|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 12:18 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Как да видя дървото с файловете в проекта на тъпия MPLAB?
| Автор |
Съобщение |
|
NikB
Ранг: Почетен член
|
 Как да видя дървото с файловете в проекта на тъпия MPLAB?
Как да видя дървото с файловете в проекта на тъпия MPLAB 8.86?
(Offtopic: Рядко работя с тая тъпотия, но егати и тъпата програма - от десетилетия си е тъпа, X версията също имаше нещо, което ме дразнеше, ама за сега на тоя комп съм със старата)
|
| Чет Фев 07, 2013 10:17 am |
|
 |
|
CarBeta
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Как да видя дървото с файловете в проекта на тъпия MPLAB
Проблемът е на един клик разстояние---->View/Project Offtopic: за да няма оплаквания от хейтъри и износване на ставите на кликащия пръст от Майкрочип въвеждат нова услуга - преди да създадат нов продукт се обаждат на всеки записал се хейтър, за да се консултират дали организацията на менютата ще му е удобна и отговаряща на вкуса му. Място за записване http://www.microchip.com
|
| Чет Фев 07, 2013 11:47 am |
|
 |
|
NikB
Ранг: Почетен член
|
Благодаря ти! Offtopic: По-дървена система от MPLab рядко се среща. Проблемът беше, че проектът е отварян на компютър с два дисплея и въпреки че чекът си беше чекнат, съответната форма не се виждаше - беше преместена на на незнайно място - дори и при максимизиран прозорец на главната форма на ТЪПИЯ MPLAB. Всяка година по няколко пъти съжалявам, че 1995 се захванах с майкрочип и въъпреки, че ги бях зарязал за десетина години, напоследък пак ми се налага да се тормозя с тия дърва.
|
| Чет Фев 07, 2013 11:56 am |
|
 |
|
¶
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Нали знаеш поговорката: с какъвто се събереш, такъв ставаш 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Чет Фев 07, 2013 4:19 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|