|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:01 am
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
 Re: Бойко - оставка
аз лично съм доволен много изкара, стига толкова.
|
| Сря Фев 20, 2013 10:53 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
Аз не мога да разбера какво не му харесвате на Доган.... и фолософ и политик и хидроинженер  днес се чудихме с колегите дали да си търсим фесове или да изчакаме по някой европейски проект да ни ги раздадат  Шегуваме се ние, ама ледът е тънък... Доган ни е най-малкият проблем сега, неговите избиратели нито ще се увеличат, нито ще намалеят от тези протести и ДПС хич не си правят подобни илюзии.
|
| Сря Фев 20, 2013 11:13 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Не ама, ама ако успеят да свалят избирателната активност, току виж докарали и 10% на изборите, а БСП 30%  Това им е тънката мисъл.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Фев 20, 2013 11:28 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
Цецо чак пък такива тънки сметки... всички до един са изненадани и сега се чудят как да яхнат коня, без даже да е ясно накъде ще препусне. Няма конспирации, просто народът е ЗЛЕ. Оня ден един се самозапали в Търново и изгоря, вчера друг във Варна, а на колко пъти цели семейства се изпозастреляха. И за съжаление тепърва ще се сговнява, а се присмивахме на гърчолята... Истината е, че никой от политиците все още не е разбрал какво става и си вярват, че след 3 дена чудото ще мине. Не, няма да мине. Не и този път и тежко му оня дето ще му пробутат властта. Ако от нещо се опасявам, то е че политиците ще се ориентират по-бързо от народа. И ще почнат едни игри, хем никой да няма мнозинство, хем да не остави другите... и аре на едни избори до дупка
|
| Сря Фев 20, 2013 11:53 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
има един сценарий, при които безредиците ескалират, полицията отказва да се бори по барикадите. няма правителство. армията е като всичко друго в държавата и в тази ситуация се вика някоя "приятелска армия" да установи ред.
|
| Чет Фев 21, 2013 12:18 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Спокойно, политиците бързо ще се ориентират, а това с протестите малко по-малко ще отшуми, ако чудото не е за 3 то е за 30 дни. Честно казано протест срещу ЧЕЗ или който и да е друг разпределител е малко смешен. Както да направи разпределителя, да работи за без пари .. не той определя цените, още по-малко е виновен за ниските доходи на хората. Ако всички вземаха по 3000 лв нямаше да мрънкат за 100 лв сметка за ток. Честно казано не знам как имат такива сметки. Сега гледам назад сметките ми се въртят все около 60 лв не ми се прави точна статистика че трябва да напасвам фактури, апартамента е на два електромера, но са около 35-45 на единия и 16-22 на другия. В момента гледам период от около 6 месеца назад. Така значи поне при мен ЧЕЗ не лъжат много. Според мен тия със сметките от по 200-300 и нагоре се топлят на ток. Ами ако не им харесва 200 лв на ток да се топлят на парно ... ама парното ми е доста по-скъпо, или пък да не се топлят. Да видим, хората не осъзнават че той монопола е държавен, посредниците нито определят цената на тока, нито акциза на горивата или цигарите и алкохола, те имат печалба което според мен е нормално. Дори разпределителните дружества да си намалят печалбите на 1/3 цената на тока почти няма да мръдне, та не знам какво очакват всички протестиращи.
|
| Чет Фев 21, 2013 12:47 am |
|
 |
|
nik
|
тони, като чета какво си написал допускам че си живял последната една година някъде далеч в информационно затъмнение.... учудвам се че доста хора има които не следят нещата... никой не очаква че чез сами ще пуснат кокала протестите не са срещу разпределителя а срещу правителство и регулатор които им позволяват на разпределителите да вдигат цените и да правят измами, тези няколко процента печалба е само по документи, вече станаха ясни схемите за надписване на разходи които регулаторния орган е признавал без проверки, така че реалните печалби са им много по големи тук никой не очаква да намалят печалбата която твърдят че е 5-10% а очакват да анулират всички измислени разходи които надуват цената но до сега на никой не му стиска да се намеси... всички са от мъглата....а сега боко просто избяга
|
| Чет Фев 21, 2013 2:05 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Хахаха - чак не можех да повярвам днес като ми съобщиха новината  . И какво ще правите сега без бащицата Боко - няма да има кой една магистрала да ви построи/открие  ?
|
| Чет Фев 21, 2013 4:39 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Не смеят да яхнат коня, щото бил със седло. А народа няма да бъде повече зле, щото ще увеличат на всички заплатите с 50%. Мързели, на полето няма кой един корен домат да засее, обаче евтини на бензина и на куршума. Ми да са мислили като са теглили кредити по 200 хил.лв. И не приятелски армии, Султана ще дойде, с харема си, да го попълни откъм евнуси. Бае Ви Бойко като един истински футбалер Ви изфинтира всички, включая и него си  Ама нема лошо, сакате пръч, ке Ви го достави Султано, с по делва вазелин.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Чет Фев 21, 2013 6:35 am |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Да, бе. Тоя е баси хипопотама - до шията в лайна, а устата широко отворена.
|
| Чет Фев 21, 2013 9:00 am |
|
 |
|
ps66
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
Я си гледай пиковете - ъкъл си взел да даваш !
|
| Чет Фев 21, 2013 9:14 am |
|
 |
|
Цецо
|
Е това с 50% беше на майтап казано, ама то явно момента не е за майтапене 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Фев 21, 2013 9:45 am |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Ти да не си от Бойковите калинки?
|
| Чет Фев 21, 2013 10:04 am |
|
 |
|
Цецо
|
Игнорирай го. Не си заслужава усилията.
|
| Чет Фев 21, 2013 10:21 am |
|
 |
|
741
|
Не беше майтап, просто му извадиха думите от контекста. Смисълът беше министрите да не действат оттук нататък на принципа "след мен потоп", иначе и той щял да вдигне пенсии и заплати предизборно като предишните. Стенограмата: Медиите тиражират което е удобно, а масата чете каквото и сипят.
|
| Чет Фев 21, 2013 10:57 am |
|
|