| Автор |
Съобщение |
|
Реконструктор
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
 Някой да има ходене до NY скоро?
Да ми донесе едно телефонче от там. 
|
| Сря Мар 06, 2013 2:09 pm |
|
 |
|
3aek
|
 Re: Някой да има ходене до NY скоро?
aко ми платиш пътните заминавам веднага 
|
| Сря Мар 06, 2013 3:52 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Що пък трябва да е точно Ню Йорк  ?
|
| Сря Мар 06, 2013 11:15 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
ми за да има ню-йоркско лого 
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Чет Мар 07, 2013 12:21 am |
|
 |
|
Реконструктор
|
Щото телефона е там.  Ама ако не се излъчи скоро пътуващ, ще го накарам моя човек да го прати някъде в друг град. Ти да няма да идваш насам скоро?
|
| Чет Мар 07, 2013 1:35 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Просто ми стана интересно, затова питах. Иначе си бях в БГ преди 3 седмици и скоро май не се очертава пак да идвам  .
|
| Чет Мар 07, 2013 5:13 pm |
|
 |
|
Реконструктор
|
Как беше, депресира ли се порядъчно? 
|
| Чет Мар 07, 2013 7:38 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Ами до NY не,може да го пратиш до Инди или до Вегас, и на двете места мисля ще съмпо седмица към края на месеца, дай на скайп или на РМ
|
| Чет Мар 07, 2013 9:29 pm |
|
 |
|
Dimitar
|
Бях си само за една седмица заради семейни проблеми и нямаше време да се депресирам  . Иначе по принцип аз не се депресирам от такива неща - идвам си и още от летището се потапям в милата родна атмосфера и въобще нито я сравнявам с тази навън, нито пък и ми пука. И без това си идвам за 2 седмици макс та не ми се ще да си развалям кефа с глупости. Общо взето времето винаги ми преминава основно по кръчми и приятели та нямам време за никакви други неща. Който се депресира да не си ходи в БГ  . Но иначе ми се случи интересна случка - точно на вечерта преди да си тръгна си стоя на един светофар и една позната ми звъни по телефона и съседната на мен кола с някакви ченгели прости и като ме видяха, че говоря по телефона (то било вече забранено, а аз не знаех) и ми махнаха да отбия и да ги чакам. Идва единия тъпак и 5 пъти повтори сега какво ще се правим и аз му викам де да знам какво ще се правим и му давам документите. И оня като видя американската книжка (нямам българска от доста време и като си дойда карам с американската) и като се ядоса, че не можел да ми пише акт и трябвало да ме кара в КАТ да сме правили незнам си какво. И аз му викам какво ще се черпим, че нямам време да се занимавам с неговите глупости (той и без това 5 пъти ми намекна за почерпка). И оня вика - аз отивам до колата, а ти сложи в документите каквото си приготвил  . И аз пък тъкмо бях сменил всички левове за долари и викам 10$ му стигат на тъпака и му ги сложих. Леле оня като ги видя после и като се размрънка как сега за 10$ щял да се разкарва по бюра и да си губи времето. Викам сори пич само долари имам и следващото дето имам е банкнота от 100$, а 100$ посмъртно няма да ти дам за глупавия телефон  . Помрънка помрънка и като изтърси - ей, в тая Америка така ли ви учат да карате и да говорите  ? Викам му пич - в Америка е според селото и в нашето село няма забрана  . Въобще голям цирк беше  .
|
| Пет Мар 08, 2013 12:22 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Мда това с чуждестранните книжки е голям майтап. Една позната така, женена за холандец. И кара той в БГ, спират го за превишена скорост някъде из Централна България беше. И кво праим са? Ми нищо, пишем. Е как да пишем, то няма как трябва в управлението. Ми давай в управлението. Ама той само шефа знае английски, а сега е 9 вечерта, а той е на кръчма. Аре идва шефа кисел-кисел, 7 часа им бяха утепали....
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Мар 08, 2013 9:56 am |
|
 |
|
Реконструктор
|
Хахаха, абсолютен цирк. А най-вероятно тия дори не са били катаджии, просто са си търсели кинтите. 
|
| Пет Мар 08, 2013 1:52 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
|
| Пет Мар 08, 2013 2:30 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Абе то най-добре да си кара човек по правилника, ама с чуждестранната книжка наистина в 90% от случаите се минава с махане на ръка и реплика "аре бегай бе". Изключение е когато те щракнат с камера или радар с памет. Или са ги наплашили, че има вътрешни проверки (оня случай с мойте хора е бил баш такъв). Тогава щат нещат трябва да пишат... Което общо взето е пак безмислено, щото тоя акт няма никаква друга наказателна стойност. Имаха идея да правят обща система поне за ЕС, ама и това ще е друг път. Гърците например имат много хитър метод за справяне с такива ситуации. Свалят предния номер на колата и докато не се явиш да си платиш, не ти го връщат 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Мар 08, 2013 2:59 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пет Мар 08, 2013 3:04 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
То това хубаво, ама да огледат знаците, че и маркировката. Ограничението 60km/h е от бабино ми време.
|
| Пет Мар 08, 2013 3:14 pm |
|
|