Re: АТ - команди. NO CARRIER
извинявам се че повдигам такава стара тема но точно в момента аз се боря със същият проблем. за начало борих сименс ц35 но за него прочетох че не подържа GPPS и подготвих един K700.
има ли решение по темата
edit: в крайна сметка трябва ППП с подръжка на ТЦП-ИП стек доколкото разучих
edit2: дали няма някое java приложение което да служи като прокси между телефона и сериният му интерфейс?
Java-та в телефоните принципно няма достъп до серийния порт, така че няма как да има такава програма. На някакви сименси май имаше хак това да стане (достъпът до серийния от джавата, не проксито), но това на теб не ти помага.
Нед Фев 17, 2013 11:33 am
Desert Leo
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
Re: АТ - команди. NO CARRIER
klambrev написа:
извинявам се че повдигам такава стара тема но точно в момента аз се боря със същият проблем. за начало борих сименс ц35 но за него прочетох че не подържа GPPS и подготвих един K700.
има ли решение по темата
edit: в крайна сметка трябва ППП с подръжка на ТЦП-ИП стек доколкото разучих
edit2: дали няма някое java приложение което да служи като прокси между телефона и сериният му интерфейс?
Напиши какво ти трябва като комуникация, за да ти се помогне. "GPPS" би трябвало да е "GPRS" или аз нещо бъркам?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл