София
|
Абе я идете до Албания и тогава говорете, Албанците изобщо не са по осъзнати, обществото е в доста по окаяно състояние от нас, и това че са решили да не плащат няма нищо общо с осъзнаването.
|
| Нед Яну 27, 2013 2:00 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Преди време като си говорихме за циганите те бяха лоши, щото не плащаха тока, а сега албанците ги даваме за пример, защото били осъзнати пак щото не плащат тока  . Ей на това му се вика двоен аршин  .
|
| Нед Яну 27, 2013 5:02 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30851 Местоположение: София
|
Абе мани ... албанците не плащат щото са си живи цигани ама айде че някой ще ме изкара някакъв .... цеганията там е пълна и промяна няма да има. Бях там 2009, бях и преди 4 месеца, всички разправят албания се променила, нищо не се е променило, само дето за 4 години старите мерцедеси са намаляли за сметка на други коли, същата цигания, същата липса на организация и идея какво се прави. Виц Косово които са им съседи, и уж били албанци нямат нищо общо, там може да се говори и за общество, и за съзнание.
|
| Нед Яну 27, 2013 5:20 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
Флашките ще растат по дърветата вечеЩе е още по-хубаво, ако наблегнат и на ядимостта. Молиш някоя голяма фирма (м$ примерно) да ти прави повече промоционални материали на флашка. Преглеждаш ги набързо, а вечерта я изяждате.
|
| Пон Яну 28, 2013 3:24 pm |
|
 |
|
Цецо
|
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Яну 28, 2013 4:34 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Дедо, пепел ти на езика! Досега пичлеметата програмираха компютърни вируси а след това нововъведение ще могат да правят и всичкоунищожителни на джаба.
|
| Пон Яну 28, 2013 4:48 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9136 Местоположение: Разград
|
Цецо - прави са гадовете - отвратително е. Ако някой не вярва, имам за около 9 месеца записи на температурите в централна англия (на 50 км. южно от Манчестър) - е па то два пъти дигна 20 градуса през лятото. През останалото време 10-15. Че и зимата им студена - се около -5 се върти последния месец. Пък за влагата няма да казвам. Аз лично за 1 седмица и полудявам там.
|
| Пон Яну 28, 2013 5:55 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Ясно бе, ама какво са се разтревожили толкоз, то, който искал - вече е отишъл. Мангалите няма да идат там, щото знаят, че е студено и няма голям фандък... Кого ще плашат... освен простия си местен електорат.
|
| Пон Яну 28, 2013 6:04 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Бе то че е адресирано към местния тъпанар ясно, ама и желаешите първо да пробват пък после да му мислят дали да останат мангали може да понамалеят ако знаят, че е студено и гадно времето там. То напоследък си е и наистина студено, глобалното "затопляне" ги спече напълно. Зимите им не са меки както преди, когато целогодишно са карали на един сезон  , най-подходящия за работа (едно от обясненията защо оттам са тръгнали толкова много неща).
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пон Яну 28, 2013 6:47 pm |
|
 |
|
Ицо
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
А междувременно Иран изстреля маймуна в космоса http://it.dir.bg/news.php?id=12942257
|
| Пон Яну 28, 2013 10:22 pm |
|
 |
|
Цецо
|
|
| Пон Фев 04, 2013 2:29 pm |
|
 |
|
fan
Ранг: Почетен член
|
|
| Пон Фев 04, 2013 2:51 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Пак за швейцарската армия: http://news.ibox.bg/comment/id_522324870Бая смешно ми стана, като видях какво разбират Швейцарците под военна служба и какво съм видял аз в родната казарма... То горе долу такава и е разликата в реалния ни живот де...
|
| Сря Фев 13, 2013 9:46 pm |
|
|